Voi pojat ja tytöt, katsokaa tätä: Suomeen luvattu sääennuste laittoi hymyilyttämään: kartalla keltaisia palluroita ja lähes +20 astet...

Haloo, Helsinki

18.5.13 Satu Kommentteja: 10

Voi pojat ja tytöt, katsokaa tätä:Suomeen luvattu sääennuste laittoi hymyilyttämään: kartalla keltaisia palluroita ja lähes +20 astetta. Jösses, siellähän on jo ihan täysi kesä! Voin jättää lapaset, pipon ja villapuseron eteisen laatikkoon.

Huomenna alkaa viikon mittainen Suomen yhdistelmäloma. Siis sopivassa suhteessa työtä ja vapaa-aikaa. Kahdeksaan päivään sain kasatuksi taas aika kunnon hedelmäsalaatin: pari työperäistä kokousta, esiintyminen Turussa, yksi 10 km juoksulenkki, ystävän kanssa uimaan (Stadikka, jee!), pankissa paperiasioiden hoitoa, visiiti Kilroylle (tästä jännästä kuulette lisää vähän myöhemmin) ja vanhojen kauppiskavereiden kanssa tervehenkinen kevätretki saaristoon (JESS!).

Sitä paitsi minulla oli jo vähän ikävä R-Kioskia, Reissumiestä, Sikalaa, Alepan tehokasta kassaa ja sitä tunnetta, kun tekisi mieli juosta liukuportaita alas lähtölaiturille metron saapuessa. Ja hei, en ole vieläkään pitänyt kädessäni tabloid-Hesaria!

10 kommenttia:

 1. Kaupan einesruuat, Kauppatorin lihis ja munkkipossu, julkisen liikenteen helppous ratasasiakkaille, saaristo ja merituuli, illan uutislähetykset, nettipankki, luotettavuus toisen sanaan. Ja Hesari tabloidina, ehdottomasti!

  Tehokkuudessaan ystävällisyyden ja hymyn unohtavat kassat, katsettakin väistävät kanssaihmiset, pessimismi. *huokaus...* Ehkä kesä auttaa niihin?

  -Niina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkkipossu, voi luoja: nyt on pakko saada yksi sellainen!

   Poista
 2. Tervetuloa koto suomeen :]
  Aurinko, palaavat muuttolinnut, metsät valkoisenaan valkovuokkoja, sinisiä mättäitä siellä täällä sinivuokkoja, ojanpientareet keltaisenaan rentukoita ja ojissa sammakonkutua. Koivuissa vihreät lehdet, muita kesän kukkasia, talviunilta heräävät pikku mönkiäiset jotka oikovat kankeudesta jäykkiä koipiaan, muurahaiskeon kova kuhina, ilmassa pörräävät surriaiset ja hennon kevyesti lentelevät perhoset...kesä on tullut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 24 tunnin kokemuksella on kyllä pakko todeta, että täällä on todellinen kesä. Kuulin eilen illalla ukkosen. Mahtavaa!

   Poista
 3. Vitsi miten jännää, mehän voidaan vaikka törmätä! Siis muutenkin kuin maaliviivalla viikon päästä klo 14 ;)

  VastaaPoista
 4. Kävin aamu-uinnilla stadikalla tänään, mahtavaa oli! Suosittelen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uinti stadikalla on ehkä hienoin tapa aloittaa aamu.

   Poista
 5. No voi pannahinen. Missasin sun Turun esiintymisen. Toivottavasti meni putkeen :).

  -Minna Uu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meni putkeen, oli melkein täysi salillinen. Upeaa :))

   Poista

Mitä tuumaat?