Kympin akka

Ulkoilu on kiva harrastus.
Olen harrastanut pimeää mikrohölkkää - siis alle kuuden kilsan hitaita lenkkejä iltakymmenen jälkeen - kohta kaksi ja puoli vuotta. Koska aikaa mihinkään muuhun urheiluharrastukseen ei ole.

Yhden kerran juoksin kahdeksan ja puoli kilsaa, koska eksyin läheiselle asuinalueelle. Tuon megapitkän juoksusuorituksen jälkeen jouduin venyttelemään pohkeita kokonaiset kaksi päivää, että pystyin taas kävelemään suorassa. Mietin, että oi miksi, oi miksi (!!!) piti mennä kääntymään siitä "vaihtoehtoisesta" risteyksestä.

No niin. Mutta nytpä aion repäistä ja juosta toukokuun lopussa Naisten kympin Helsingissä. Aika järjetöntä lentää 2 500 kilometriä, että voi juosta 10 kilometriä. Mutta arjen järjettömyyksistä ne hauskimmat läpät syntyvät. Ja nauru pidentää ikää! Jotta kohonnut eliniänodotteeni ei tyssähdä sydäriin lenkkipolulla, aion tulevina viikkoina vähän reenata.

Koska Katjakaan ei ole ollut suuri juoksun ystävä ja koska meitä molempia kiehtoo epämukavuusalue, ja koska kaltaisiamme on saletisti muitakin, päätimme järjestää  Vuoden mutsi - kympin suoritus -haasteen. Jos kaipaat vertaistukea ulkoiluharrastukseen ja olet treeniseuraa vailla, lähde messin! Lisää haasteesta Vuoden mutsin puolella. Lääh puuh ja lenkille.

Tunnisteet: