esign-kaupassamme ovat syysmyynit alkaneet ja siivoamme hyllyjä kevää ja kesän kuoseista. Design-alen puolella olisi nyt kaupan Marimekon...

Design-löytö: Marimekon mekko

8.8.13 Satu Kommentteja: 2

D
esign-kaupassamme ovat syysmyynit alkaneet ja siivoamme hyllyjä kevää ja kesän kuoseista. Design-alen puolella olisi nyt kaupan Marimekon Vilma-mekko. Islantilaiset diggaavat Marimekon vaatteista, ja ne myyvät hyvin. Yksi yksinään rekkiin jäänyt Vilma (koko S) kuitenkin etsii nyt uutta kotia ja todella hyvällä tarjouksella: ale on yli viisikymmentä prosenttia. Faktat: pituus kauluksesta helmaan 95 cm. Koko S on kiitollisen väljä: se sopii, vaikka käyttäisitkin normaalisti M-koon vaatteita. Ei kiristä. Materiaali: 95 % viskoosi, 5 % elastaani. Tarkemmat tuotetiedot ja osto-ohjeet löytyvät Design ale / Suomi PRKL! -osioista.

Vilma-mekko. 60 €.

2 kommenttia:

  1. Ihana! Haluaisin ostaa tämän! S-postini on tmeleh@gmail.com

    VastaaPoista
  2. Hannele Päivärinta7/17/2015 7:01 ip.

    Hei!

    Luin juuri kirjasi "Islantilaiset voittavat aina". Kiitos siitä, aivan ihanaa luettavaa. Sait myöskin minut innostumaan lähtemään tässä ehkä Islantiin matkalle. Nyt olisin kiinnostunut myös tästä Vilma-mekosta. Minkälaiset rahtimaksut siinä on vai pitäisikö matkustaa paikan päälle? ;-) Osoitteeni on hptiffanys007@gmail.com, jos mekko on vielä kaupan..

    VastaaPoista

Mitä tuumaat?