Noah Kalina otti itsestään kuvan joka päivä kuuden vuoden ajan. Kadehdittavan hyvä konsepti, mutta vaatii aivan liikaa sitoutumista. Niinpä...

Salamatkustajan joulukalenteri

1.12.11 Satu Kommentteja: 11

Noah Kalina otti itsestään kuvan joka päivä kuuden vuoden ajan. Kadehdittavan hyvä konsepti, mutta vaatii aivan liikaa sitoutumista. Niinpä pöllin tämän idean ja teen siitä mikroversion. Joulukuun 24. päivään asti laitan tänne yhden kuvan joka päivä kotikadustamme. Näette samalla, millainen sää täällä on. (Kiinnostaa varmaan ihan valtavasti.)

Ihanaa, marraskuu on ohi! Pian on joululoma. Reykjavík kiittää.

11 kommenttia:

 1. Oih ja ihastus! Näyttää niin kovin kauniilta. Olen ihan tuore uusi lukijasi, luin pari viikkoa sitten blogisi alusta nykyhetkeen. Helpotti. Itselläni on jollain tapaa samanlainen tilanne päällä kuin sinulla blogiasi aloittaessa. Mombasan hikikuumuudessa tuo lumi näyttää sille, että haluan sinne heti just kieriskelemään.

  VastaaPoista
 2. Minäkin haluan lunta! Täällä oli maanantaina ja tiistaina, sitten alkoi satamaan vettä... Nyt ei ole enää kuin kalpea aavistus siellä täällä.

  Nätiltä näyttää noin ensinäkemältä teidän kotikatu :)

  VastaaPoista
 3. Tulee mieleen myös elokuva Smoke, jossa päähenkilö oli jotain 10 vuotta ottanut joka päivä kuvan samasta kadunkulmasta Brooklynissä =)

  VastaaPoista
 4. salamatkustaja12/01/2011 5:33 ip.

  Kiitos :)) Muistin leffan, mutta en saanut paahani nimea. Smoke! Yes, se on ihana leffa. Pitaa katsoa pian uudestaan. Tama kiittaa muistinvirkistyksesta :)

  VastaaPoista
 5. Mä haluan sinne Mombasaan. Talvi, kylmä ja lumi/sohjo on ihan arsesta. Oli sitten pakko löytää mies Tanskasta. Täällä kun ei ole kunnon talvea mutta ihan tarpeeksi kylmää, tuulista ja räntäsateista, että vuodesta noin 3kk vituttaa joka aamu ulos lähtiessä.

  VastaaPoista
 6. Ihana! Aivan ihana! Tahtoo LUNTA!

  VastaaPoista
 7. salamatkustaja12/01/2011 9:48 ip.

  Jenni, kiitos; kieltämättä kotikatu näyttää tässä aika kotoisata. Eiköhän niitä kaatosadepäiviäkin vielä mahdu tähän joulukuuhun... Ja tervetuloo lukijaksi! Mäkin voisin ottaa lennot Mombasaan; ei tekisi toi auringonvalo yhtään pahaa tässä vaiheessa. Edes vähän.

  Henna, kiitos!

  Mimmi, joo sitä samaa mäkin välillä oon kelannut kun näille leveyspiireille päädyin ;)

  Riitta, kiitos! Täällä pk-seudulla ei aina talvisin ole näin lumista, joten erikoista vaihtelua meillekin. Toivotaan, että lumi pysyy. (Kunhan ei tartte ajaa autoo.)

  VastaaPoista
 8. Epäreilua, tää tahtoo kanssa lunta, mutta ei, kun täällä sataa vettä ja tuulee vaan niin perkeleesti...

  VastaaPoista
 9. Vilkaisin juuri ikkunasta ulos ja siellä sataa kaatamalla vettä. Tää kuva on nyt niin epäreilu kuin vain olla ja voi. Perskeleen vinku-iitat valitti viimeiset vuodet lumesta, niin nyt ei saada sitä vähääkään... Mä muutan ihan mieluusti jonnekkin pohjoisnavalle jos nää Suomen talvet alkaa muuttumaan taas lumettomiksi.

  VastaaPoista
 10. Lunta tännekin kiitos. Tosin tähän aikaan viime vuonna oli tehty jo kuukausi lumitöitä, ja pihalla oli aikamoiset lumikinokset...

  Tunnelmallinen kuva :)

  VastaaPoista
 11. Eipä kestä! Sen katsominen sopiikin aika hyvin joulunaikaan, siinä oli sellanen joulusatukin. =)

  VastaaPoista

Mitä tuumaat?