Mun on joskus vaikea tajuta miehiä. Ainakaan vuoristo-opasmiehiä. Armaalla puolisollani on eteisen naulakossa 15 takkia (mulla on huom nelj...

Eksyin eteiseen

18.3.13 Satu Kommentteja: 16

Mun on joskus vaikea tajuta miehiä. Ainakaan vuoristo-opasmiehiä. Armaalla puolisollani on eteisen naulakossa 15 takkia (mulla on huom neljä). Tuulitakki, fleecetakki, sadetakkeja erilaisiin sadetiloihin, muovipussia muistutava takki - jota kutsutaan kuulemma tuulenpysäyttäjäksi - ja kaksi makuupussin kokoista untuvatakkia, joiden hihoissa mahtuisin ottamaan päiväunet. Kun olin saanut vaatenaulakon raivattua, kurkkasin "eteisen nurkkaan", siis siihen mystiseen mustaan aukkoon, jonne vetäytyy kaikkea epämääräistä.  Kuten köysiä, jäärautoja ja lapsen jalan kokoisia mutta vahvalta hieltä haisevia kiipeilynkiä. Argh. Sammutin eteisestä valot ja suljin oven. Yritä tässä sitten osallistua siivoamiseen, että mies sais enemmän seksiä.

Normaalijakauma.

16 kommenttia:

 1. "Takkeja erilaisiin sadetiloihin" - nauroin ääneen. Sun miehellä on ikuinen välikausi!

  VastaaPoista
 2. I know the feeling! Ja entäs sitten se varasto, jossa on minun yhdet sukset ja miehen ehkä kuudet? Vai jopa seitsemät... Ja tietysti jokaiselle suksiparille on omanlainen mononsa, joten ei liene tarvitse edes kurkistaakaan meidän kenkäkaappiin. Ja eteisen kaapissa roukkuvat laukkuni on laskettavissa yhden käden sormilla, mutta täytyykö miehellä tosiaan olla rinkkoja kymmentä eri kokoa riippuen siitä onko kyseessä yhden, kahden, viiden vai kymmenen päivän reissu? Ja sitten väitetään, että nimenomaan naiset on vaate/kenkä/laukkufriikkejä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä niin tiedän, miltä susta tuntuu. <3

   Poista
 3. Voi ihanaaaaaa! Joku toinen jakaa mun kokemuksen!!! Siis meillä(kin) se on juuri mies, jolla on kaikkein eniten vaatteita ja kenkiä ja eriskummallisia tavaroita. Meillä niille kaikille täytyisi vielä olla paras ja näppärin ja helpoin mahdollinen säilytyspaikka, koska muutoin ne jäävät lojumaan keskelle eteisen lattiaa tai mille tahansa vapaalle laskutasolle. Ja ovat aina "hukassa". Kenkiä näkyy eteisessä olevan 16 paria (+monoja ja luistimia), ja kun koko on 45-46, niin ne totisesti vievät tilaa... Ihan perus t-paitoja (puhumattakaan teknisistä sellaisista) ja kauluspaitoja on niin paljon, ettei mies ikinä niitä kaikkia käytä tai muista omistavansa. Mutta kun hävitän niistä osan, ilmestyy vapautuneeseen tilaan pian uusia. Enkä viitsi edes kertoa, montako tietokonetta meillä on, kukaan kuitenkaan uskoisi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! Mä ymmärrän ehkä noin 5 % mun miehen omistamien tavaroiden käyttötarkoituksesta. Mulle vaellluskengät on kengäs, joissa on varsi ja ne pitää vähän kosteutta. Mutta toisaalta, mä olenkin toimistorotta kun se taas tekee työnsä ulkona. Mutten mä silti kestä tuota vaatevuorta :D

   Poista
 4. Ja minä kun luulin, että Islannissa säästää vaatteissa, kun siellä on suunnilleen sama kolea sateinen sää vuoden ympäri, niin ei tarvitse hankkia asuja moneen eri keliin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on kymmeniä sanoja jo pelkästään erilaisiille sumuille ja tuulille. Siinä on ulkoiluvaatemarkkinoijilla aika mehevä markkina... Sitten kun on niitä päiväreissuja, viikon kestäviä työmatkoja jäätiköllä ja jotain vuorenvalloitusta, niin sitä roinaa kertyy, kertyy ja kertyy...

   Poista
 5. Meillä erikoisongelmana kitarat... oliskohan noita 5 kappaletta nykyisin ? En ole pysynyt laskuissa mukana enää moneen vuoteen , kun niitä välillä ostetaan ja myydään.
  Ja kirjat, onneksi mies on nykyisin hillinnyt kirjojen keräilyä, kun niitä ei enää mahdu mihinkään varastoimaan.

  Vaateosastoakin miehellä on enemmän kuin mulla ja silti on aina sama laulu kun johonkin lähdetään "Mulla ei ole mitään mitä laittasin päälle." Huoh ! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tunnustaudun kirjojen keräilijäksi. Ainakin toistaiseksi niille on riittänyt hyllytila. Perhanasti ne kylläkin kerää pölyä. Oot varmaan huomannut :)

   Poista
 6. Liityn vertaistukikerhoon. Mun mies on taiteilija. Täällä on kaikkia kyniä, eri sorttisia papereita ynnämuita alustoja, värejä tuubeissa ja purkeissa, pelit ja pensselit, ja joskus se tajuaa ihan soittaa mulle ja varoittaa että hän on sitten aloittanut jonkun tilataideteoksen ja vähän pohjustellut sitä olohuoneessa. Hyvä, niin tajuaa mennä baarin kautta kotiin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Repesin! Mutta ihanaa, että se soittaa etukäteen :)

   Poista
 7. Onneksi kehitys on kehittynyt digitaaliseksi, ja puoliskoni harrastuksen tuotoksena muodostuvat 4000 valokuvaa per tapahtuma ovat hyvässä järjestyksessä tietokoneen kovalevyllä. Tietokoneita on kylläkin useampia eri käyttötarkoituksiin. Mutta ne työvaatteet! Puoliskon firman ydinosaamisalueeksi on määritelty "kaikki laillinen liiketoiminta", joten työtehtävät vaihtelevat sähköasennuksista savupiipun huipulla haitarinsoittoon risteilyaluksen ravintolassa. Varusteita on huomiovärein merkitystä haalarista ja työmaakypärästä tummaan pukuun, ja kauluspaitoja löytyy kaikissa sateenkaaren väreissä.

  Lisäksi kumpikin meistä on arkistoinut kuutiometrin papereita, joista ajattelemme olevan hyötyä sitten joskus isona, oman alan töissä. Tulisipa pian paperiton koulu ja digitaaliset oppimateriaalit...

  VastaaPoista
 8. Ja naisetko mukahamstraavat vaatteita ja kenkiä! XD
  Meillä on vähän sama tilanne, mä omistan kahdet talvikengät, kun taas ukko omistaa useamman parin erilaisia kenkiä erilaisiin käyttötilanteisiin. Mies on välineurheilija ja jokaiselle urheilulajille miltä löytyy erilaisia varusteita. En jaksa enää järkätä eteistä. Olen jo luovuttanut.

  VastaaPoista
 9. Mulla ei ole mitään saumaa protestoida miehen tietokonesälää olohuoneessa tai vanhan automekaanikon työkalukasoja parvekkeella/ varastokopissa, koska mulla on siellä varastokopissa ainakin kasi fillaria + niihin useampi pari kiekkoja ja yksi ekstravaatekaapillinen treenivaatteita. Lisäksi arkistoin ihan liikaa paperisälää, vaikka mies heittää kaiken (tarpeellisenkin) pois. Fail.

  VastaaPoista
 10. Mulla ei ole mitään saumaa protestoida miehen tietokonesälää olohuoneessa tai vanhan automekaanikon työkalukasoja parvekkeella/ varastokopissa, koska mulla on siellä varastokopissa ainakin kasi fillaria + niihin useampi pari kiekkoja ja yksi ekstravaatekaapillinen treenivaatteita. Lisäksi arkistoin ihan liikaa paperisälää, vaikka mies heittää kaiken (tarpeellisenkin) pois. Fail.

  VastaaPoista

Mitä tuumaat?