Lapselle niminaulakko

Sain lapsen syntymän jälkeen eräältä asiakkaaltani lahjaksi upean, puusta valmistetun ja kersan nimeä kantavan naulakon. Se on koristanut lastenhuoneen seinää siitä asti. Kestävästä puusta valmistettuun naulakkoon voi huoletta ripustaa painavammankin lelukassin tai useammannkin vaatekerran. Se kestää. Laitoin hyvän idean kiertoon ja olenkin tilaillut tällaisia naulakoita ystävien ja tuttujen lapsille syntymäpäivälahjoiksi useampaan otteeseen. Lastenhuonetta tänään raivatessa tajusin, että tämä mainio vinkki pitää jakaa teillekin. Yksilöllisempää, kestävämpää ja käytännöllisempää lahjaa saa hakea.
Näitä niminaulakoita voi tilata netistä Ollin Puupajasta. Se on pieni yhden miehen yritys Kuopiossa, jonka artesaaniomistaja valmistaa puusta kaikennäköistä lahja- ja käyttötavaraa. Ollin Puupajan nettisivuilla voi itse suunnitella haluamansa naluakon valitsemalla värit, kirjaimet ja nimen viereen laitettavat oheishärpäkkeet kuten kissan, leppäkertun, auton tai traktorin.

Hinta on Suomessa käsityönä valmistetuksi puutuotteeksi mielestäni todella edullinen: oheinen nelikirjaiminen naulakko maksaa 17 euroa + postikulut 7 euroa (toimitus Suomeen). Toimitusaika on 2–14 päivää. Nettikaupan käyttöliittymä ei ole moderneimmasta päästä, mutta se toimii hyvin ja toimitus pelaa.

Suosittelen!

Tunnisteet: