Joo, ja nyt seuraa tiivis ja mutkia oikova executive summary, sillä kulunut viikko on ollut melkolailla hektinen . Vuoden mutsi ilmestyi ...

Ympäri mennään

16.3.12 Satu Kommentteja: 10

Joo, ja nyt seuraa tiivis ja mutkia oikova executive summary, sillä kulunut viikko on ollut melkolailla hektinen.
 • Vuoden mutsi ilmestyi ja sitä juhlittiin hyvässä seurassa ja skumpan virratessa. Kuvia ja raporttia löytyy Project Mamasta. Mahtavat bileet, paljon kavereita  ja reilusti kuohuvaa. Tapasin eilen monia nettikavereitani ensimmäistä kertaa livenä - vaikka tutuiltahan he kaikki tuntuivat. Kiitos kaikille, jotka ehditte paikalle, pusipus! Kuvassa kirjailijoiden yöllinen rutistus: yhteistyömme jatkukoon myös tulevaisuudessa :)

 • Vuoden hotein äitiyspakkaus on julkistettu. Osallistu kilpailuun - missäpä muuallakaan kuin Vuoden mutsissa.
 • Olen viiden päivän aikana ollut Islannissa, Suomessa ja nyt Yhdysvalloissa; lensin kirjajulkkareita seuraavana aamuna muutamaksi päiväksi työn takia Chicagoon. Seistyäni tänään kaksi tuntia passijonossa Yhdysvaltojen rajalla ja tavattuani rajaviranomaiselle, mikä oli 2 vuotta sitten purkautuneen islantilaistulivuoren nimi (setä yritti kai testata, olenko tulossa maahan väärillä tiedoilla), päätin, että kun kotiudun täältä hod dogien kotikaupuungista,  lomautan itseni määräajaksi enkä tee muutamaan päivään mitään muuta kuin piereskelen ja käyn jääkaapilla. Ja hoidan muksua :)

10 kommenttia:

 1. vitsi sä oot hurrrja! mä makasin klo 23 silloin julkkari-iltana kotona ja mietin et nyt ne varmaan on jo sammunu. yritin siis jollain tavalla kompensoida kateuttani, mikä tuli kun en saanut lastenhoitajaa ja sen julkkarin jälkeen oltiin kumpikin sascian kanssa hihihihihi-kunnossa ja jatkamassa kierrosta. mut sitten mentiin kotiin ja läheteltiin tekstareita matkalta, et oli pirun hyviä browniesia.

  VastaaPoista
 2. Onnittelut vielä tätäkin kautta kirjan johdosta! Kävin jo varaamassa itselleni oman kappaleen Akateemisesta. Tuskin maltan odottaa, että saan sen hyppysiini..

  Ja oli muuten hyvä kirjoitus sulla tän päivän Hesarissakin. Hienoa, kun löytyy fiksuja ja aikaansaavia mutseja! Taidan ottaa mallia susta ja Katjasta :)

  Kaisa

  VastaaPoista
 3. Hitsi, mä en nähnyt kirjoitusta kun äkkiä selasin lehden läpi. Mikä sivu?

  VastaaPoista
 4. salamatkustaja3/16/2012 12:18 ip.

  Toivotaan että läpyskä saapuu Akateemiseen pikimmiten :D
  Kiitos onnitteluista, ne ovat tosi tärkeitä ja tsemmpaavat eteenpäin.

  VastaaPoista
 5. salamatkustaja3/16/2012 12:18 ip.

  No mäkin oli julkkari-iltana kotona kello 23 - ja heräsin aamuviideltä järkkyyn darraan kun piti lähteä kentälle. Ja join ehkä 4 skumppalasia - muahhaa, ei näköjään paljoo tarvita. Kiitos kun kävit, oli nastaa tavata viimein f2f :)

  VastaaPoista
 6. salamatkustaja3/16/2012 12:21 ip.

  Mä luulen että se on siellä matka-sivuilla, eli lehden lopussa (teema-liite)

  VastaaPoista
 7. Siellähän se olikin. Etsin väärästä paikasta ja väärästä aiheesta :)
  On ollu niin kiire päivä tässä netissä surhvatessa, ettei ehdi paperilehteen syventyä.

  VastaaPoista
 8. salamatkustaja3/21/2012 11:28 ip.

  Ei se mitään - tuttu tunne. Hyvä kun löysit :)

  VastaaPoista
 9. Siellähän he ovat, Ilkassa tänään!
  Hesarissakin samaan aiheeseen liittyvä juttu ranskalaisesta tavasta olla vanhempi ja äiti.

  VastaaPoista
 10. Kivaa, pitääkin katsoa mimmoinen siitä tuli ;)

  VastaaPoista

Mitä tuumaat?