Ups: näkymä tenavan sängystä. Pitäisiköhän hankkia säädyllinen lampunvarjostin?

Lastenhuoneen sisustuksen voi aloittaa vaikka tästä

25.9.11 Satu Kommentteja: 8

Ups: näkymä tenavan sängystä. Pitäisiköhän hankkia säädyllinen lampunvarjostin?

8 kommenttia:

 1. Katselin ohimennen Innoa viime viikolla ja siellä vinkattiin sisustuskärpänen (tms.) -blogiin. Ko. blogissa oli kuva pyörän vanteesta tehdystä kattovalaisimesta. Oli mun mielestä aika makea. Jos kierrätysmuoti kiinnostaa, niin sellaisen saattaisi voida tehdä jopa ihan itse. :D

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa kiinnostavalta, täytyykin selailla. Kiitos vinkistä.
  Tuo pippeli pitäisi kuitenkin jossain vaiheessa saada piiloon...

  VastaaPoista
 3. Nopsaan kun vain luin postauksesi, niin enpä nähnyt kuvassa kuin sen lampunvarjostimen puutteen... ehkäpä siksi, että pitäisi itsekin hommata se lamppu tulevaan lastenhuoneeseen. Terveisin: sokea piilomerkityksille ;)

  VastaaPoista
 4. Hehe, musta tuntuu että kukaan muukaan ei ole huomannut tuota. Mitäköhän se sitten taas kertoo mun mielikuvituksesta ;)

  VastaaPoista
 5. Pippeli ja pippeli...selkeä anustappihan tuo on. Mun mielestä toi taas tuo juuri sellaista sopivaa islantilaista karuutta usein niin hörspömpylämäiseksi äityvään lastenhuoneensisustukseen. (Tosin teidän lastenhuoneessa ei kyllä ollut kovinkaan paljon hörspömpylää. Pistitte ne salee piiloon.)

  VastaaPoista
 6. auRa sinä sen sanoit. Tappi kuin tappi. (Ja joo, myönnetään: vaaleanpunaiset Hello Kitty -verhot oli laskostettu muksun patjan alle pois silmistä ja se muovinen helmitiara oli piilotettu vessanpöntön vesisäiliöön :D)

  VastaaPoista
 7. Kukka-Maaria9/28/2011 1:55 ip.

  mä kyllä huomasin! :D

  VastaaPoista
 8. salamatkustaja9/28/2011 4:04 ip.

  hehe, hyvä ;)

  VastaaPoista

Mitä tuumaat?