eljä ajankohtaista ajatusta näin työviikon päätteeksi. Sain viimeinkin aikaiseksi pystyttää Salamatkustajalle oman fb-sivun. Jos tykkäät, n...

Sana viikonvaihteeksi

22.11.13 Satu Kommentteja: 2

Neljä ajankohtaista ajatusta näin työviikon päätteeksi. Sain viimeinkin aikaiseksi pystyttää Salamatkustajalle oman fb-sivun. Jos tykkäät, niin tykkäähän. Sivu löytyy täältä. Toinen asia; jouduin sulkemaan parin postauksen kommentointimahdollisuuden, koska hukuin kikkelinpidennysmainoksiin. Menkää myymään niitä stronger&longer&everlasting-pillereitänne jonnekin muualle, emme ole kohderyhmää. Jos roskapostitus ei rauhoitu, joudun ehkä kohta laittamaan koodikyselyn päälle kommenttikenttään; pahoittelen tätä vittumaista proseduuria jo etukäteen. Kolmanneksi, muistakaahan laittaa viikonlopun cava-pullo viimeistään nyt kylmään. Itsehän laitan pullon puoleksi tunniksi pakkaseen ennen tarjoilua. POKS.

Kunhan on kylmää.
Ja neljänneksi: perjantaibiisi! Retro Stefson on mielestäni  tällä hetkellä Islannin paras bändi, törkeän energistä tykitystä. Alle linkkaamani Kimba-biisi parantaa elämänlaatua joka kuuntelukerralla. Lähipunttiksella (vain naisille) käy muuten just tuonnäköistä väkeä. Kuin paljon tässä oikein pitää body pumpata että saisi takaisin nuo pakarat? I rest my case. Ja korkkaan sen cava-pullon ja kaivan esiin irtokarkit. Viikonloppu on täällä. Jei!


2 kommenttia:

  1. Tää ei nyt liity mitenkään ite postaukseen. Mutta tuli mieleen, että kuinka hyvin englannilla pärjää Islannissa? Oon hakemassa meinaan sinnepäin työharjotteluun ja mietin että ku en maan kieltä osaa, että kuinkahan hyvin ite pärjään siellä sitten 6-8 viikkoa. Osasiksä kieltä ku muutit sinne?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pärjää tosi hyvin, englantia puhutaan sujuvasti. Monet asuvat täällä vuosia ilman islannin kielen taitoa ja pärjäävät hyvin. En osannut itse islantia kun muutin tänne, oikeastaan opin puhumaan sitä kunnolla vasta noin kolmen vuoden asumisen jälkeen.

      Poista

Mitä tuumaat?