Turun Biennaali goes Islanti - tervetuloa

Asutko Turussa, kiinnostaako nykytaide, haluatko tietää lisää Islannista? Osana Turku Biennaali 2013 -ohjelmaa pidän tunninmittaisen yleisöluennon idyllistä Islannissa. Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Tervetuloa!

Keskiviikkona 22.5. mää mene Turkuun. Simmottos sit vaa tule sääki, jos lähel asut! Kerro toki myäs ystävillesi. (Kiitos avust, Turkuraattori.)
Vuosittaisen Turun Biennaalin teema on tänä vuonna idylli, ja näyttelyyn on kutsuttu taiteilijoita kaikista Pohjoismaista. Biennaalin aikana järjestetään yleisöluentoja ja vuoroni on hurmata yleisö puhumalla paljon ja nopeasti Islannista keskiviikkona 22.5. kello 17.30. Luento pidetään historia- ja nykytaiteen museossa Aboa Vetus & Ars Novassa (Itäinen Rantakatu 4–6), tarkemmin sanottuna  pääsisäänkäynnin vieressä sijaitsevassa Factory-kokoustilassa.


Jos yleisössä on lähiaikoina Islantiin matkustavia tai vaihto-oppilaaksi lähtijöitä, jään mielelläni tilaisuuden jälkeen antamaan matkavinkkejä.

PS. Jos haluat ostaa kirjoittamani Mondo Islanti -kirjan tai Vuoden mutsin, saat etukäteen varaamalla kirjat Biennaali-tarjoukseen 15 euroa/kpl paikan päältä :)

Tunnisteet: ,