Design-ale: Karhun Muumi-kenkiä

Myin muutama kuukausi sitten täällä Karhun kenkiä - luulin, että ne olisivat se kuuluisa viimeinen pari. Kauppias oli kyllä vähän huolimaton :) Nyt kun meille tuli uusi lähetys tämän kauden Karhu Muumeja, nämä kaksi löytyivät vielä varastosta. Kokeilenpa onneani, jos niille löytyisi omistaja tätätä kautta.
Muumi Albatrossit koko 43, Pikku Myy Albatrossit koko 42. Hinta: 72 €. Kuva: Karhu Originals.
Karhu siis valmisti viime syksynä rajatun määrän mintunvihreitä Muumi-ja mustia Pikku Myy -lenkkareita. Otimme niitä Reykjavíkin myymäläämme myyntiin ja ne osoittautuivat supermenestykseksi. (Nyt kun uusi Muumi-mallisto tuli myyntiin, otimme niitäkin. Ne ovat väriltään vaaleanpunaisia ja vaaleansinisiä, ja tällä kertaa kyse on jatkuvasta mallistosta. Luulisin, että niitä on saatavilla urheilukaupoista Suomestakin.)

Täällä blogin design-alessa nyt siis myynnissä syksyllä 2015 tuotetun Limited edition -muumimallistosta kahdet Albatross-juoksukenät.

Mintunvihreät Muumit ovat koossa 43 ja Mustat Pikku Myyt koossa 42. Näillä kevyin askelin kesään!

Koossa 42 pohjallisen pituus on 28 cm, koossa 43 pituus on 28,5 cm.

Hinta 72 € postikuluineen. Jos kiinnostuit, katso tarkemmat tiedot ja osto-ohjeet design-alesta ja jätä ilmoituksesi ostohalukkuudestasi sinne. Kiitoksia!

Tunnisteet: ,