Blogi- ja työtutuista moni tuntuu juuri nyt olevan auringossa tai ainakin matkalla sine: Thaimaassa, Kanarialla, Dubaissa, Indonesiassa. Me...

Meren yli Müncheniin

2.2.15 Satu Kommentteja: 6

Blogi- ja työtutuista moni tuntuu juuri nyt olevan auringossa tai ainakin matkalla sine: Thaimaassa, Kanarialla, Dubaissa, Indonesiassa. Mekin lähdemme aamulla matkalle, tosin kyseessä on työmatka ja suuntaamme niinkin seksikkääseen ja auringonpolttamaan kohteeseen kuin München. Eikä ole edes Oktoberfest. Niin, ja pitäähän sekin kertoa, että Etelä-Saksassa on juuri nyt kylmempi kuin Islannissa.


Mutta mitäpä pikkuseikoista. Viisi päivää uudessa ympäristössä ja kahden hengen Airbnb-asunnossa tuntuu hauskalta vaihtelulta työarkeen. Huomenaamulla lennämme kahdestaan meren yli Müncheniin. Kentältä olemme ensimmäisenä menossa lumilautakauppaan ja sieltä sitten ISPO-urheilumessuille esittelemään Samaya-projektia ja skauttaamaan jäätikköopasvarusteita sekä tietenkin sovittelemaan untuvatakkeja. Ihanan romanttista ;)

Kuvat: Björgvin Hilmarsson

6 kommenttia:

 1. München on yksi lempikaupungeistamme (ja niitä meillä ei montaa ole, ei olla kovin kaupunki-ihmisiä). Tosin näin talvella ei olla siellä koskaan oltu! Yleensä keväällä tai syksyllä ja silloin ollaan kierrelty ahkerasti Biergarteneita :D Mutta mukavia ravintoloita kyllä löytyy paljon ihan sisätiloistakin :D
  Viel Spass! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla! Reissusta tulee varmasti bueno.

   Poista
 2. Kaikki pariskuntamatkat on mun mielestä tässä elämäntilanteessa tosi romanttisia. Yksi päivä käytiin heittämässä puutarhajätteet kierrätykseen. Sekin oli.

  VastaaPoista
 3. Jos aika riittää, käy(kää) Deutsches Museumissa. Se on aivan hillittömän hyvä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on onneksi pari vapaapäivääkin, joten laitan vinkin muistiin. Kiitos!

   Poista

Mitä tuumaat?