Pakettimatkalle, hopi hopi

Seuraa mainos. Mutta se on mainos paikallaan, koska tuote on niin hiton hyvä!

Järjestän kesäkuun alussa sellaisen pakettimatkan, jonne haluaisin itsekin osallistua: viikonmittaisen islanninhevos- ja vuoristovaelluksen Pohjois-Islannissa. Oppaana toimii mun vuoristo-opasmies, minä ja IMHO Islannin paras maaseuturatsastustalli Polar Hestar.

Pakettimatkaa markkinoidaan aktiivilomana. Mutta elä pelästy. Osallistujilta ei vaadita kestävyysurheilijan kuntoa tai superpitkää ratsastuskokemusta. Olen itse keskinkertainen hevostelija; osaan mennä suoraan eteenpäin. Pysyn selässä kaikissa askellajeissa, mutta pohkeenväistöistä en tajua mitään. Vuoristovaelluksilla kävelen aina ryhmän viimeisenä; pidän paljon evästaukoja ja nautin maisemista. 

Jos olet aina halunnut päästä Islantiin, haluat nähdä Islannin upeimmat luonnonnähtävyydet, kävellä tulivuoren pohjalla, kiertää turistirysät kaukaa ja tykkäät maastoratsastuksesta ja ulkona liikkumisesta ja luulet, että kestäisit viikon seuraani, tämä on sun juttusi. Matka on varmistunut, koska varauksia on tullut yli minimimäärä. Tilaa on vielä muutamalle. Mutta kannattaa pitää kiirettä, koska ryhmäkoko on pieni: paikkoja on 12.

Reissua myy Saga-Matkat, ja matkan voi varata täältä. Lisätietoja reissusta löytyy matkaa varten avaamastani blogista. Kysymyksiä voi jättää myös tämän tekstin kommenttikenttään; vastaan mielelläni :)

Olispa jo kesä!


Tunnisteet: