Pyyhe 33 vuoden takaa

Realisti taipuu: jotkut asiat näyttävät tavallisilta mutta sisältävät salaperäisen yllätystekijän. Kuten punaisen froteepyyhkeen elinkaari.

Suosikkipyyhkeeni lapsena oli punainen froteepyyhe, jossa on nallenkuvia. Kun kävin äitini kotona hieman alle kolme vuotta sitten, otin punaisen pyyhkeen mukaani, koska se nyt vaan tuntui järkevältä. Melkein heti sen jälkeen tajusin, että olen siirtynyt paksuilijoiden leiriin.

Tilanne nyt, alle kolme vuotta myöhemmin on se, että punainen pyyhe on ipanan suosikkipyyhe. Sitä kutsutaan nimellä Muu.

Tänään lähetin mutsilleni kännykkäkameralla nappaamani valokuvan ipanastamme suihkun jälkeen. Noin 90 sekunnin kuluttua inboksiin kilahti vastaus. Mutsini ei varmaankaan pahastu, että lainaan siitä tähän pätkän:
Muistan  kun syksyllä 1979 ostin tuon pyyhekankaan ja sitten ompelin pyyhkeitä eri kokoisia ja osa oli sinisiä niitä on varmaan vielä kotonakin. kiva kun Saga nyt käyttää niitä ja sitä paitsi ne kuivaavat tosi hyvin kun ovat "muutaman" kerran pestyjä.

Niin se on. Mä ja mun mutsi ollaan laitettu tuo pyyhe pesukoneeseen noin 1 300 kertaa.PS. Sain tänään tietää, että blogituttavamme Prinsessa Paskavarvas on kuollut. Muutama viikko sitten laitoimme kommenttikeskusteluissa marjapuuroa ja mämmiä inhokkijärjestykseen. Vähän aikaa sitten kävin lukemassa hänen blogistaan jutun: Riks, Räks ja Poks. Nyt häntä ei enää ole. Se on kamalan surullista.

Tunnisteet: , ,