Kippis! Mun joululoma alkoi tänään tehtyäni tämän vuoden viimeisen tentin: lingvistiikan perusteet islanniksi . Vittu mä oon sekaisin. Mutta...

Salamatkustajan joulukalenteri - 20. luukku

20.12.11 Satu Kommentteja: 5

Kippis! Mun joululoma alkoi tänään tehtyäni tämän vuoden viimeisen tentin: lingvistiikan perusteet islanniksi. Vittu mä oon sekaisin.

Mutta toisaalta. Hulluihinkin asioihin kannattaa tarttua. Napatanssi, unkarilainen sanataide, miekkojen keräily tai korkokäyrien seuraaminen voivat kuulkaa itseisarvonsa lisäksi tuoda elämään yllättävää sisältöä. Jos mä en olisi heivannut kauppisopintojani vaihto-oppilasvuoden ajaksi romukoppaan, en olisi koskaan tutustunut islantilaiseen kulttuuriin tai islantilaisen oluttuopin hintakehitykseen. En olisi tullut tänne uudestaan, tavannut mun miestä, vaihtanut asuinmaata, synnyttänyt (vitun ihanaa), eksynyt ABC:n buffet-lounasta muistuttavalle freelancer-uralle ja aloittanut islantilaisten morfeemien opiskelua. Kaiken tämän keskellä on kiva olla.

Tehkää ihmiset sitä, mistä pidätte. Jos siitä saa elannon ja tekemisen kanssa kokee elämänsä miellyttäväksi, on oikeilla jäljillä.

Hah, kappas. Heti kun loma alkoi, alkoi päässä surrata elämän tarkoituksen kokoiset ajatukset. Ens viikolla takaisin töihin; tuskin tässä liikaa ehtii henkistyä.

5 kommenttia:

 1. Teillä on siellä valoa!

  VastaaPoista
 2. Mun lingvistiikan perusteista on jo aikaa. Saksaksi. Ja olen ajautunut työhön, jossa morfeemeja ei tarvita. Harkitsen vakavasti jäämistä lasten kanssa kotiin vielä vuodeksi ja sen jälkeen uuden työn etsimistä. Kukahan se tässä on sekaisin?

  VastaaPoista
 3. salamatkustaja12/21/2011 11:56 ap.

  höh, joo kello 11-16... mutta jos ei ole pilvistä, niin vähän säkin suusta tippuu valoa :)

  mimmi, joo hehe. noi morfiinit on ihan hanurista (in my opinion), mutta välillä tulee tehtyä kahjoja juttuja.

  VastaaPoista
 4. Täällä toinen free pohtii, että minkälainen ura se muistuttaa ABC:n buffettia? Tai siis että onko se hyvä vai huono asia :).

  VastaaPoista
 5. Minna, sitä siis tarkoitin että meikäläisellä ei ole mitään tiettyä selkeetä aluetta, jolle olisin omistautunut. Kirjoitan, editoin, teen lehtijuttuja ja välillä käännän tekstejä. Teen viestintäsuunnitelmia, kirjoitan blogeja. Siis sellainen kunnon pick'n'mix ;)

  VastaaPoista

Mitä tuumaat?