Tilannekatsaus viikkoon ja kolumnistiuutinen

Tässä on takana melkoinen viikko. Mörkömäinen jetlag, päiväkodin aloitus, työhuoneelle paluu, design-kaupan nykytilanteeseen perhehtyminen ja neljän kuukauden postien aukaiseminen plus meilien arkistointi. Näin perjantai-iltapäivänä olo on jokseenkin voimaton. Jollain ihme väännöllä viime viikosta kuitenkin selvittiin ja edessä odottaa kaksi päivää lepoa. Siis kirjanpitoa ja pyykinpesua.

Ensimmäinen päiväkotipäivä.

Lasi jokseenkin tyhjänä.

"Jetlagista pääsee eroon ajan kanssa", yritin hokea itselleni viime yönä valvottuani aamuneljään. Tälle ei voi tehdä mitään, pitää vain odottaa ja yrittää nukahtaa. Tosi helppoa. Työhuoneelle oli erittäin kivaa palata, koska olin saanut uuden toimistokaverin, joka on ulkomaalainen! Ihanaa, että sen ole enää se, joka puhuu toimistossa huonoiten islantia. Vähän kuin olisin ylennyksen saanut. Suomi PRKL!:een tilannekatsaus oli helppo nakki, koska on niin huippu bisnespartneri, joka pitää lankoja paremmin käsissä kuin minä itse. Kauppiailla siis kaikki paremmin kuin hyvin. Postin lajittelu oli melko stressaavaa. Anteeksi verottaja, että en vastannut kysymyksiisi viidennenkään karhukirjeen jälkeen - olisit laittanu meiliä! Sähköpostin arkistoinnissa laulatin delete-nappulaa ja kirjasin samalla itseni ulos noin kahdeltakymmeneltä postituslistalta. Ei, en halua enää saada paikallisen golf-kerhon viikkokirjettä. Päiväkotiin palaaminen sujui muuten hyvin, mutta lyhyt asiakas ei haluaisi lähteä sieltä iltapäivällä pois. En ottanut tätä palautetta henkilökohtaisesti.

Kaiken kaikkiaan hyvin mielenkiintoinen viikko takana. Palautin tällä viikolla myös ensimmäisen kolumnini Kotilieteen. Kyllä, vuodesta 1922 ilmestynyt naistenlehti pyysi minua kolumnistiksi seuraavaksi vuodeksi!! Olin otettu ja hyvin iloinen tästä mielenkiinnosta. Onhan kyseessä kuitenkin media, jota myös molemmmat mummoni lukevat. Ensimmäinen kolumnini on 21.5. ilmestyvässä lehdessä.

Tunnisteet: