Joissakin asioissa minulla on äärimmäisen kehno muisti. Kävelin eilen Suomalaisen Kirjakaupan käytävää. Iskin polveni myyntipöytään, jossa...

Hyvää ruokaa myötä- ja vastamäessä

21.5.13 Satu Kommentteja: 4


Joissakin asioissa minulla on äärimmäisen kehno muisti. Kävelin eilen Suomalaisen Kirjakaupan käytävää. Iskin polveni myyntipöytään, jossa luki Häälahjaideoita. Siinä kirotessani tajusin, että olen totaalisesti unohtanut hääpäivämme. Se oli toukokuinen arkipäivä noin kolme vuotta sitten, kun kävelimme farkut jalassa maistraattiin. Sää oli aurinkoinen, mutta pirun tuulinen. Lapsi kulki mukana kannettavassa vauvan turvaistuimessa. Siskoni huijattiin mukaan todistajaksi (eikä se luultavasti ole vieläkään antanut anteeksi sitä, että emme kertoneet etukäteen ettei nyt ollakaan passinhakureissulla).

Päätin ottaa kohtalosta niskalenkin ja ostaa miehelle lahjaksi kirjan. En hankkinut vasemman polven löytämää rakkausrunokokoelmaa tai Kama Sutraa. Menin keittokirjahyllylle. Ostin Safkaa. Koska olenhan sitä mieltä, että myötä- ja vastamäessä parhaat vauhdit antaa hyvä ruoka.

4 kommenttia:

 1. Siis suomenkielisen kirjan islanninkieliselle miehelle? Eli lahja itselle? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olemme jakaneet kotityöt niin, että minä kokkaan (ja mies siivoaa), joten tavallaan mies pääsee nauttimaan lahjasta hyvien ruokien muodossa :)

   Poista
 2. No heheh, olen kyllä anteeksantanut, ei huolta! ;)

  VastaaPoista

Mitä tuumaat?