Hetki Islannista ja hieman enemmän

Ukkoni on puuhastellut lokakuusta asti joka ilta jotain kummallista. Ensiksi se lähti muutamaksi päiväksi "tiirailemaan Vatnajökullille jääluolan seinämiä" - tai niin minulle kerrottiin. Se on lähetellyt meilejä keskiyöllä ja vastaillut kummallisina aikoina puhelimeen. Nysvännyt kuvien kimpussa ja skypetellyt Saksaan. Kun kotiimme saapui puoli kontillista sponsoritavaraa, kuten kymmeniä takkeja, surffipukuja ja maastopyöränosia - alkoi usko loppua. Mies pyysi ottamaan iisisti, näkisin kuulemma lopputuloksen pian. Vihdoin tänään minä sain kokea sen! Ja niin näette tekin. Se on ihan käsittämättömän upea.

Samaya on islantilais-saksalainen yhteistyöprojekti, joka käsittelee luonnon ja ihmisen suhdetta. Tsiigatkaa tämä video. Lupaan, että oli olosi juuri nyt mikä tahansa, se paranee tätä katsoessa.

Samaya Short Film | Iceland from Franz Walter on Vimeo.

Lyhytelokuva on kuvattu Islannissa ja kaikki ruudussa vilahtavat tyypit ovat islantilaisia. Mun ukko on se, joka ajaa maastopyörää.

Helmikuussa lähdemme Müncheniin ISPO-messuille esittelemään tätä projektia. Puhuin itseni matkalle mukaan, vaikka minulla ei koko projektissa oikeastaan olekaan mitään roolia. Luotin siihen, että kyllä nyt yhdelle 163-senttinelle pr-assistentille aina tilaa löytyy.

Tunnisteet: ,