Ne teistä, jotka seuraavat minua  Instagrammissa , olette varmaankin huomanneet, että homma on lähtenyt täällä reissussa lapasesta. Huomaan...

Instagram Travel Thursday: Buddhan kanssa mahakkain

20.2.14 Satu Kommentteja: 13

Ne teistä, jotka seuraavat minua Instagrammissa, olette varmaankin huomanneet, että homma on lähtenyt täällä reissussa lapasesta. Huomaan välillä lataavani yhden päivän aikana kymmeniä kuva hiekanjyvistä tai palmunlehdistä. Lievää maanisuutta ilmassa, sorry! Mutta onneksi meitä on muitakin. Olen viime aikoina seuraillut muutamaa matkablogia ja huomasin, että aina torstaisin tyypit julkaisevat Instagram Travel Thursday -aiheisen blogipostauksen, jonka tarkoituksena on vahvistaa Instagramia matkainspiraation levittämiskanavana. Travel Thursdayn pistivät alulle Suomessa Destination UnknownKaukokaipuu ja Running with Wild Horses.

Päätin laittaa lusikkani soppaan, ja tästä eteenpäin julkaisen joka torstai edellisen reissuviikon mieleenpainuvimmasta kokemuksesta kuvasuoran myös täällä blogin puolella.

Vähän yli puolivläin. Yli 700 askelkyykkyä takana. Eikä noita ees väsytä!

Kävin viime viikolla kauneimmassa paikassa, mitä kuvitella saattaa. Puolen tunnin taksimatkan päässä Krabista sijaitseva buddhalainen temppeli Tiger Cave (Wat Tham Sua) vaati 1 200 askeleen kiipeämistä yli 30 asteen lämpötilassa. Lapsi kulki kiipelijän vaellusrepussa huipulle ja huhuili repusta viiden minuutin välein, että oletko äiti kunnossa, miksi olet niin hidas, älä vaan kaadu rappusiin ja voisitko tulla jo, koska me mentiin jo. Helppohan se on sherpan selästä huudella, hah! Kuudensadan metrin korkeudessa huipulla hiki häipyi tuulen mukana ja väsymys katosi upeisiin, huipulta avautuviin vuoristomaisemiin. Ja se temppeli! Ensimmäinen ajatukseni oli, kuinka joku on voinut tehdä jotain näin hienoa ja kaunista!

Temppeli.

Temppelissä.
Ajoitimme nousun auringonlaskun aikaan. Kauneinta koskaan!

13 kommenttia:

 1. Kauniilta näyttääkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan mie-le-tön paikka. Huh, vieläkin tulee kylmät väreet kun muistelee kauneutta siellä ylhäällä. Ja ne maisemat!!

   Poista
 2. Upea tuo temppeli ja auringonlasku aina plussaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taisi olla kaunein näkemäni auringonlasku. Aivan mieletön.

   Poista
 3. Hei mahtavaa, tervetuloa mukaan Instagram Travel Thursday:hin!! Ja joko te olette siirtyneet loman aktiivisempaan osaan täällä Uudessa-Seelannissa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Yritän ehtiä osallistumaan joka viikko, nyt tulee niin hyviä kuvia!

   Poista
 4. Tuo on meidän kihlapaikka. Erityisen kaunis ja rakas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täydellinen paikka siihen hommaan! Onnittelut :)

   Poista
 5. Tuttu paikka, jonne tuli kivuttua toissatalvena :) Ois kyllä tehny tiukkaa tollasen kantamuksen kera :D Maisemat kyllä palkitsivat huipulla, vaikka vähän hiki tulikin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hikistä hommaa kyllä. Onneksi mentiin auringonlaskun aikaan, muutoin oisin ehkä kuollut…

   Poista
 6. Wow mitä kuvia, mielettömiä maisemia! : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mies otti omalla kamerallaan vielä turkasesti hienompia kuvia, laitan jossain vaiheessa niistä oman postauksen :)

   Poista
 7. Eihän tohon voi sanoa muuta,kun että wau!

  VastaaPoista

Mitä tuumaat?