Lapsi yökylässä anopilla, mies töissä. Minä yksin kotona pitkän työpäivän jälkeen. Tässä ei nyt paljoa motivoi alkaa laittaa ruokaa. Kliket...

Pitsasi on uunissa

14.3.13 Satu Kommentteja: 8

Lapsi yökylässä anopilla, mies töissä. Minä yksin kotona pitkän työpäivän jälkeen. Tässä ei nyt paljoa motivoi alkaa laittaa ruokaa. Kliketi klik. Ostin itselleni juuri ensimmäistä kertaa elämässä netistä pitsaa. Motsarellapitsa on nyt uunissa ja toimitetaan minulle 23 minuutin kuluttua. Ruokaympyrä, jonka kohta syön kotona kalsareissa, on vartti sitten paistettu jonkun muun uunissa, jonkun muun astioilla. Siitä ilosta 20 euroa on aika vähän.


8 kommenttia:

 1. Ahh, on pitänyt kokeilla tuota. Nii kätevää.

  VastaaPoista
 2. Parasta Dominosissa on just tuo 'Track your order!'. Kivaa kun saa tietää että 'Your pizza is on its way to you.' Ei tarvii turhaan päivystää ulko-oven luona että millonkohan se ruoka saapuu. Ja on se pizzakin kyllä ihan hyvää ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä! Nautin suunnattomasti mehustella ajatuksella, että joku jossain just paistaa mun pitsaa ja vartin päästä saan sen tähän lautaselle eteeni siirtymättä kotoa minnekään ja uunituoreena ja ILMAN TISIKIÄ. Luksusta.

   Poista
 3. Toi konsepti kuulostaa aivan taydelliselta! Taalla on muuten tosi hyvat palvelut tai siis etta mita vaan voi tilata kotiin, mutta toimitukset tulee sitten kun tulee. Joskus ei tuu ollenkaan, jos kuski ei loyda meille...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on onneksi vain yksi pääkatu keskustassa ;)

   Poista
 4. Kotipizzalla on kanssa tuo palvelu ja mää niin tykkään. Ei ne pizzat tietty ole mitään maailman suurimpia makuelämyksiä, mutta mozzarella, salami, aurinkokuivattu tomaatti -pizza on kyllä aika loistava, eikä se maksa kuin 15 ekua kotiinkuljetettuna! NAMSKIS!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei toikaan läystäke mitään artesaanipitsaa ollut edes nähnyt (vaikka tilaisin siihen italialaisen pohjan, tirsk), mutta siinä oli juustoa ja paljon rasvaa ja suolaa. Täydellistä.

   Poista

Mitä tuumaat?