Project Maman Katja ehdotti tekemään  Minä haluan -listan.   Kiitos Katjan aloitan maissitortilloista. Lapsen mielestä hiiren piti pääst...

Tiedän, mitä haluan

25.1.15 Satu Kommentteja: 11

Project Maman Katja ehdotti tekemään Minä haluan -listan.  Kiitos Katjan aloitan maissitortilloista.
Lapsen mielestä hiiren piti päästä kuvaan mukaan. Miksipä ei. • Katja julkaisi taannoin meksikolaisen sopan reseptin, jota yritin eilen valmistaa anopille. Haluaisin, että lähikaupastamme olisi löytynyt oikeita maissitortilloita, eikä vehnätortilloita ja maissitacokuoria, joiden välillä piti valinta tehdä. Koska sanaa MAISSI painotettiin ohjeessa, valitsin taco-kuoret ja lopputulos (sipsikeitto) oli silti hiton hyvä.
 • Haluaisin, että kun herään kello 8.30, ulkona ei näyttäisi siltä, että kello on 5:30. Tässä alkaa usko loppua, että mikään kevät edes tulee.
 • Haluaisin, että jaksaisin jo pusertaa leukani tangon yli ilman paksua kuminauhaa. 
 • Haluaisin, että en enää näin neljääkymppiä lähetyessäni kuseskelisi hyppiessä housuihini.
 • Haluaisin, että osaisin itsekin remontoida. Tuntuu tyhmältä tuoda kotiin paperipussillinen saranoita, kun mies oli pyytänyt kauppareissulla hakemaan kulmarautoja.
 • Haluaisin - kuten Valeäitikin omassa listassaan - että ruumiinosat voisi asettaa eri aikakausiin. Itsehän ottaisin itseltäni 20-vuotiaan takapuolen ja tissit, 25-vuotiaan naaman, 35-vuotiaan itsetunnon, tyylitajun ja motoriset taidot ja 40-vuotiaan lihaskunnon (usko kuntoiluharrastukseni jatkoon on näköjään kova).
 • Haluaisin lähteä viikoksi yksin pakettimatkalle Mallorcalle, Teneriffalle tai Floridaan. Mukaan ottaisin repun, jossa olisi uikkarit ja iPad täynnä lukemattomia e-kirjoja. 
 • Haluaisin, että en olisi perinyt faijani ryppyistä otsaa. Mulla on hiusrajan ja kulmakarvojen välissä sellaiset vesiräystäät, että ne riittäisivät johtamaan sadevedet viemäriin keskisuuressa kerrostaloyhtiössä.
Haluaisin, että olisi jo kesä ja kunnon pyöräkelit.
 • Haluaisinpa vaan sanoa, että on ihan helvetin siistiä, että voi nykyään herätä aamuisin ja nähdä, missä se ikkuna on. Kiitos laserleikkauksen.
 • Haluaisin sen verran itsehillintää, että pystyisin sanomaan EI "vielä yhden" Silta-jakson katsomiselle arki-iltana kello 00:30.
 • Haluaisin, että mulla olisi sihteeri, joka järjestäisi valmiiksi paitsi kirjanpidon kuitit, sopisi myös lehtijuttuja varten tarvittavat haastattelut ja varmistaisi puolestani sen, että kännykän ja läppärin akut ovat aina täynnä.
 • Haluaisin näyttää nukkuessani ystävälliseltä. Standardinukkumisilmeeni on kuulemma ihmisen, jolta on juuri pöllitty lompakko. 
 • Haluaisin tehdä tällä blogilla rahaa 6 000 euroa kuukaudessa, kuten bloggaajilla on kuulemma tapana. Jäisi ihanasti vapaa-aikaa lähteä vaikka sinne Mallorcalle.

11 kommenttia:

 1. Nukkumisilme! Ihan mahtavaa. Mä en ees tiedä miltä mä näytän nukkuessani. Ei oo kukaan toistaiseksi raportoinut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tosiaan ollut tullut edes ajatelleeksi asiaa, ennen kuin siippa mainitsi että näytän öisin jotenkin vihaiselta. Haha, näen varmaankin jotain diippiä unta.

   Poista
 2. Sihteereitähän löytyy kunhan maksukykyä löytyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja noi tissitkin voi käydä hoidattamassa Rolfilla ;-)

   Poista
 3. Mulle kiitos myös toi itsehillintä, tosin Sillat on katsottu ja nyt on menossa Downton Abbey... :)

  -NiinaS

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla seuraavaksi katseluvuorossa Breaking Bad...

   Poista
  2. Satu, Breaking Badin aikaan en saanut kirjoitettua blogiin juuri mitään.

   Poista
  3. Okei, se siis on noin törkeen hyvä sarja. Kaikki, jotka sen ovat nähneet, ovat kyllä sanoneet samaa...

   Poista
 4. Älä ny vielä iske hanskoja tiskiin takapuolenkaan kanssa, jos kuntoiluharrastus jatkuu niin peba on kyl kohta ihan yhtä hyvä ku parikymppisenä :) (tai mulla ainakin on näin kolnekymppisenä jopa parempi). Ja kyl se leuanvetokin sieltä tulee, mullakin meni melkein vuosi CF:a ennen ekaa tiukkaa leukaa mut nyt niitä menee jo useampi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, no mä luotan tähän :)
   Voi sitä ilon päivää kun se ensimmäinen leuanveto tulee. Tänään - siis TÄNÄÄN!! - sain ekaa kertaa varpaat oikeasti osumaan sinne tankoon toes-to-bar:ssa. Olin typertyneen iloinen!

   Poista
 5. Oman Minä haluan -listan kärkeen: minä haluan että tuo fucking lumentulo täällä Kainuussa loppuu just nyt ja kevät alkaa helmikuussa!!!

  VastaaPoista

Mitä tuumaat?