Toinen hevosmatka kesäkuulle

Olen saanut niin paljon kyselyjä ylimääräiselle Islannin aktiivilomalle, että päätimme markkinavoimien tietävän minua paremmin: järjestämme kesäkuulle toisen aktiivireissun Islantiin. Kesäkuun puolivälin reissu ja elokuun reissu myivät nimittäin loppuun jo varhain keväällä ja moni jäi ilman paikkaa.
Islanti on juuri nyt niin suosittu matkailukohde, että lennoilla on täyttä ja tuntuu, että Reykjavíkin hotellit ovat viimeistä sänkypaikkaa myöten täynnä koko kesän. Suurin osa matkailijoista pyörii Reykjavíkin seudulla muutaman päivän ja palaa sen jälkeen kotiinsa, eli kauempana maaseudulla ruuhkaa ei ole. Piti vain käyttää hieman mielikuvitusta, niin saimme reissun logistiikan järjestymään.

Tämä matka (20.-27.6.) on sisällöltään lähes sama kuin nuo kaksi kesän loppuunmyytyä matkaa. Erotuksena on se, että emme poikkea Reykjavíkissa (koska hotelleissa ei yksinkertaisesti ole tilaa), mutta sen sijaan saamme yhden ratsastuspäivän lisää maaseudulla ja hinta laski reilulla sadalla eurolla. Luksus!

Jos kiinnostuit, lue tarkempi matkakuvaus Saga-Matkojen sivuilta. Heittäkää kysymyksillä kommenttiosiossa, vastailen mielelläni ja mahdollisimman nopeasti. Matkavaraukset tapahtuvat Saga-Matkojen kautta.

Ja arvatkaa vaan, minne olemme perheemme kanssa matkalla kahden tunnin kuluttua? No sinne samalle hevostallille tietysti. Hevosia rapsuttelemaan ja kaffia juomaan. Minne sitä itsekään omalla lomallaan mieluiten menisi...

Tunnisteet: ,