Lähtisitkö kanssani Islantiin?

Seuraa mainos - josta rahallisesti hyötyy pohjoisislantilainen hevostila, yksi suomalainen matkatoimisto ja minä. Opastan Islannissa aktiiviloman elokuun lopussa. Loman ohjelma on yksinkertaisuudessaan ihana: issikkaratsastusta, helppoja vuoristovaelluksia, luonnonnähtävyyksiä, hyvää ruokaa ja paljon uimista islantilaisissa lämpimissä uima-altaissa.

Matka sisältää kolme viiden tunnin mittaista issikkavaellusta. Halukkaat voivat ostaa lisää ratsastusreissuja tallilta.

Kahvi- ja kakkutauolla.

Ensimmäisen aktiiviloman järjestin kesäkuussa. Loppuun myydyltä matkalta palasi Suomeen joukko varsin tyytyväisiä reissaajia. Tässä muutamia keräämistäni palautteista:

"Supermahtava reissu, jossa parasta antia hyvin valitut kohteet ja rennot oppaat. Rusinat Islannin pullasta. Kiitos kulttuuriluennoista ja viihdyttävistä tarinoista bussin kyydissä."
"Rento fiilis ja porukka, ei minuuttiaikataulua, loma joka vei kauas arjesta. Tutustuminen oikeaan, paikalliseen elämään ja arkeen, ei keinotekoista, "järjestettyä" fiilistä."
"Jokaisen heppatytön unelmamatka, joka ylitti kaikki odotukset!"
"Unohtomaton unelmamatka! Ihana paikka ja ihania ihmisiä."

Reissun aikana tehdään retki Myvatn-järven ympäristöön: luvassa tulivuoria, vesiputouksia ja kylpyläkäynti.

Myvatn-järven maisemissa.

Matkan kaksi vuoristovaellusta ovat helpohkoja. Reitin varrella lampaatkin tsillaa.

Pyysin osallistuneilta myös kritiikkiä ja parannusehdotuksia:
"Ratsastus joen yli, jos sään puolesta mahdollista."
"Enemmän ratsastusta."
"Yöratsastus."
"Yksi päivä lisää, vapaavalintaista ohjelmaa."
"Iltaohjelmaa vaikkapa yhdelle illalle. Vaikka nuotio ja kummitusjuttuja."

Elokuun matkalla voimme ratsastaa joen yli, jos sää sallii (eli joet eivät tulvi). Lupaan myös lisää kummitusjuttuja - itsepähän pyysitte :) Matkan hintaan sisältyy kolme viiden tunnin mittaista hevosvaellusta. Jos intoa ja energiaa riittää, tallilta voi ostaa ylimääräisiä ratsastusretkiä. Reissulla oli oppaankin mielestä sen verran kivaa, että yksi matkapäivä olisi minustakin aivan huippu! Yksi lisäpäivä tai yöratsastus nostaisi kuitenkin reissun hintaa, joten otan muutoksen harkintaan, kun budjetoin ensi vuoden matkat. 

Taukopaikka.

Hei kaveri, siis MÄ kannan SUA,  joten tänne se leipä.

Seuraava matka järjestetään 28.8.-3.9. Matkan ensimmäisen vuoden tarjoushintaan 1 490 € kuuluvat lennot, kuljetukset, majoitukset, 3 ratsastusvaellusta, 2 vuoristovaellusta, kylpyläkäynti, uimhallikäynti, ruoat ja suomenkielinen opastus. Jos siis kesälomastasi on vielä vähän jäljellä tai ylityövapaat odottavat käyttämistä ja lapsille/koirille löytyy hoitaja, lähde toki mukaan. Lupaan, että et kadu. Reissulle on vielä muutama paikka jäljellä (matkustajia tulee korkeintaan 12).

Matkan varaukset Saga-Matkojen kautta. Kysymyksiä reissusta voi laittaa tuonne kommentteihin. Olisin tietysti tosi iloinen, jos jakaisitte postausta Islannin-matkaa suunnitteleville kavereillenne. Kiitos, ihanat!

Pistetäänkö satulapaikka varaukseen?

Kaikki kuvat: Björgvin Hilmarsson

Tunnisteet: ,