Kirjastontädille kiitos

Tuomaristo (joka koostuu minusta ja kahvikupista) on tehnyt päätöksensä. Tämä mutsi lukee seuraavaksi Lihakuun. Nimimerkki -m- osasi vetää oikeasta narusta. Olen nimittäin heikkona kirjastontäteihin ja -setiin. Jos maailma mätkii päähän, kirjastossa käynti helpottaa aina. Se harmonia, hiljaisuus ja lievä etukeno, jolla henkilökunta lykkii  täysinäisiä kirjakärryjä hyllyjen välissä. Ahh.

Tässä vielä -m-:n perustelu:
Kirjastontätinä sanoisin että Lihakuu, koska sitä ei ole KUKAAN lainannut meiltä vielä kirjastosta eikä se ole kiinnostanut henkilökuntaakaan, mutta sain tänään supersuosituksia eräältä ammatikseen kirjoja arvostelevalta, ja Hotakainen oli myös hänen mielestään tietysti ehdottomasti perus-laadukasta, mutta omalle lukulistalleni hänen kertomansa perusteella nousi topvitoseen Kyrön Kerjäläinen ja jänis todella ajankohtaisen juonen takia! Eli lue se (niin mun ei tarvi pitää kiirettä josko sais vielä yhden arvostelun lisää siitäkin. :D )

Kiitos kaikille osallistujille; todella mielenkiintoisia ajatuksia teillä esim. pahuudesta ja sen kuvaamisesta. Kyrö ja Hotakainen näyttävät kiinnostavan paljon - myös minua, joten palaan heihin (ja näihin muihinkin) vielä. Mutta herroilla riittää joka tapauksessa lukijoita; he voivat tällä kertaa hieman odottaa.

Tunnisteet: