Edellisen postauksen kommenteissa sain kehuja freesistä olemuksesta. Epäiltiin, että ehkäpä on käynyt flaksi... Ainahan sitä maaseudulla, sa...

Unta ei voi yliarvostaa

19.9.11 Satu Kommentteja: 8

Edellisen postauksen kommenteissa sain kehuja freesistä olemuksesta. Epäiltiin, että ehkäpä on käynyt flaksi... Ainahan sitä maaseudulla, sanotaan.

Mutta syy ei kuitenkaan välttämättä ole yksin flaksin. Oma olemus nousee hottiusasteikolla noin sata astetta,  kun saa nukkua viikon ajan vähintään 8 tunnin yöunet (ja syödä toisten valmistamaa ruokaa).

Veikkaisin, että pienten lasten vanhemmat kärsivät sekä seksin- että unen puutteesta. Jos aikaa on vain yhdelle, valinta voi olla vaikea. Pitkällä aikavälillä kannattaa silti pitää mielessä, että: Seksin puutteeseen ei voi kuolla. Unen puutteeseen voi.

Joten mä lähden nyt nukkumaan, adjöös.

8 kommenttia:

 1. Minimpi heräs viime yönä kl 23, 1,2,3... kunnes mä menin hakemaan miehen minishow´n eturiviin, vedin korvatulpat korviin ja nukuin pari tuntia. Eli puhut asiaa. Mitä se seksi taas olikaan? Pitänee kaivaa vitosluokan bilsan kirjat esiin :)

  VastaaPoista
 2. Hear hear. Muistelen vieläkin lämmöllä viikon lomaani kesäkuussa 2010. Kaverit hiukan ihmettelivät kun minä painelin petiin ekat viisi iltaa yhdeksältä, mutta muuten onkin mennyt 3,5 vuotta huonosti nukkuen. Uni.... Mmmmm...

  VastaaPoista
 3. pihtarin vaimo9/20/2011 9:18 ap.

  Ainakin tuntuu, että seksin puutteeseen kuolee. Krooninen unenpuute on jatkunut 20 vuotta työn takia, hengissä edelleen.

  VastaaPoista
 4. salamatkustaja9/20/2011 10:44 ap.

  mimmi, joo sieltä samoista kirjoista voisi katsoa myös luvut säännöllinen liikunta ja säännölliset ruoka-ajat :D
  täti - joo juuri näin. jos mulla on esimerkiksi yksi vapaapäivä tiedossa, en jaksa lähteä ulos juhlimaan; jos kerrankin saa nukkua, sitä ei viitsi tuhlata esim. krapulaan.
  pihtarin vaimo, voi ei. Uskon, että näinkin voi toki olla.

  Riittääköhän joillekin vähempi uni kuin toisille? Mä en nimittäin pysty uskomaan, että Thatcher oikeasti selvisi kolmen tunnin yöunilla pääministerinä ollessaan vetämättä jotain kemikaaleja.

  VastaaPoista
 5. Tarkastaja Rämänen9/20/2011 11:31 ap.

  Ilman seksiä voi olla vaikeaa saada unta.

  VastaaPoista
 6. Ehkä Maggie vetikin spiidiä? Sehän selittäisi aika paljon.

  VastaaPoista
 7. salamatkustaja9/20/2011 1:32 ip.

  Kyllä, se selittäisi kaiken :D Jopa sen hiustyylin.

  VastaaPoista
 8. salamatkustaja9/20/2011 1:32 ip.

  Haha, mitvit, näinhän tuo tosiaan voi olla. Kehotamme nyt kaikkia lääkäreitä määräämään unettomuuspotilaille purkin Viagraa.

  VastaaPoista

Mitä tuumaat?