Mua alkoi jotenkin aamulla vituttaa, kun 66 % meidän perheestä näyttää puoli kahdeksalta näin virkeältä. He haluavat pyöräillä päiväkotiin j...

Kuka haluaa ulos?

25.11.11 Satu Kommentteja: 15

Mua alkoi jotenkin aamulla vituttaa, kun 66 % meidän perheestä näyttää puoli kahdeksalta näin virkeältä. He haluavat pyöräillä päiväkotiin ja sieltä töihin, vaikka ulkona on pimeää kuin säkissä ja yöllä oli satanut ensilumi. (Sehän ei kuulemma haittaa, pyörässä on nastarenkaat. Pyörässä nastarenkaat? Joka päivä oppii näköjään jotain uutta.)

Menin itse kuumaan suihkuun. Join kahvia. Kävelin olkapäät korvissa työhuoneelle ja yritin ajatella, että aurinko nousee noin kahden tunnin kuluttua. Postasin tämän kuvan Facebookiin ja huomasin, että en ole tilanteessa yksin. Vertaistukena tämä avautuminen siis teillekin. Kun on pimeää, kuuluisi oikeasti nukkua. Tai vähintään lukea kirjaa sängyssä. Nuo yhdet hullut saa mun puolesta lähteä vaikka ylittämään Vatnajökullia.


15 kommenttia:

 1. Miks ihmeessä sä ton edellisen postauksen kommenteissa kaipasit sitä vyöllistä pottaa, kun teillähän näkyy olevan niitä kaksin kappalein? ;)

  VastaaPoista
 2. Nastarenkaat ovat huikean hyvät, kotikaupunki JKL:n katujen kunnossapito on talvisin usein sitä tasoa, että pyörä nastarenkain on turvallisin tapa liikkua.

  Muistelisin muutaman vuoden takaiselta reissulta, että Islannissa on "kello vähän vinossa", valoisa taisi tammikuun alussa tulla joskus puoli yhdentoista aikaan.

  VastaaPoista
 3. Hehe, joo täällä on kello todella vinossa.
  Hups, no nimenomaan. Unohdin katsoa autotallista. Sinne siis :D

  VastaaPoista
 4. ai hyvää päivää, mä yritän vasta siihen aikaan suunnilleen nousta sängystä, että selviän taas alkavaan työpäivään. ällöttävää ylipirteyttä....

  VastaaPoista
 5. Uuh, puoli kahdeksan aikaan minä yritän vasta teeskennellä etten oo huomannut lapsen heränneen... Mies yleensä ei ees herää ennen lapsi hyppii sen päällä.

  Varmaan elämä ois hauskempaa jos sais jonkun lobotomian jonka avulla elämä jatkuis pirteänä pimeydestä huolimatta. Nyt oon täysin koomassa koko ajan.

  Nastarenkaat pyörässä on muuten ihan oikeesti hyvä juttu! Jäin aikoinani Joensuussa kaks kertaa auton alle ennen kuin älysin vaihtaa renkaat.

  VastaaPoista
 6. Tilanteen korjaamiseksi tulisi työpäivä talvikaudella muuttaa nelituntiseksi ja kuukauden joululoma määrätä kaikille pakolliseksi. Näillä eväillä pääsisi jo pitkälle. (Sit kun saisi vielä vakuutettua nassikan siitä, että aamuisin ei tarvitse herätä ennen yhdeksää.)

  VastaaPoista
 7. Elina, kahdesti? Voi hurja. Joo nastarenkaat on tosi hyvä juttu; mä en vaan oikeasti aikaisemmin tajunnut että sellaisia saa. (Joo en ole mikään maastopyöräsankari ü)

  Puolitie, mä ryhdyn kannattamaan tätä aloitetta välittömästi. Kerro vaan minne kirjoitan nimeni.

  Ja yks sivuhuomautus, näkyykö nämä mun tekstit teillekin boldilla? Joku kärpänen käyny saleen jumittamassa jotain wordpressin asetuksia. Prkl.

  VastaaPoista
 8. Eivät näytä pelkästään virkeiltä vaan suorastaan iloisilta! Varsinkin tuo tytsy. Islanti on tehnyt tehtävänsä, äidillä taitaa olla vielä "opittavaa" :)

  VastaaPoista
 9. Uuh... :/ Taas yksi hyvä syy miettiä sitä laten hankintaa pitkään. Mä oon aina ollu ihan älyttömän aamu-uninen ja jos mä saisin päättää niin mun aamu alkais aina yhdeksältä. Suorastaan painajaista herätä kuuden jälkeen, ja siinä jos vieressä on joku oikein pirteenä niin ei mun aamu ainakaan parane siitä :p Varsinkaan viikonloppuna...

  (Ja kaikkien vastausten teksti näkyy boldina jostain syystä.)

  VastaaPoista
 10. näkyy boldilla, siis nämä kommentit, ei tuo varsinainen blogiteksti...

  VastaaPoista
 11. Meillä ei kumpikaan vanhemmista ole mikään aamuihminen. Lapsetkin ovat (kaikeksi onneksi) tulleet vanhempiinsa.

  VastaaPoista
 12. salamatkustaja11/26/2011 9:40 ip.

  homma korjattu :)

  VastaaPoista
 13. Ei heru myötätuntoa, nuo kaverit näyttävät niin onnellisilta! :) Täällä ei vielä lunta näy. Sysimustaa ja pimeää. Mutta kohta on jo kevät, ihan just joulun jälkeen!

  VastaaPoista
 14. Onkohan sun mies jotain sukua mun miehelle?! Se fillaroi vaikka missä tuulessa ja tuiskeessa ja pakkasessa töihin. Ja lapsi kulkee sinne päiväkotiin pyörän perässä vedettävässä kärryssä.

  Mut kyllä mullakin on silti ollut jo monta vuotta nastarenkaat pyörässä, vaikka en mikään talvipyöräilijä olekaan.

  VastaaPoista
 15. Meilläkin kotona aamuisin reippaasti kikattava tyttö, vaikka aamu alkaa jo kuudelta. Mielummin kikatusta kuin kiukkuamista.

  Toivottavasti pian tulis lunta, ei tätä sysimustaa talvea muuten henkisesti kestä.

  VastaaPoista

Mitä tuumaat?