Hyvää joulua! Kauppiaan joulu muistuttaa hyviä treenejä. Hengästyttää pirukseen ja tuntuu että taju lähtee, mutta treenien jälkeen olo on r...

Kuusi suorassa, kädet ruvella, mieli kevyenä

23.12.14 Satu Kommentteja: 11

Hyvää joulua! Kauppiaan joulu muistuttaa hyviä treenejä. Hengästyttää pirukseen ja tuntuu että taju lähtee, mutta treenien jälkeen olo on raukea ja ihana. Käteni ovat ruvella muumimukien pakkaamisesta ja seteleiden käsittelystä, ääni puhumisesta ja joulujentoivottelusta käheä ja jalkapohjia väsyttää. Mieli on silti virkeä, tsemppi erinomainen ja aina on aikaa lisätä vähän huulipunaa.
Kuusi leijuu.
Sillä välin kun minä olen uurastanut kaupalla ja työjuttujen parissa, tänne saapunut Suomen-perheeni on rakentanut kotona joulua. Ne leipovat, kokkaavat, siivoavat ja laittavat lahjoja pakettiin. Ihanat ne!

Mies hankki omien joulutyökiireidensä ohella kuusen ja pystytti sen. Kertoo jotain hänen out of the box -ajattelustaan, että meillä kuusta ei edes harkittu pystytettäväksi lattialle. Se laitettiin roikkumaan katosta. "Koska eihän sitä muuten saa mitenkään suoraan."
Kiipeilijän solmut.
Totta mooses! Nyt on kuusi suorassa odottamassa loppuja koristeita oksilleen. Bonuspisteet siitä, että tämä kuusi ei kaadu. Mistään.

Hyvää joulua teille kaikille. Pitäkää kuuset pystyssä ja nauttikaa tekemättömyydestä. Tapaamme pian!
Kevyin askelin kohti joululomaa!

11 kommenttia:

 1. Hyvaa joulua sinulle ja perheellesi ja sinulle myos ansaittua lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos toivotukista, ja samoin sinulle! Loma on ihana :D Tässä viimeisiä työminuutteja vietän kaupalla ja kohta häippäisen valmiiseen ruokapöytään...

   Poista
 2. Hyvää Joulua Itävuonolta!
  Kinkku (eka itse ruiskusuolattu) on uunissa, peruna- ja lanttulaatikot on valmiit. Ja mikä parasta, me ollaan saatu haastavista keliolosuhteista huolimatta haettua kaikki joulun odotetuimmat lentokentältä.

  Toivottelee Lotta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa mahtavalta! Pitäkäähän hyvät joulujuhlat itävuonoilla :-) Meillä on täällä etelässäkin vielä vähän lunta. Aattoaamu - kunhan tuo aurinko tuosta nousee - vaikuttaa kylmältä ja kirkkaalta. Upeaa!

   Poista
 3. Hyvää joulua Rouva Kauppias! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää joulua kiitos samoin sinne naapuriin :)

   Poista
 4. Hyvää joulua! Juuri itseasiassa kuulin jostain, että kuusi on alunperin Suomessa ripustettu juurikin kattoon ��. Että ihan oikeilla jäljillä ootte!

  t. Sars

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää joulua! Kyllä, näin ainakin meillä, kattoon se kuului ripustaa. Onpa teillä upeat joulukoristeet!

   Poista
 5. Mutta mäntyhän tuo on ;)

  VastaaPoista
 6. Haa! Mikä mainio joulukuusi-idea!

  VastaaPoista

Mitä tuumaat?