Noora haastoi Vuoden mutsit mukaan olemaan tavallisia : "napatkaa itsestänne naturelli kuva ja osallistukaa taisteluun normaaliuden pu...

Naked me

21.11.12 Satu Kommentteja: 12

Noora haastoi Vuoden mutsit mukaan olemaan tavallisia: "napatkaa itsestänne naturelli kuva ja osallistukaa taisteluun normaaliuden puolesta".

Mainio idea! Kuten Katjakin tontillaan osuvasti totesi, realismi on rakastettava asia. Photoshopatut ja stailatut kuvat voivat olla kauniita, mutta eivät ne kyllä todellisuudesta mitään kerro. Ja todellisuus on kuitenkin elämässä kiinnostavinta.

No tässähän ollaan. Ripustin juuri 40 metriä jouluvaloja myymälän ikkunaan. Silmien punoitus ei siis johdu budista vaan kylmästä talviviimasta. Jämähtänyt jakaus vihjaa, että tukankin vois välillä pestä. Ehkä huomenna?Ylläoleva pärstä ei ole kaukana jokapäiväisestä todellisuudesta. Mun meikkipussissa on oikeasti yksi kuivunut maskara (kun harjaan sylkäisee, tuubista saa tiukan paikan tullen vähän väriä irti) ja meikkivoide, jonka ostin Gatwickin lentokentältä noin kolme vuotta sitten. Se haisee hassulle, mutta  vie pahimman terän satunnaisilta finneiltä. Pusuhuulien kylkiäisenä tulee kivan lämmin olo, kun käyttää Lorealin sijasta rahat vahvaan espanjalaiseen punaviiniin.


12 kommenttia:

 1. Hyvä kamppis! Suorastaan harmittaa etten voi osallistua - mä kun en (vielä?) ole valmis näyttämään naamaani blogissani. Mietin kyllä sellaista ruutukymppi-tyyppistä luukkuleikkiä: postaisin pelkän silmäpussin kuvan ja lukijat voisi arvuutella mitä kuva esittää...

  VastaaPoista
 2. Vähän asian sivusta, mutta kuivahtaneesta ripsiväristä (ja eyelineristakin) saa vielä irti vaikka kuinka paljon, kun pitää sitä hetken aikaa lämpimässä vesihauteessa ennen käyttöä. Ei tartte sylkeä itseään silmään ;)

  Ja jep, realismi on perin toivottava asia.

  VastaaPoista
 3. Voi että tuli ihana olo tuosta viimeisestä lauseesta. Mä varastan/ kopion/ jaan sen, että sorry vaan. Se on mun joulunalusteema (yhdyssana? Ihan sama.)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyviä periaatteita on ilo levittää!

   PS. Juu, on se yhdyssana ;)

   Poista
 4. Sinulla on kauniit silmät ja eloisa olemus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos. Mun miehen mielestä mä otan kuvissa aina villin pikkuapina-ilmeen. Apinat on tietty hirveen söpöjä.

   Poista
 5. Kampanja on todellakin mainio, ja hienoa, että se näyttää levinneen varsin laajalle.

  Ripsariin sellainen vinkki, että jos raaskit, tiputa sinne tippa tai pari kirkasta viinaa - jo pelittää puoli vuotta pidempään ja ihan sylkemättä.

  Kokeilen tuota sun punaviinivinkkiä ihan takuuvarmasti viikonloppuna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, mutta pakko myöntää että mä lorautan sen viinan mieluummin glögiin...

   Poista
 6. kaunis sisko! makaan en ole kaynyt kampaajalla johkiin puoleen vuoteen kun juon mieluummin punkkua! :D

  VastaaPoista

Mitä tuumaat?