Miten sattuukin, että hyvät ideat tulevat aina vähän myöhässä? Juttu alkuperäisine kuvineen löytyy  mm.  Kalevasta . Kuvaaja oli hyvä, mut...

Viime tipassa

15.4.13 Satu Kommentteja: 13

Miten sattuukin, että hyvät ideat tulevat aina vähän myöhässä? Juttu alkuperäisine kuvineen löytyy mm. Kalevasta. Kuvaaja oli hyvä, mutta näin jälkikäteen ajateltuna olisin itse ehkä voinut hieman tsempata vilkaisemalla peiliin enkä olemalla se.
13 kommenttia:

 1. Kiva juttu tuo oli, löytyi Keskisuomalaisestakin. Olen samaa mieltä lämpötiloista "mieluummin kylmä ulkona ja lämmin sisällä kuin toisinpäin". Sveitsi kyllä voittaa monta maata tuossa kisassa - kelit ovat lämpimämpiä kuin kotona ja sisälläkään ei tarvitse palella (turhaan raahasin viime vuodeksi läjän villapaitoja kun odotin ranskalaistyylistä lämmittämistä).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juttu oli minustakin kiva. Naama vaan kiiltää enemmän kuin kaupan ikkunalasit, haha. :)

   Poista
  2. No mutta onko ne lasit sitten pölyiset? ;) Ihanan näköinen tuo kauppa! Pirteä kuten kauppiastarkin.

   Poista
 2. Tuo juttu oli kiva enkä kyllä yhtään kiinnittänyt huomiota puuteriasioihin :)

  Oli aika hauska sattuma, kun samana aamuna mietimme mahdollisia lomakohteita ja miehen mainitessa Islannin sanoin blogituttavani asuvan siellä. Tästä ei mennyt kuin muutama tunti kun näin tuon jutun ja hihkaisin miehelle, että no tässähän se blogituttava näkyy olevan :D

  VastaaPoista
 3. Kouvolan sanomista bongasin, olipas kiva huomata aamulla, heii, minä luen tän blogia! Kiva juttu :)

  VastaaPoista
 4. Kiitti, olettepa ihania :)

  VastaaPoista
 5. Minä bongasin sinut Turun Sanomista! Juttu oli tosi kiva lukea, kun olit "tuttu" siellä maailmalla.

  VastaaPoista
 6. Puuterit lisätään nykyään Photoshopissa, joten älä suotta syytä itseäsi vaan kuvatoimittajaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mies photoshoppaa multa aina finnit veks, jos joudun laittelemaan virallisia kuvia jonnekin. Kiiltoakin vähän tasoitellaan. Kun en mää mitään meikkiä jaksa käyttää.

   Poista
 7. Kiva blogi sulla! Tullut tätä aina välillä selailtua!
  Nyt kyselenkin hieman sisäpiirin tietoa koska ollaan Islantiin lähdössä kuukauden päästä. Asuntoautolla kierrellään viikko. Mukana myös puolivuotias poikamme. Kovin kiinnostunut olisin siitä että missä pääsisi ihn luonnon kuumaanlähteeseen polskimaan? Yhden paikan tiedän ja sinne kuulemma 3h kävelymatka. Veikkaan ettei poikamme viihdy kuutta tuntia kantorepussa :D Onko siis mitään paikkaa mihin pääsisi autolla hieman lähemmäs? Nämä paikat kun kuulemma hieman turisteilta salattujakin.Jos siis sinulta saisi tietoa kalastettua ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neuvoisin hankkimaan kirjoittamani Islanti-matkaoppaan Mondo Islanti (sen saa kirjastostakin). Olen listannut sinne suurimman osan myös näistä luonnon uimapaikoista. Yksi mikä on melko lähellä Reykjavikia (puolen tunnin ajomatka) + 45 min kavely vuoristopolkua pitkin parkkipaikalta, on Reykjadalur Hveragerdissä. Tarkemmat ohjeet sinne löytyy mm. tuosta kirjasta :)

   Poista
  2. Kiitos infosta! Sain juuri lainaan tuon vanhemman Mondon painoksen eli en taida raaskia uutta nyt ostaa... ehkä ensi reissulle ;)

   Poista

Mitä tuumaat?