Googlen yksityissuojaa koskeva käytäntö on muuttumassa tällä viikolla. Eri tahot kehottavat tyhjentämään googlen hakuhistoriatiedot . Kiinno...

Lohdullinen unohdus

29.2.12 Satu Kommentteja: 4

Googlen yksityissuojaa koskeva käytäntö on muuttumassa tällä viikolla. Eri tahot kehottavat tyhjentämään googlen hakuhistoriatiedot.

Kiinnostuneena kirjauduin Googlen tililleni ja menin osoitteeseen www.google.com/history. Tunsin vatsanpohjassani lievää nipistelyä ja jännitystä. Aivan pian näytölle lävähtävät myös ne kaikki törkeimmät ja noloimmat google-haut. Painoin entteriä. Ja..ja..ja...EI MITÄÄN! Siis ei sanan sanaa. Jännitys hävisi kuin pieru saharaan ja valahdin tunnottomaksi.

Hakuhistoriani on tyhjä. Olen Mutsi vailla menneisyyttä. Identiteettikriisin paikka.

Toisaalta, autuas unohtaminen voi olla aika lohdullista. Kuka muistaa esimerkiksi ensimmäisestä vauvavuodesta yhtään mitään? Soitettiinko silloin lakanoita? Oliko meillä joskus seksiä? Valideja kysymyksiä pienlapsiperheissä ;)

Ja jos ei muista, ei tarvitse ottaa kantaa!

Noh. Kaikkihan tietävät, mikä on sen paras korvike. No tietysti suklaa. Siksi päätimme Katjan kanssa lahjoittaa muutaman kilon (ettei ihan heti kesken lopu) Fazerin sinistä hauskimman muistijäljen jättäjälle. Ohjeet valokuvakisaan löytyvät täältä.

4 kommenttia:

 1. Joo, mulle kävi samalla lailla... pettymys oli käsin kosketeltavaa - mä olin ihan varautunut estämään suuren pahan Googlen pahat aikeet. Minusta ette tietoja saa. Vaan ei ne halunneetkaan. ;)

  VastaaPoista
 2. Eipä multakaan löytyny :o jotkut epäili, jos tarvis olla kirjautuneena googleen hakiessaan?

  VastaaPoista
 3. salamatkustaja3/01/2012 3:33 ip.

  Juu täytyy olla kirjautuneena; ja mä kirjauduin, mutta silti. Nada. :)

  VastaaPoista
 4. Höh, multa löytyi 924 eri hakua. En jäänyt tarkemmin tutkimaan, vaan poistin hyvinkin äkkiä...

  VastaaPoista

Mitä tuumaat?