Mutsi mielenhäiriössä

Tapahtuipa eräänä sunnuntai-iltapäivänä. Tein rästihommia kotona koneella lapsen ollessa anopilla kylässä ja miehen töissä. Yritin olla tehokas, mutta viikonloppumoodissa aloin hengata Facebookissa. Huomasin, että bloggajakaverini Sanna (jolla on tosi mainio matkablogi) myi ylimääräiseksi jääneitä lastenleluja. En ollut koskaan kuullutkaan mistään Pet Shopista. Mutta sitten näin tämän kuvan:
Kuva: Walleni.us
Ilmeisesti sisälläni hajosi tuolla hetkellä jotain. Tajusin, että minä tarvitsen tämän. Jos en kersalle, niin ainakin itselleni. Ihanan vinot lattiat! Miten paljon pieniä osia, joita voi järjestellä. Värikkäitä muovieläimiä monessa kerroksessa. Ja nuo mintunvihreät pikkukiikarit. Entäs tuo ikkunasta kurkkaava isosilmäinen lammas. Ylisöpö!!! Mulla oli lapsena My Little Poneja, mutta ei mitään tällaista. No nyt on.

Tämä paketti on nyt matkalla mutsilleni Kouvolaan (tiedoksi siis äiti, ettet ihmettele kun paketti kannetaan eteiseen). Tämä pitäisi jollain ilveellä survoa joulukuussa matkalaukkuun. Toivotan onnea :)

Väittäisin, että aika hupsu heräteostos. Oho.

Tunnisteet: , , ,