ain lapsen syntymän jälkeen eräältä asiakkaaltani lahjaksi upean, puusta valmistetun ja kersan nimeä kantavan naulakon. Se on koristanut la...

Lapselle niminaulakko

1.10.14 Satu Kommentteja: 15

Sain lapsen syntymän jälkeen eräältä asiakkaaltani lahjaksi upean, puusta valmistetun ja kersan nimeä kantavan naulakon. Se on koristanut lastenhuoneen seinää siitä asti. Kestävästä puusta valmistettuun naulakkoon voi huoletta ripustaa painavammankin lelukassin tai useammannkin vaatekerran. Se kestää. Laitoin hyvän idean kiertoon ja olenkin tilaillut tällaisia naulakoita ystävien ja tuttujen lapsille syntymäpäivälahjoiksi useampaan otteeseen. Lastenhuonetta tänään raivatessa tajusin, että tämä mainio vinkki pitää jakaa teillekin. Yksilöllisempää, kestävämpää ja käytännöllisempää lahjaa saa hakea.
Näitä niminaulakoita voi tilata netistä Ollin Puupajasta. Se on pieni yhden miehen yritys Kuopiossa, jonka artesaaniomistaja valmistaa puusta kaikennäköistä lahja- ja käyttötavaraa. Ollin Puupajan nettisivuilla voi itse suunnitella haluamansa naluakon valitsemalla värit, kirjaimet ja nimen viereen laitettavat oheishärpäkkeet kuten kissan, leppäkertun, auton tai traktorin.

Hinta on Suomessa käsityönä valmistetuksi puutuotteeksi mielestäni todella edullinen: oheinen nelikirjaiminen naulakko maksaa 17 euroa + postikulut 7 euroa (toimitus Suomeen). Toimitusaika on 2–14 päivää. Nettikaupan käyttöliittymä ei ole moderneimmasta päästä, mutta se toimii hyvin ja toimitus pelaa.

Suosittelen!

15 kommenttia:

 1. Oi KIITOS tästä vinkistä! Orastava joululahja-ahdistus sai just vähän helpotusta. Plussaa vielä siitä, että tuote on kotimainen.

  -Hanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jess, ole hyvä! Minustakin tässä tuotteessa on kaikki kohdallaan. Olisin valmis maksamaan tästä jopa hieman enemmän...

   Poista
 2. Kiitos vinkistä! Taidan tilata lapselle ja serkulleen tollaiset joululahjaksi :)

  VastaaPoista
 3. Loistava lahjaidea! Naulakoita aina tarvitaan ja mielellaan kivannaköisia, mun tyttaren huoneessa on erilaisia ja sen lisaksi etta on kiva kun en on kivannakösia niin tuntuu ettei niita ole koskaan liikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta. Naulakot ovat mainiota säilytystilaa viemättä paljon tilaa. Tuolta verkkokaupasta sai näemmä myös ihan puisia nimikylttejä eli ilman tuota naulakko-osaa.

   Poista
 4. Totta joka sana. Omamme ostimme Ollilta Kuopion torilta. Hyvä tietää nettikaupasta, kiitos vinkistä.

  VastaaPoista
 5. Mainio idea, tilasin heti kaksi, kummmipojan synttärilahjaksi ja siskonpojan joululahjaksi. Leluja on aina liikaa ja italian kaukotädin on helppo tilata netistä :). Olen aiemmin lahjoittanut nimikyltin oveen teippikiinnityksellä eri paikasta hankittuna, naulakkoa varten täytyy ilmeisesti porata reiät seinään/oveen.
  Minna

  VastaaPoista
 6. Meidän tytöllä on vastaava, muistaakseni ristiäislahjaksi saatu. Nytpä selvisi mistä se on peräisin.

  VastaaPoista
 7. Ihana naulakko, harmi kun nuo sivut ei suostu toimimaan mun tabletilla.

  -mari-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kökkö. Toisaalta en kyllä ihmettele, koska sivusto näyttää aika vanhalta. Mäkin olen käyttänyt sitä vain läppärilllä...

   Poista
 8. Hei. Kiitos todella kivasta blogista. Olen lukenut jo pitkään, nyt vasta kommentoin eka kertaa.
  Meidän perheessä on myös kaksi tällaista naulakkoa. Ostettu muutamia vuosia sitten paikallisilta messuilta, joilla Ollin puupaja oli myymässä tuotteitaan. Ovat meillä ahkerassa käytössä eteisessä ja ovat kestäneet moitteettomasti. Yhtään nuppia ei ole irronnut tms. Voin suositella.

  VastaaPoista

Mitä tuumaat?