Design-löytö: Hottis musta mekko

D esign-kaupassamme on jännä viikko tulossa. Marimekolta tulee syysuutuuksia ja Ivana Helsingiltä laitettiin pari päivää sitten sähköpostia, että Rotterdam-syysmallisto on pian postitusvalmis. Jeijj! Rotterdam on ihana: sametinnäköistä, paljon raitaa, tummia värejä, lyhyitä helmoja ja sellaista hämyisää pin-up-henkeä. (Mistä tulikin mieleeni, että kai olette jo nähneet Outista otetut upeat pin-upt kuvat?!)

Ennen Rotterdamin saapumista pitäisi saada pari edellisen malliston irtokappaletta pois rekistä. Tässä olisi nyt myynnissä ihana musta pitsimekko Ivanan Mourning Sun Motel -mallistosta. Kokeilin mekkoa itse, mutta peiliä katsoessani totesin, että mulla on tähän aivan liian lihaisa vartalon yläosa (163 cm / 63 kg). Eli laitan tämän hotsituksen myyntiin. Ehkäpä täältä joku lyhyt tai pitkä, mutta itseäni sirovartaloisempi löytäisi nastan mekon syksyn ja tulevan pikkujoulukauden pirskeisiin? Materiaali on Italiassa valmistettua pitsiä (100 % polyamidi). Yläosa on läpikuultava, joten ujoimmat voivat laittaa alle mustat rindet tai ohuen topin. Hot hot hot!
Megan-mekko. Koko 38. Hinta 60 €. (Kuva: Ivanahelsinki.com)

Ale on yli viisikymmentä prosenttia! Faktat: koon 38 pituus kauluksesta helmaan 111 cm, vyötärönympärys 72 cm, kannujen kohdalta 94 cm. Tarkemmat tuotetiedot ja osto-ohjeet löytyvät Design ale / Suomi PRKL! -osioista.