Ipanamme nukahtaa, kun hänet laittaa sänkyyn. Se ei välttämättä aina tule olemaan yhtä helppoa. Onneksi bongasin tämän videon FB:n uutisvirr...

Ja nyt pää tyynyyn!

15.8.11 Satu Kommentteja: 13

Ipanamme nukahtaa, kun hänet laittaa sänkyyn. Se ei välttämättä aina tule olemaan yhtä helppoa. Onneksi bongasin tämän videon FB:n uutisvirrasta.

Vittu, nyt nukkumaan!


13 kommenttia:

 1. Samaa sarjaa on myös Tim Minchinin Lullaby: http://www.youtube.com/watch?v=ESFANzZTdYM

  VastaaPoista
 2. salamatkustaja8/15/2011 2:12 ip.

  Aaltoneito, kiitos linkistä ja nauruista! Sain Briteissä asuvalta siskoltani joululahjaksi Timin esityksiä dvd-boksillisen. Pitäneekin laittaa se taas katselulistalle :)

  VastaaPoista
 3. Kas, siinähän oli kuvaus eilisillastamme.

  VastaaPoista
 4. Tehoaisikohan tämä jo 8-viikkoiseenkin pikkupirpanaan?? :D :D

  VastaaPoista
 5. salamatkustaja8/16/2011 12:15 ip.

  Jaa-a; voihan sitä yrittää... :)

  VastaaPoista
 6. Voi vitsi mikä kammottava Islanti-ikävä iski! Haluun takasin ASAP :(

  VastaaPoista
 7. salamatkustaja8/16/2011 10:12 ip.

  Kiitos kommentista ja tervetuloa lukijaksi! Tervetuloa tänne vaan - lääniä on, kuten varmaan täällä ollessasi huomasit :D Kävin katsomassa sun blogia, oot siis ollut täällä vastikään au pairina. Vähänkö siistiä! Jos oot ollut suomalaisessa perheessä, mä saatan ehkä tuntea heidät - small world jne.

  Sorry off topic, mutta tuli mieleeni, että me harkitaan suomalaisen au pairin ottamista jossain vaiheessa, jotta skidi kuulisi suomea muiltakin kuin multa ja mun frendeiltä. Mitä kautta sä löysit tänne au pairiksi, käytitkö jotain toimistoa tms.?

  VastaaPoista
 8. Tulin ihan yksityisesti ja Au Pair worldista löysin perheen (islantilaisen kylläkin :)). Oon kyllä harkinnu islantilaistumista uudestaan, eli jos joskus kiinnostaa au pair, niin heitäppä viestillä!

  VastaaPoista
 9. salamatkustaja8/17/2011 1:15 ip.

  Anne, kiitos paljon. Ja aivan varmasti laitan viestiä, jos/kun tämä tulee ajankohtaiseksi, lupaus! :)

  VastaaPoista
 10. Aiheeseen mitenkään liittymättä: Taustapeilin Pyöreän pöydän keskustelut alkavat taas. Eka lähetys tulee tänään Radio Suomesta klo 17.30 ja siitä eteenpäin samaan aikaan joka keskiviikko. Toivottavasti ne laitetaan myös Areenaan, jos et nettiradiota ehdi kuunnella :)

  VastaaPoista
 11. salamatkustaja8/17/2011 1:47 ip.

  Virtuaalihalaus Sandralle! Koska olen juurikin töissä (yksin :) ), laitan nettiradion päälle puoli kuusi Suomen aikaa. Eli 45 min kuluttua. Jee!

  VastaaPoista
 12. Haa, hyvä että vinkki ja radio-ohjelma tuli sopivaan aikaan :)

  VastaaPoista

Mitä tuumaat?