Olen pitänyt muotiblogien lukemista maailman turhimpana ajanhukkana. No kuinkas kävikään. Voi perkele. Antkaa minulle hieno laukku ja konja...

Tunnustus vaatteista, tyylistä ja muotiblogeista

6.9.11 Satu Kommentteja: 17

Olen pitänyt muotiblogien lukemista maailman turhimpana ajanhukkana. No kuinkas kävikään. Voi perkele.
Antkaa minulle hieno laukku ja konjakinväriset kengät! Tarvitsen tuollaisen monikäyttöisen paidan. Mulla ei ole MITÄÄN päällepantavaa, ei ainakaan mitään sellaista, joita voisi yhdistellä keskenään. Miksi mun hiukset näyttävät aina likaisilta, mutta noiden muiden ei? Mitä vittua on chinokset?

Havahduin näistä ajatuksistani kun huomasin, että olen jäänyt koukkuun muutamaan vaatetusaiheiseen blogiin. Osallistuin jopa arvontaan. Spänk me for that.

Olen alkanut surffata verkkokaupoissa ja vertailla kenkiä. Aamuisin mietin, voikohan pallosukkahousut yhdistää kaksiväriseen hameeseen. (Sitten lapsi kaataa puurot mekon päälle - ei tarvitse miettiä enää.) Kuinka tässä näin pääsi käymään? Noh. Löysin kerran vahingossa blogiin, jonka pitäjän tunsin Helsingin-ajoilta ja Islanti-yhteyksistä. Toiseen blogiin löysin tieni uudelleen lytättyäni muotibloggailuun ja vaatteisiin liittyvän hifistelyn käsittämättömänä ajanvietteenä ja saatuani siihen kommentin blogin kirjoittajalta. Ajattelin asiaa ja kas: jäin sitten siihenkin blogiin koukkuun.

Jumalauta. Hankin kohta jonkun nettieston, ihan vaan luottokorttilaskuni takia. Koska ei kai nyt ihminen tarvitse useampaa kenkäparia:

17 kommenttia:

 1. Haah! Sä olet ihana näissä tunnustuksissasi!

  Mulle on käynyt samoin, salaa luen muotiblogeja, vähän ku pornoa kyttäis salaa ;) Miehelle en kehtaa tunnustaa, enkä kovin monelle ystävällekään. Koska jos on muka kiinnostunut muodista, pitäisi kaiketi olla myös vähän sen näköinen...

  VastaaPoista
 2. Maija, Pyh! Eihän penkkiurheilijatkaat ole aina urheilullisia, vaikka urheilua seuraavatkin. ;)

  VastaaPoista
 3. No juu, tuo on kyllä hyvä pointti Nelly ;)

  VastaaPoista
 4. Ma en tieda muotiblogeista mitaan (en pysty kattomaan niita ollenkaan, koska taalta nahtyna ne vaatteet on useimmiten ihan jotain sirkuspelle-kamaa. Mies loysi joskus ennen meidan lomaa jonkun vissiin tosi paheen suomalaisen muotiblogin, johon oltiin kuvattu kaikkia tyyppeja kadulta. Me naurettiin itemme aivan tarviolle. Ei ihme, etta takalaiset pitaa valkoisia hulluina), mutta sita ma vaan, etta noi punaiset kengat mullakin oli ja ne naytti just tolta sitten kun viimein suostuin jattamaan ne Suomeen mokkikengiksi. Ei mulla muuta.

  VastaaPoista
 5. Siis eihän nyt ihminen useampia kenkiä tarvitse, eikä laukkuja, eikä takkeja, eikä mekkoja, eikä ... Eihän? ;)

  Ps. Onko ok, jos lisään blogiini linkin tänne sun blogiin? :)

  VastaaPoista
 6. Ihan tosta viimisestä kommentista tuli mieleen että munkin blogissa on linkki sun blogiin. En tajunnu et pitäs kysyä onko ok!! Onko ok?? Käyn täällä monta kertaa päivässä kattomassa et oisko tullu uus postaus et sais taas hyvät naurut/ jotain tärkeetä ajatuksen aihetta/ vertaistukea.. Kiitos niistä, näin yhdellä kertaa kaikista kun en aikaisemmin ole tohtinut kommentoida.

  VastaaPoista
 7. salamatkustaja9/07/2011 2:36 ip.

  Maija, haha, kiitos! Joo, salaa vain vähän vilkaistaan...
  Nelly, no se on kyllä niin totta. Eikä kai kaikilla tämänkään blogin lukijoilla ole omaa skidiä.
  Emppa, hihi, ymmärrän yskän. Ja hei - nuo kengät ovat niin parhautta. Olen kävellyt niillä ehkä maailman ympäri kahteen kertaan, ja ne vaan eivät kulu pohjista. Voisikohan ne värjätä vaikka spray-maalilla? En raaskisi millään luopua, ulkonäkö tosin on jo hyvin räjähtänyt ja sille pitäisi ehkä kohta tehdä jotain.
  Kurjenkello, joo ei missään nimessä. Ja lapsiakin riittää yksi kappale :) Ja totta kai saat linkittää, sehän on vaan hieno juttu, kiitos!!

  VastaaPoista
 8. salamatkustaja9/07/2011 2:45 ip.

  Magdaleena, tottakai se on ok, kivaa vain :)
  Ja kiitos mahtavasta palautteesta!

  VastaaPoista
 9. Hah hah. Suonet anteeksi typerän ilmauksen, mutta I just love you. Ja kyllä, spraymaalia vaan kengille ja ne on kuin uudet.

  VastaaPoista
 10. Hei, vuoroin vieraissa: täällä tiedetään mitä chinot ovat mutta lasta en todennäköisesti saisi lopettamaan huutamista :D

  VastaaPoista
 11. salamatkustaja9/07/2011 10:20 ip.

  Hihhih. Saat anteeksi :) Mä taidan ihan totta kokeilla tuota bommausta, raporttia seuraa...

  VastaaPoista
 12. salamatkustaja9/07/2011 10:23 ip.

  Hihi, voin kertoa, etten kyllä minäkään ;) Onneksi tuli hankittua sellaiset metsurinkuulokkeet. Oikein huonona päivänä voin vaikka napsauttaa niistä radiot päälle.

  Mut kävin lunttaamassa teidän tontilta, ja nyt tiedän, mitä chinokset on. (Ei siis ollutkaan mitään tekemistä hapanimeläkiinalaisen kanssa)

  VastaaPoista
 13. joojoo, mäkin luen kans muoti- (ja sisustus)blogeja, suomalaiseen tyyliin kateellisena :D

  Emppa: ai hel looks? heheh, siellä on kyllä omaperäistä pukeutumista! En oo moneen vuoteen käyny kattoon, mutta sillon oli onneksi tasapainossa hulluttelut ja tyylikkäät vermeet.

  VastaaPoista
 14. salamatkustaja9/09/2011 10:39 ip.

  Heidi, meitä "salalukijoita" on siis monia :)

  VastaaPoista
 15. Minä lueskelen ko. blogeja äimistellen. Joku siis ihan oikeasti maksaa jostain t-paidasta 50 € ja housuista 200 €.. Eikä suurin osa niistä vaatteista ole edes hyvännäköisiä. Kun en tajuu niin en tajuu. Toisaalta, samaiset bloggaajat ei todennäköisesti tajuu sitä, että voin silmiä räpäyttämättä ostaa pari 15 euron lankakerää tehdäkseni niistä villasukat, joita kukaan ei edes näe talvikenkieni sisältä..

  Ainoa muoti/tyyli-ja sisustusblogi josta tykkään on Kalastajan vaimo. Sieltä löytyy kaikkea sopivassa suhteessa. Puhtaasti sisustusblogeja lueskelen niinikään ajoittain, mut niissä se perisuomalainen kateus iskee sen verran äkkiä, että alkaa vituttaa oma kämpää joka näyttää useimmiten sille, että siellä olis räjähtänyt jotain. Ja sit oon pahalla tuulella koko loppupäivän. Joten ei maksa vaivaa.

  VastaaPoista
 16. Hahaa, muotiblogit saattavat addiktoida niitäkin jotka väittävät etteivät ymmärrä muodista mitään - ja vauvablogit niitä jotka eivät tiedä mitään vauvoista eivätkä halua edes omia ;)

  VastaaPoista
 17. Kiitos järkevää kritiikkiä. Me & My naapuri oli juuri valmistautumassa tehdä tutkimusta tästä. Saimme napata kirjan paikallisesta kirjastosta mutta mielestäni opin enemmän tästä virkaan. Olen hyvin iloinen nähdessäni näin paljon tietoa jaetaan vapaasti siellä.

  VastaaPoista

Mitä tuumaat?