Olen saanut niin paljon kyselyjä ylimääräiselle Islannin aktiivilomalle, että päätimme markkinavoimien tietävän minua paremmin: järjestämme...

Toinen hevosmatka kesäkuulle

29.4.15 Satu Kommentteja: 17

Olen saanut niin paljon kyselyjä ylimääräiselle Islannin aktiivilomalle, että päätimme markkinavoimien tietävän minua paremmin: järjestämme kesäkuulle toisen aktiivireissun Islantiin. Kesäkuun puolivälin reissu ja elokuun reissu myivät nimittäin loppuun jo varhain keväällä ja moni jäi ilman paikkaa.
Islanti on juuri nyt niin suosittu matkailukohde, että lennoilla on täyttä ja tuntuu, että Reykjavíkin hotellit ovat viimeistä sänkypaikkaa myöten täynnä koko kesän. Suurin osa matkailijoista pyörii Reykjavíkin seudulla muutaman päivän ja palaa sen jälkeen kotiinsa, eli kauempana maaseudulla ruuhkaa ei ole. Piti vain käyttää hieman mielikuvitusta, niin saimme reissun logistiikan järjestymään.

Tämä matka (20.-27.6.) on sisällöltään lähes sama kuin nuo kaksi kesän loppuunmyytyä matkaa. Erotuksena on se, että emme poikkea Reykjavíkissa (koska hotelleissa ei yksinkertaisesti ole tilaa), mutta sen sijaan saamme yhden ratsastuspäivän lisää maaseudulla ja hinta laski reilulla sadalla eurolla. Luksus!

Jos kiinnostuit, lue tarkempi matkakuvaus Saga-Matkojen sivuilta. Heittäkää kysymyksillä kommenttiosiossa, vastailen mielelläni ja mahdollisimman nopeasti. Matkavaraukset tapahtuvat Saga-Matkojen kautta.

Ja arvatkaa vaan, minne olemme perheemme kanssa matkalla kahden tunnin kuluttua? No sinne samalle hevostallille tietysti. Hevosia rapsuttelemaan ja kaffia juomaan. Minne sitä itsekään omalla lomallaan mieluiten menisi...

17 kommenttia:

 1. Ajattelitko uskaltautua hevosten selkään raskaana? =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tietenkään. Ei se putoamisvaarakaan, mutta se hölskyntä :) Mutta kuten aiemmillakin reissuilla niin myös tänä kesänä hevososuudet vetää koulutettu ratsastusopas, jota mä en ole. Siksi hyvä yhteistyötalli on ihan ykkösjuttu. Mä vastaan kaikesta muusta viihteestä ja aktiviteeteista.

   Poista
 2. Onneks oon töissä tuolloin niin mun pääsy ei ole vain rahanpuutteesta kiinni :D Tommonen ois kyllä mun unelmien lomareissu, toivottavasti vastaavia tulee vielä tulevina vuosina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän näitä ole tulevinakin vuosina :)

   Poista
 3. Himskatti! Olen varannut lasten kanssa jo matkan tuohon ajankohtaan. Onko suunnitelmissa vielä kesälle 2016 reissuja? Olen tutkaillut Ishestarin matkoja. Niin haluaisin Islantiin mieluummin maaseudulle kuin pääkaupungin hotelliin ja osaavaan ratsastusporukkaan. Ei mihinkään jenkkituristien joukkoon.... 😂 Islantiin menen ennen kuin täytän 40. Voisin tehdä pikavisiitin pääkaupunkiin jo nyt, mutta tiedän itseni, että se ei riitä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kesälle 2016 näillä näkymin tulee pari reissua - jos vaan kaikki menee nappiin uuden puikulan kanssa :)

   Poista
 4. Terveisiä Stebbille ja Jullelle <3. Kolmas kerta toden sanoo - mutta ei valitettavasti vielä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joku kerta tuutte vielä niin mennään kimpassa :)

   Poista
 5. Siinä olis reissu mun makuun, mutta mullakin jo rantaloma Turkin helteisiin varattu samaan ajankohtaan. Ensi vuonna uusi yritys!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nauti Turkista! Ainakin on takuulämmintä ja aurinkoa :)

   Poista
 6. Islannihevosilla lienee joku painoraja ratsastajalle? Vaikka sitkeitä ovatkin. Onko tietoa?
  -Kanerva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on hevoskohtaista, riippuu hevosen koosta ja rakenteesta ja voimasta. Tällä tallilla on ollut isompiakin ihmisiä, siis ihan satakiloisia miehiä, mukana matkoilla. Heillä on onneksi niinnpaljon ratsuja että kaikille löytyy sopiva.

   Poista
  2. Kiitos vastauksesta, kuulostaa hyvältä!
   - Kanerva

   Poista
 7. Mä oon niin etuoikeutettu kun pääsen elokuun matkalle. Parisen vuotta olenkin tästä jo haaveillut. Nyt yritän saada ratsastuskilsoja pohjaksi. Toukokuun lopulla tiedossa ihana maasto Kolilla Paimentuvan issikoilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kuulostaa ihanalta tuo Kolinkin reissu - varmasti mahtava kokemus sekin!

   Poista
 8. Jee jee!!! Ihanaa, kun tuli tämä kolmas matka ja pääsimme kuin pääsimmekin matkaan jo tänä kesänä. On tästä haaveiltukin eli matka varattuna!!! Tuskin maltamme odottaa kesäkuun loppuun. :-) :-)

  Anni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulit mieleeni, kun sain tiedon tästä lisäreissumahdollisuudesta. Sairaan kivaa, että tämä matka onnistui kuin onnistuikin :)

   Poista

Mitä tuumaat?