Sähköposti huutaa punaisella. Sinne on kasaantunut aivan liikaa tekemättömiä töitä. Ne stressaavat niin julmetusti, että vointiin ei auta k...

Kiireisen naisen illallinen

29.11.12 Satu Kommentteja: 12

Sähköposti huutaa punaisella. Sinne on kasaantunut aivan liikaa tekemättömiä töitä. Ne stressaavat niin julmetusti, että vointiin ei auta kuin kääriä hihat. Tänään ollaan töissä myöhään. Työt eivät lopu tekemällä, mutta keskeneräiset työt valmistuvat kyllä. Anoppi lupasi pitää miehen ja lapsen poissa jaloista illan ajan. Mitäpä jos hakisin ruudulla avoimena huutelevien word-dokumenttien lomassa itselleni vaikkapa take away -sushit? Tai nuudeleita naapurikorttelista? Tai mitä jos ostaisin purkin oliiveja, toisen suolakurkkuja ja klöntin varpaanvälijuustoja ja tekisin salaatin?

No niinhän sitä voi suunnitella. Pysähdyin kuitenkin lähikaupassa pakastealtaan ääreen ja sorruin vanhaan tuttuun kuin pomo firman pikkujoulujen jatkoilla:


Minä ja Dr Oetker olemme olleet erottamattomat ystäväykset jo opiskelija-ajoilta.  Mikään muu pitsa ei pysy yhtä tikkusuorana haarukan kärjessä (katso vaikka kuvaa, jos et usko). Kätevä ominaisuus heille, jotka nauttivat illallisensa koneen ääressä. Ja nyt hommiin. Palailen huomenna, ellen ennen sitä ole saanut pysyvää niska-hartia-vammaa tai sokeutunut ruudun ääreen.


12 kommenttia:

 1. Pizza Ristorante Mozzarella. Ihan paras!

  VastaaPoista
 2. Kyllä! Tohtorin mozzarellapizza on myös mun kiireisen päivän valinta.

  VastaaPoista
 3. Täältä myös ääni mozzarellalle! Kyllä tohtorin eväät hampurilaisaterian hakkaa mennen tullen.

  VastaaPoista
 4. Mozzarellapizza on parasta!

  Mut tää Tradizionale -versio on vielä parempi: http://www.oetker.fi/fi/Tuotteet/?intProductCategoryID=101&intProductID=246

  -P.

  VastaaPoista
 5. Dr Oetker rules ! Myös kiireisen äidin ykkösvalinta silloin tällöin kun ei ehdi laittamaan ruokaa tai perheen aikataulut vaan on mahdottomia.
  Suosikit mozzarella ja salami(vanhemmat), americano (lapset).
  Pikaruuasta on ihan pakko jakaa kokemukseni talommw rakennusaikana, kun ei oikeasti ehtinyt aina laittamaan ruokaa, ei siis ollut voimia edes sitä einesruokaa lämmittää... Lapsetkin huusi jo EIII! kun ehdotimme noutopizzaa tai hampurilaisateriaa. Liika on liikaa näissäkin "herkuissa".

  VastaaPoista
 6. Oi... Nyt alkoi tehdä mieli Pizza specialea :b

  VastaaPoista
 7. Mozzarella! Ihan turhaa tilata mitään kotipizzaa, kun voi samalla rahalla (jopa halvemmalla?) hommata aidon DrOetker-pizzan

  VastaaPoista
 8. Hei, kun kerran puheenaineena on ruoka, niin kerropa tuosta Mondon blogin skyr-kakusta. Eikö siihen tule ollenkaan liivatetta tai muuta hyydyttävää ainetta? Kakku kuulosti niin herkulliselta, että tekisi mieli tehdä saman tien.

  Johanna

  VastaaPoista
 9. Mä annan myös ääneni Mozzarellalle! Johanna, toiveesi on kuultu ja toteutettu :)

  VastaaPoista
 10. Mozzarella -pizza on tosiaan ihan paras! Mä tuunaan sitä aina vielä extra-valkosipulilla ja juustoraasteella. Lihanhimoon jotain pepperoonia vielä niskaan, niin onpas hyvää! (ja nyt tekis mieli raahautua hakemaan kaupasta sitä, mutta taidan tyytyä toastiin... ) Muuten, täällä S-ryhmän luvatussa maassa, Rosson lounaspizza, johon lykätään mozzarellaa, pestoa ja tuoretomaattia (valkosipulilla ja oreganolla) on melkein yhtä hyvää kuin Doktorin pizza, mutta vaan melkein... :)

  VastaaPoista

Mitä tuumaat?