Helsingissä paistaa tänään aurinko! Damn, tämä on ihana kaupunki. Mutta niin on myös Reykjavík. Kuinka onnellinen olenkaan kun voin pitää mo...

Oodini netille + kutsu

13.3.12 Satu Kommentteja: 15

Helsingissä paistaa tänään aurinko! Damn, tämä on ihana kaupunki. Mutta niin on myös Reykjavík. Kuinka onnellinen olenkaan kun voin pitää molemmat kaupungit kotikaupunkiarsenaalissa. Ja kuinka onnellinen olenkaan, kun molemmissa paikoissa asuu elämäni tärkeimpiä ystäviä, ainutlaatuisia kavereita, huipputyökavereita (joista osasta on tullut ystäviä) ja osa perheestänikin.

Mun tekisi mieli halata internetiä. ...... Noin. Ja toinen kerta vielä. ......... Kiitos.Voi elämä, miten monia upeita tyyppejä en olisi koskaan tavannut, jos en olisi pistänyt pystyyn tätä blogia. (Kirjoitimme Katjan kanssa kirjankin lähes kokonaan netissä ja tänään tapasimme kolmatta kertaa livenä :D )

Toivottavasti tapaan mahdollisimman monen teistä huomenna! Vuoden mutsi -kirja julkaistaan huomenna. Olemme kutsuneet kaikki tavalla tai toisella blogien kautta mukana olleet omakustanteiselle Vuoden Mutsi -drinkille ravintola Raflaan kello 18 eteenpäin. Ehkä siellä nään sinutkin - vihdoin kasvoikkain.

Ja tähän loppuun positiivishenkiset plussatuuli-terveiset kaikille lukijiolle. Joke.

15 kommenttia:

 1. Ihana kuva! :) Ja onnea vielä ihan spesiaalisti The Kirjan julkkareiden johdosta! Käyn ostamassa sen heti palkkapäivänä... :)

  VastaaPoista
 2. Niin ja Jani-Petteriä kompatakseni: eläköön iNterrrnet!

  VastaaPoista
 3. salamatkustaja3/13/2012 3:46 ip.

  Kiitos Elli :)

  VastaaPoista
 4. Paljon onnea! Ja nauti Helsingistä ja Suomesta :)

  VastaaPoista
 5. Onnea kirjan johdosta! Täytyypä laittaa se tilaukseen (yllättäen täältä landelta sitä on turha yrittää hankkia).

  VastaaPoista
 6. Kiitos, oli hauskaa! Kotimatkalla ostin sun kunniaksi ravintoympyrän mukaisen iltaruuan, tosin mozzarella oli loppu ja jouduin tyytymään prosciuttoon. Kotiin päästyäni mies kaappasi kirjanne (kehui ja huuteli vähän väliä mm. Just niin kuin meillä!) ja lapsi söi mun kanssa pizzaa iltapalaksi.

  Illan oma aika meni hujauksessa kun heräsin 22.40 lapsen vierestä meidän sängystä. Olimme kaikki nukahtaneet lasta nukuttaessa... Just. Mutta hauska oli ilta, ja kirja vaikuttaa tosi hyvältä, onnea vielä!

  VastaaPoista
 7. salamatkustaja3/15/2012 4:44 ap.

  Kiitos, ja nautin paljon :))

  VastaaPoista
 8. salamatkustaja3/15/2012 4:45 ap.

  Wo-hoo, ihana kuulla! Huippua kun pääsitä käymään. Kyllä täytyy sanoa, että viiden skumppalasinkin jälkeen voi näköjään saada aikaan itselleen kivan darranpoikasen ;)

  VastaaPoista
 9. salamatkustaja3/15/2012 4:45 ap.

  Kiitos!!! Kirjaa pitäisi saada ainakin Suomelaisen verkkokaupasta, ja kai Akateemisenkin. :)

  VastaaPoista
 10. Halaus teillekin! Täytyy kyllä sanoa, ajoitus teillä ainakin on kohdillaan tuon julkaisun kanssa. Suomalaisessa televisiossa aletaan kohta näyttää tällaista ohjemaa http://www.livtv.fi/ohjelmat/supermarjo-ja-tyt%C3%B6t/etusivu
  Mainostavat sitä nyt sangen innokkaasti.

  Mua niin oksettaa tuo, eilen piti lopettaa radionkuuntelu kesken kun tuota haastateltiin (luultavasti haastattelu on Radio Rockin(!) podcasteissa kuultavana, radiorock.fi). SUPERäiti, SUPERyrittäjä, SUPERnainen, jonka lapsella on kympin keskiarvo ja jokainen minuutti on tarkoin ohjelmoitu ja jonka raskauskilot lähti noin päivässä. Jossain olin kuulevinani, että se kävi raskausaikana puntarilla joka päivä, kun 8 kiloa enempää ei saanut tulla lisää, jotta ne kilot varmasti karisee sitten heti... Pthyi!

  Niin että onnea teille, onneksi jollain sentään on ymmärrys arjen realiteeteista tallessa :D Kiitos siitä!

  VastaaPoista
 11. Ihan mahtavaa, että teidän kirja on valmis! ja että on kaksi huippua kaupunkia ja että haluut halata kaikkia! :)

  Alkuvuosi on ollu kamala (mies mursi olkapään/ olkavarren) mutta onneksi aurinko jo lämmittää ja tilanne alkaa olla hallinnassa, huh!

  VastaaPoista
 12. Hei, aiheen sivuun: Sulla on kauheen kiva koru niissä kirjanjulkkarikuvissa, sellainen keltainen pallokoru. Mistä se on ja mitä materiaalia? T: nimim "hulluna koruihin" :)

  VastaaPoista
 13. Voihan supermario ja luigi... :D

  VastaaPoista
 14. Voi rähmä, toivottavasti käsi paranee ja mies toipuu pian!

  VastaaPoista
 15. Kiitos! Mä oon ostanut sen jostain turistikojusta työmatkalta Sunny Beachilta :P maksoi joku euron; mutta on ihan helvetin hyvä. näyttää kalliimmalta kuin onkaan, hehe.

  VastaaPoista

Mitä tuumaat?