Sain Tytöltä   palkinnon ja haasteen. Kiitoksia! Tehtävänantona on  kertoa itsestään viisi satunnaista asiaa ja jakaa sitten palkinto ete...

Rakastettavia satunnaisuuksia

8.7.12 Satu Kommentteja: 18

Sain Tytöltä palkinnon ja haasteen. Kiitoksia! Tehtävänantona on kertoa itsestään viisi satunnaista asiaa ja jakaa sitten palkinto eteenpäin viidelle blogille. Tässäpä satunnaisuudet - ja vain kahden kuukauden viiveellä.


1. Aika monta vuotta sitten niin sanotusti nukahdin Amsterdamissa bussiin ja löysin itseni Tukholmasta Viking Linen terminaalista.
2. Pokasin kerran yhden ruotsalaisen laskettelulehden päätoimittajan. Mutten kyllä kerro lehteä tai vuotta, koska se oli naimisissa (ja mä en). Muahha.
3. Sillä samalla villillä vuosikymmenellä kävin töissä viikon ilman alushousuja. Viikonloppuisin aika tosiaan kului johonkin muuhun kuin pyykkäämiseen.
4. Tänään on pesty kolme koneellista. Kolmannella pesukerralla kone hajosi. Voi vituke.
5. Mua arveluttaa, kun tuolla blogin käyttäjissä on 32 (!) ihmistä. Liittykää sivulle, lukijat! Minua kiinnostaa tietää, kuka täällä käy :)

18 kommenttia:

 1. En liity. Mutta en ole anonyymikaan. Joten deal with it.

  VastaaPoista
 2. Mie en ymmärrä että mitä hyötyä on liittyä johonkin sivustoon? Voiko joku valasta mulle asiaa? Blogeja seuraan näppärästi Bloglovinin kautta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, niin voikin. Mä oon vaan sellainen utelias stalkkaaja ;)

   Poista
 3. Aamen! ja kuule Nana, kyllä sitä vaan kannattaa liittyä, niin tietäs vähän reilummin, ketkä kaikki nyrjähtäneet seurailee liikkeitäsi, niin sitten voikin kohta kirjoittaa, että laitankin blogin tauolle, kun teitä lukijoita on niin paljon. Nimim. Blogissani-käy-satoja-lukijoita-ja-jäseniä-on-tyyliin-kaksi-vaikka-ovat-hekin-minulle-tosi-rakkaita. Snif.

  VastaaPoista
 4. Piti ihan tarkistaa, juu, kyllä mun naamavärkki tuolla lukijoissa pällistelee... :)

  Mäkin olen duunaillut monesti ilman alushousuja, jos pyykkiä ei ole ehtinyt/kerennyt/pystynyt pesemään... :) Jopa joskus nykyisinkin, kun kotona käy vain kääntymässä. Onpa ollut joskus niinkin, että olen reissuun kaivanut korista likaisia kalsareita ja pessyt ne vasta kohteessa nyrkkipyykillä. Pyykinpesu on joskus haastavaa... :)

  Mun yks kaveri puolestaan kulki talven ilman sukkia, kun se oli onnistunut tuhoamaan pesukoneessa suurimman osan niistä, eikä se ikinä muistanut ostaa uusia. Ihme, että ei ollut kipeänä kertaakaan sinä talvena!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päällyshousut oli kuitenkin jalassa - näin varmuudeksi halusin tarkentaa tämän seikan.

   Poista
  2. Juu niin mullakin, tai vähintään hame... :D

   Poista
 5. Kyllä mä ainakin kovasti voisin olla jäsen/käyttäjä mutta kun en omista minkään valtakunnon plokia. Sevverta sanon, että useamminkin voisit kirjoitella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heti kun saan sihteerin ja autonkuljettajan, lupaan lisätä päivitystahtia. :)

   Poista
 6. Minäkin luen mutten liity mihinkään, sori! En edes tiedä miten se tapahtuu, pitäiskö olla blogisti? En ole, olen vain koukussa muitten teksteihin ja sivuja tulee klikkailtua auki päivittäin. terkuin Hanna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käsittääkseni se riittää, että on googlessa tili. Terkkui kans!

   Poista
 7. Oletkin juuri kertonut satunnaisia asioita, mutta ei se mitään, sait minulta silti tunnustuksen. Blogisi on hyvin versatile ja muutenkin loistava ;)
  http://friolandiassa.blogspot.fi/2012/07/turku-pilvet-huskyt-kosto-hittibiisit.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eveliina! Olen luvattoman kehno (lue: hidas) vastaamaan haasteisiin, mutta I´ll try, lupaan! Kiitos joka tapauksessa :)

   Poista
 8. Täällä käyn,en tiedä miksei sitä itsekään oo tullut liityttyä aiemmin vaikka itsekin kirjoitan paria blogia ja oon miettinyt ihan samaa. Tilastot näyttää ihan eri lukuja kuin lukijamäärä xD

  VastaaPoista
 9. vakkari blogisi lukija täällä jättää viestiä ;-)

  VastaaPoista

Mitä tuumaat?