Voi juma. Mulle flirttailtiin viime viikolla ensimmäisen kerran MELKEIN KOLMEEN VUOTEEN*. Vähänkö itsetunto nousi. Raskaana olevalle kukaan ...

Uusi, hehkeä MINÄ

12.11.11 Satu Kommentteja: 7

Voi juma. Mulle flirttailtiin viime viikolla ensimmäisen kerran MELKEIN KOLMEEN VUOTEEN*. Vähänkö itsetunto nousi.

Raskaana olevalle kukaan ei todellakaan iske silmää. Joku saattaa tuijottaa ylisuuriin ryntäisiin, mutta siihen se jää. Raskausmaha ei aivan saleen ole se ensimmäinen turn-on. Naama finneillä ja edessä roikkuu iso pötsi. Se voi olla hellyttävän muumimaista, mutta muumi ei ole millään tavalla seksuaalisesti kiinnostava. Tai jos jonkun mielestä on, niin siitä en halua kuulla enempää.

Sitten kun lapsen synnyttyä imetät toinen tissi imeysliivissä ja toinen lapsen suussa kahvilassa kroisantin muruset sylissä, joku puoliaikapervo saattaa tuijottaa sun tissejä, mutta harvoin tulee pyytämään puhelinnumeroa. Jengi kai yleensä myös kelaa, että jos sulla on lapsi, oot tod.näk. varattu tai ainakin jonkinmoisessa "suhteessa". Seksuaalisessa tai veljellisessä. Ja jos joku maitosuihkufetissi lähestyisikin, kiinnostus ei olisi molemminpuolista.

No sitten lapsi kasvaa sen verran, että sen voi jättää anopille hoitoon yöksi. Silloin jos mennään ulos, mennään yleensä miehen kanssa yhdessä. Siinä tilanteessa harva tulee haaskalle. Tai ehkä jotkut threesome-intoilijat, mutta tässä vaiheessa on oma takapuoli vielä sen verran arvilla, että semmoisista jutuista ei pysty kyllä kiinnostumaan.

Mutta sitten onni potkaisee.

Viime viikolla kävin ensimmäistä kertaa illalla ulkona (siis ihan oikeissa bileissä) ilman miestä ja ilman lasta. Aika pian kylkeen liimaantui  hauskannäköinen ja kiinnostavan nuori (mua kuitenkin sopivasti vanhempi) mies. Siinä keskusteltiin joku tunti ja aloin kelata, että haloo. Tästä keskustelusta mulla on jonkinmoinen muistijälki. Sehän yrittää iskeä mua! No mä olin sitten kiltti kuitenkin ja kerroin, että mullon mies ja lapsi, ja se lähestyminen jäi sitten siihen. Mutta voi herranjumala kun tuli hyvä fiilis. Äidistä on nuoltu pölyt pois ja pokaali kiiltää jälleen!

*) Jos joku blogin lukija on koittanut iskeä mua, mutta en ole tajunnut, sori. Se ei melko varmasti johtunut sinusta.

7 kommenttia:

 1. Ah, looking forward to that!

  VastaaPoista
 2. Onneksi olkoon! :D

  Tää on varmaan samaa sarjaa kuin se, että kysytään papereita. Multa keväällä kysyttiin alkossa (jossa kävin ensimmäistä kertaa 8 vuoteen, btw). Kassahenkilö kysyi ja "olisko henkkareita näyttää?", vastasin että "kyllä kiitos!" johon kassahenkilö vastakysymyksen "pelastinko päivän?", sitten se katsoi ne mun henkkarit ja totesi, että "no joo!" :D

  Mua ei kyllä iskemään kukaan tolkuissaan oleva tapaa tulla. Oudot tyypit kyllä, mutta niistä en halua tietää enempää.

  VastaaPoista
 3. Onnittelut, mahtoi todellakin tuntua makoisalta. Elämä voittaa ja sitä rataa..

  Meikäläinen oli muutama viikko sitten tapojensa vastaisesti laittanut ripsiväriä Prismaan ja sutaissut tukankin ihan suoristusraudoilla. Jossain siellä jauhelihapakettien välissä charmantti ja raamikas herra hymyili ja hymyili ja jäi vielä kärryjen kanssa siihen patsastelemaan meikäläisen nautasika valintoja. Meitsi katseli ympärilleen ja kun koko välikössä ollut muita tajusin, että sehän on noteerannut mut! Wow! Tulen muistelemaan tapahtumaa todennäköisesti vuosia.

  VastaaPoista
 4. Joo kyllä tää pelasti about koko vuoden ;)
  Vähän samaan tapaan tosiaan kuin tuo henkkareiden kyseleminen. Voi niitä aikoja.

  VastaaPoista
 5. "Se voi olla hellyttävän muumimaista, mutta muumi ei ole millään tavalla seksuaalisesti kiinnostava. Tai jos jonkun mielestä on, niin siitä en halua kuulla enempää."

  Oma mies taitaa olla luku erikseen ;)

  VastaaPoista
 6. :D onnittelut! tosiaankin, nyt on kyllä vettä virrannut aika paljon siitä, kun olisi edes ollut tilanteessa, jossa vastakkainen sukupuoli voisi lähestyä millään tavalla. Jos sitä edes tajuaisin. ;) tässähän ei muuten ole taas mitään tasa-arvoa, miehet on aina fyysisesti yhtä kiinnostavia eikä sormuskaan ole nykymaailmassa muuta kuin houkutin (joillekin).

  VastaaPoista
 7. Mulla taas puoliksi nauratti ja puoliksi ärsytti, kun puolivälissä raskautta kävelin kesäiltana kadulla puhelimessa puhuvan kännisen miehen ohi. Se lopetti kesken lauseen jota oli ollut sanomassa ja suureen ääneen julisti "oota kun pitää kattoa ku kaunis nainen kävelee ohi". Melkein sanoin että jumalauta oon viidennellä kuulla raskaana, mutta en sitten kuitenkaan. Jos se olis edes ollu joku charmantti mies, olisin ollut vilpittömän iloinen, mutta sen känniääliön silmät tais kuitenkin harottaa turhan paljon... :D

  VastaaPoista

Mitä tuumaat?