Lapsi istuu matkalaukussa ja heittelee laukun sisältöä lattialle mumisten tässä, tässä, tässä. Ilmeisesti hän pakkaa. Lennämme tällä viikol...

Lapsen kanssa jälleen lentokoneessa

14.6.11 Satu Kommentteja: 15

Lapsi istuu matkalaukussa ja heittelee laukun sisältöä lattialle mumisten tässä, tässä, tässä. Ilmeisesti hän pakkaa. Lennämme tällä viikolla ipanan kanssa Suomeen kesälomalle. Minulla olisi muutamia toiveita lentomatkaan liittyen. Maksaja määrää, joten:

 1. Älä kakkaa lentokoneessa.

 2. Jos kakkaat, tee sellainen helposti siivottava.

 3. Ole kolme ja puoli tuntia lentoyhtiön asiakaslehtien sivuilta tuttu lapsi. Siis jokeltele vaimealla äänellä lentoemännille, katsele kuvakirjaa kiinnostuneen näköisenä ja väläytä välillä mutsillekin joku hymyn tapainen.

 4. Sylissä kiemurtelu on ehdottomasti kielletty.

 5. Kiljuminen on itsekästä. Älä ole itsekäs.


http://vimeo.com/25107037/

Voin kertoa jo näin etukäteen, että lentokoneen matkustajatiloissa ei soiteta teknoa. Isäsi kun ei onnekseni ole pilotti.

15 kommenttia:

 1. Otat vaan potkuhousut käsimatkatavaroihin, ni saat tarvitsemasi rauhan :) Hyvää reissua ja kiitos hyvästä blogista!!

  VastaaPoista
 2. Eih..!! :DD Vähänkö repesin tuolle videolle! xD Ja teitenkin kohdalle 1 sekä viimeiselle lauseelle.

  VastaaPoista
 3. salamatkustaja6/15/2011 9:02 ap.

  Perhoneito, ai samperi niin, meinasi jo unohtua!

  Prinsessa paskavarvas, joo kieltämättä skidi vetää tuota jamitusta ihan sydämestä. Hävisin tän pelin 2-1. Nimittäin arvaa vaan onko meillä (miehellä ja minulla) aina usein sanomista autossa ja kotona soitettavasta musiikista. Mä kun en voi sietää konemusaa muualla kuin klubeilla. Housen soittaminen aamulla herätessä on huonoin idea koskaan. Mieluummin vaikka yleisradio ja hiljaisella volyymilla. Näkemyseroja.

  VastaaPoista
 4. Kannettava tietokone koneeseen mukaan ja siitä soitetaan Pingua ja Teletappeja niin kauan kuin akkua riittää. Näin meillä on lentomatkat sujuneet oikein jouhevasti ;)

  VastaaPoista
 5. Mieletön meno teillä autossa! :D

  Onnea lentomatkalle! Me käytiin keväällä Pariisissa, menomatka lentäen, paluumatka junalla. Pakko myöntää, että junamatka oli mukavampi, sori. :) Vaikka ipana olikin ihan jees lentoseura, niin mulla on aina pakko-istua-paikallaan -kulkuvälineissä ihan karmea stressi. Mitä jos lapsi ei käyttäydykään täydellisesti koko matkaa!!?!?!! Daa.

  VastaaPoista
 6. Samat toiveet meidän heinäkuun lennolle, kiitos!
  Viime kerralla tapahtui #1 kaksi kertaa.
  Nyt ajattelin ladata läppärille parit lastenohjelmat, niitä katsellessa menee mukavasti tunti. vinkvink

  VastaaPoista
 7. salamatkustaja6/15/2011 2:38 ip.

  Unikas, kiitos!
  Maija, kannettava dvd-soitin/läppäri/puhelimenruutu on hyvä. Nääpiö on vielä liian pieni siihen, mutta ensi kesänä sen saa varmasti jo tainnutettua Muumien voimalla.
  Elina, no niin on. Varsinkin jos mies ehtii valita musiikin... Kaksi voittaa, yksi kärsii. Fair trade.
  Emilii, voi ei. Kahdesti. Ne lentokoneen vessat on kuitenkin aika hemmetin pieniä...

  VastaaPoista
 8. Joo, lentokoneen vessat on tajuttoman pienia ja ainakin meidan ipana vihaa niita tajuttomasti (eli karjuu pereensa pohjasta kun sinne mennaan). Valitettavasti meidan sperpitkilla matkoilla sita bashaa ei voi valttaa. Kasimatkatavaroissa kulkeekin nykyaan megapaketti kosteuspyyhkeita...

  VastaaPoista
 9. salamatkustaja6/15/2011 4:34 ip.

  Emppa, symppaan sua. Lento Ugandasta Suomeen saa tämän 3,5 tunnin lentomatkan näyttämään kauppareissulta :D

  VastaaPoista
 10. Joo, kaikkea kiinnostavaa mukaan vaan! Me tehtiin viimeksi myös niin, että kun koneesta löytyi hiljaisempi käytäväkohta (joku sellainen varauloskäyntimesta?) niin linnottauduttiin siihen lattialle leikkimään autoilla ja piirtämään jne. No, joku voi olla tietysti sitä mieltä, että juuri sellainen on sitä ei toivottua lentomatkustamista lapsen kanssa :) Mutta lapsi jaksoi huomattavasti paremmin istua sylissä esim. lukemassa nousut ja laskut, kun siltä ei vaadittu sitä paikallaan istumista koko lennon ajan. Kakan siivouskin on sujunut hyvin, kun on rynninyt vessaan HETI eikä hetken päästä kun tuotokset ovat ehtineet ... hmmm ... muhia aikansa.

  VastaaPoista
 11. Hahaha, ihan huippu joraaja! "Tässä, tässä, tässä" :) Täällä tyttö sanoo että "kato, kato, kattokaa"

  Toivotaan että lentomatka menee listan mukaisesti. Toiveiden toistaminen useaan kertaan ei ainakaan meillä (vielä) toimi :D Videot pyörimään ja leikkejä kehiin niinkuin täällä onkin jo kehoitettu. Tervetuloa Suomeen!

  VastaaPoista
 12. Aloin tuota kakkaamista pohtimaan enemmänkin ja tulin siihen tulokseen, että olisi suotavaa, jos KUKAAN lentomatkustaja EI kakkaisi koneessa.
  Miettikääpä nyt, lentokoneen pienenpieni wc ja yksikin krapula ulostus? No, no, no!! Sama koskee junien vessoja. Älkää kakatko julkisissa wc:ssä kiitos :D

  VastaaPoista
 13. salamatkustaja6/18/2011 1:17 ip.

  I totally agree!

  VastaaPoista

Mitä tuumaat?