Pitäisiköhän huolestua? Aamulla herättyäni kilautin olohuoneen valot päälle. Yksi kynttilälampuista sihahti pimeäksi. Seuraavaksi yritin sy...

Valomerkki

26.2.13 Satu Kommentteja: 9

Pitäisiköhän huolestua? Aamulla herättyäni kilautin olohuoneen valot päälle. Yksi kynttilälampuista sihahti pimeäksi. Seuraavaksi yritin sytyttää eteisen kattovalon. Kaksi lamppua kolmesta ei totellut. Kolmatta kertaa en kehdannut kokeilla, joten keitin aamukahvit pimeässä keittiössä.


Yrittääkö tässä nyt joku kertoa jotain? Pimee ämmä, mee vuosihuoltoon. Helmapeltisi repsottaa. Nuku enemmän. Käy ostamassa irtiksiä ja pidä vapaapäivä.

9 kommenttia:

 1. Ainahan ne simahtaa samaan aikaan... niillä on jotain salaliittohommaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saletisti on! Eikä himassa koskaan yhtäkään varalamppua...

   Poista
 2. Jos tuo on merkki huollon tarpeesta niin mihin mun lainkaan pitäisi mennä, kun meillä nuo lamput palaa välillä oikein suuren valokaaren kanssa ja olohuoneestakin meni neljä viidestä kerralla.....HUH!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lyhyt hoitosuunnitelma: Viikon loma ja rajaton määrä irtokarkkeja (ilman vatsakipuja, kaloreita tai kariesta).

   Poista
 3. Sitten jos saa tosikko heittää kommentin niin ei kai teillä oo ongelmia sähköissä? Palaa pian torppa alta! Susi tulee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joob, vanha talo ja erittäin vanhat sähkösysteemit. Pitäis varmaan tehdä jonkinsortin tarkastus...

   Poista
 4. Selvästi huonoa karmaa! :D Suitsuketta peliin ja osta uudet lamput - ja pidä se vapaapäivä karkkeineen päivineen, se on aina ansaittu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin jo karkkikaupassa :D Sen jälkeen kun Nammibaari-niminen karkkikiska avasi minuutin kävelymatkan päähän kotoa, on ollut vaikea - siis mahdoton - välttää kiusausta.

   Poista
 5. Sulakkeet kannattaa myös tarkistaa... :) Mä poltin tuossa jokin aika sitten ihan urakalla meidän lamppuja, kun sulake kärähti... :D Tässä tositarina elävästä elämästä: http://ellinploki.blogspot.fi/2011/11/sahkomiehen-hommia.html

  VastaaPoista

Mitä tuumaat?