WOHAA!!!!! Kippis, juhlan aika!!! Jos Pekka Haavistosta tulee seuraava Suomen presidentti, mä lupaan muuttaa takaisin Suomeen. Tämä oli niin...

573 000 ääntä / 18,8 %

22.1.12 Satu Kommentteja: 18

WOHAA!!!!! Kippis, juhlan aika!!!

Jos Pekka Haavistosta tulee seuraava Suomen presidentti, mä lupaan muuttaa takaisin Suomeen.

Tämä oli niin mahtava tulos, niin mahtava vaali. (Vaikka vaalipusua ei nähtykään. Damn.) En ole koskaan aikaisemmin jännittänyt vaalitulosta yhtä paljon kuin nyt.

Lupaan, että tästä ei tule vaaliblogia. Mutta tämän yhden kerran  vähän luukutan. Niinpä kehotan kaikkia niitä, jotka haluavat Suomeen suvaitsevan, kansainvälisen politiikan tehtävissä osaamisensa näyttäneen, kohteiliaan, älykkään ja rohkean presidentin, liittymään tukijoukkoihin esimerkiksi täällä.

Nonni. Se vaaleista.

18 kommenttia:

 1. Kyllä tuota on tämän kerran erittäin pätevä lupa hehkuttaa. Vaikka niin paljon että osa facebook-kavereista kyllästyy ja poistaa kavereista. Vaan mitä sillä on väliä kun 30-40% kavereista tuntuu äänestäneen Haavistoa, niin löytyy tykkääjiäkin. :D

  VastaaPoista
 2. Jihuu! :) Kakkonen on ykkönen!

  VastaaPoista
 3. Kyllä me sut suomeen saadaan!!!

  VastaaPoista
 4. Ja muuton ajankohta olisi? ;)

  VastaaPoista
 5. Mä olen uhkaillut facebookissa myös Suomeen muutolla. Tosin henkilökohtaisista syistä mutta menkööt osa Pekan piikkiin, jos hänestä presidentti tulee :)

  VastaaPoista
 6. Joo, tää oli niiiiin lääkettä niihin haavoihin, joita eduskuntavaalit teki. Tässä on sittenkin vielä toivoa! Ja mun ei tartte muuttaa täältä pois vielä ihan tähän hätään (koska Väyrysestä tai Soinista ei tule presidenttiä).

  Tämä on aivan huikeaa! Kiitos ihmiset!

  VastaaPoista
 7. salamatkustaja1/23/2012 6:19 ip.

  Jee, hyvä meininki :D
  Katsotaan eka tää toinen kierros, sitten alan lunastaa "vaalilupauksia" :-)
  Pitäisi ehkä infota tästä lupauksesta perhettäkin; ups.

  VastaaPoista
 8. Minä liitän nuo samat adjektiivit myös toiseen tarjolla olevaan kandidaattiin. Että kumpi vain valitaan, hyvä tulee. Tosin minä en aio kirjoittaa lappuun kakkosta, vaan kutosen. :)

  VastaaPoista
 9. Jee jee! :) Harmittaa vaan kun seuraava äänestyskierros menee ohi suun kun sekä Norjan että Englannin äänestyspäivät (ja Englannissa äänestyspaikka myös) eivät osu kohdille.... :(

  VastaaPoista
 10. salamatkustaja1/25/2012 4:39 ip.

  Yee, tänään kävin äänestämässä, Delhissä. Kerron lisää matksta myöhemmin, lupaan :-)

  Anu, joo olen samaa mieltä. Molemmat ovat tosi hyviä; mutta Haavistolla on enemmän ulkomaanpolitiikasta ja kv-tehtävistä kokemusta. Tosin Niinistö on taas vahvemmalla talous ja finanssiasioissa, mistä siitäkään ei tietysti haittaa ole.

  Mutta kyllä mä silti näkisin vihreän sivarihomon Suomen pressana kuin ex-pankkiirin kokoomuslaisen. Mut siis makuasioitahan nää on ;-)

  VastaaPoista
 11. Mä yhdyn niin tähän Teppo Eskelisen kirjoitukseen. Ei Niinistöstä presidenttinä varmasti mitään haittaa olisi, mutta Haavistosta voisi olla jopa hyötyä. Jos näitä asioita tarkastelee vähän niinkuin globaalimmaltakin kannalta.

  http://fifi.voima.fi/blogikirjoitus/2012/tammikuu/presidentista-ei-ole-haittaa

  VastaaPoista
 12. Aika surkia olo :(

  VastaaPoista
 13. salamatkustaja2/07/2012 11:56 ap.

  Sama täällä... No nyt mun ei tarvitse noudattaa antamaani vaalilupausta, jonka mukaan olisin muuttanut Suomeen Haaviston voitettua vaalit. Ehkä sitten kuuden vuoden päästä? :)

  VastaaPoista

Mitä tuumaat?