Instagram Travel Thursday: Uusi-Seelanti hetkeni

Pari päivää sitten ajoimme matkailuautollamme Uuden-Seelannin pohjoissaarella pitkin Taupon järven itärantaa. Kiipeilijä halusi pysähtyä ottamaan valokuvia auringonlaskusta ja kurvasi auton pysähdyspaikalle. Lapsi nukkui takapenkillä pehmokissa kainalossa. Avasin oven raittiiseen ilmaan. Katsoessani ovesta ulos järvelle autoradiosta alkoi soida Beatlesin Imagine. Koin Uusi-Seelanti-hetkeni; sen joillakin matkoilla koetun viisiminuuttisen, jota ei ihan heti unohda. Täydellinen hetki, jossa hienoon matkakohteeseen yhdistyi minulle tärkeä asia: vapaus tehdä toisin.

Imagine there is no heaven...
Haluan elämässäni kaikista eniten (terveyden, perheen hyvinvoinnin ja muun itsestäänselvän ohella) juuri sitä: vapautta. Vapautta vältellä toimistotyöaikoja ja imurointia. Vapautta viettää työ- ja perhearkea vaihtelevissa paikoissa. En ehkä tienaa ekonomin keskipalkkaa, en ole koskaan käyttänyt SAPpia tai CRMää tai saanut ylennystä - tai herra paratkoon ollut edes kenenkään palkkalistoilla! Mutta olen onnistunut tekemään elämästäni melkolailla sellaista, kun olen halunnutkin. Teen paljon töitä, mutta sellaisia töitä, joita haluan tehdä, ja töitä, joita voi tehdä siellä, missä todella haluan olla. Aikanaan luin klassikkotarinan kalastajasta ja liikemiehestä ja se kolahti. Suosittelen lukemaan.

You may say,  I'm a dreamer...

PS. Lisää Uuden-Seelannin kuulumisia tuoreessa Mondo-lehden blogissani.

--
Tämä postaus on osa Instagram Travel Thursday:ta, jonka tarkoituksena on vahvistaa Instagramia matkainspiraation levittämiskanavana. Suomessa tapahtuman taustalla ovat Destination Unknown, Kaukokaipuu ja Running with Wild Horses. Järjestäjien blogeista löydät kokooman kullakin viikolla kirjoitetuista postauksista. Jos haluat osallistua omalla blogillasi, tutustu täällä ohjeisiin. Lisää maailmanympärimatkamme kuvia löytyy Instagrammista satu_reykjavik.

Tunnisteet: , ,