Katsokaapas  Tytön mainiota ilmotusta En halua lapsia -yhdistyksestä . Allekirjoitan kaikki yhdistyksen ajamat lakialoitteet. Ilmoitin jopa ...

En halua lapsia -yhdistys etsii jäseniä

8.6.11 Satu Kommentteja: 22

Katsokaapas  Tytön mainiota ilmotusta En halua lapsia -yhdistyksestä. Allekirjoitan kaikki yhdistyksen ajamat lakialoitteet. Ilmoitin jopa haluavani yhdistykseen mukaan, vaikka meilla tuo yksi (ihana) lapsi onkin. Taisi olla vähän groteskia minulta, hihi.

 • Lapseton ei todellakaan tarkoita samaa kuin itsekäs.

 • Lapsilta kielletyt hotellit ovat ainoastaan hyvä asia. (Jos lomailen ilman kääpiötä, menisin sellaiseen itsekin.)

 • Tälle ehdoton kyllä: FB-statuspäivitysoikeus pois kaikilta (EDIT: tylsiltä) kotiäideiltä. En kestä enää yhtään hihhulointia siitä, miten saatanan söpöä on tehdä kotitekoista ketsuppia, miehelle illallista ja laskostaa kestovaippoja. Yööök.

22 kommenttia:

 1. Vähän odottelinkin sulta tämäntyylistä postausta. Allekirjoitan. Voisin kans liittyä, ellei toi yks ipana ole este :D

  VastaaPoista
 2. Mä en tajua, miksi joku nostaa metelin lapsettomista hotelleista. Olisin mieluusti mennyt sellaiseen ennen lasta, ja voisin vallan mainiosti mennä sellaiseen edelleen sitten joskus, kun voidaan taas matkustaa johonkin kahdestaan. En oo vaivautunut lukemaan perusteluja, mutta mun on tosi vaikea keksiä yhtään järkevää perustelua sille, miksi hotelli ei saa tarjota palvelujaan myös vain aikuisille, kun selkeästi sellaisille on kysyntää.

  Mut hei, ei multa saa poistaa FB-tunnuksia, vaikka mä oonkin taas kotiäiti! En tosin oo koskaan viikannut yhtään kestovaippaa enkä muutenkaan tehnyt listaamiasi asioita, mutta ehkä mä vielä joskus innostun, ja missäs mä sitten siitä kertoisin jos en Naamakirjassa? Mun mielestä tunnukset pitäis poistaa tylsiltä postaajilta, mm. näyttelytuloksia listaavilta koiranomistajilta, liikuntamääriensä luettelijoilta, tiedostavien/opettavaisten linkkien postaajilta, vannoutuneilta hevosihmisiltä ja kaikilta niiltä, joiden statuksissa aina vaan luomukanelipulla tuoksuu ja aurinko paistaa ja on niin seesteistä että. Noin aluksi. Ugh. :)

  VastaaPoista
 3. salamatkustaja6/08/2011 2:05 ip.

  tiiuli, jibbee, tämä on niin mahtavaa että lukijat alkavat jo ennakoida mistä täällä avaudutaan :) Voisimme varmaankin liittyä tuohon yhdistykseen ainakin kannattajajäseniksi?

  Hups, olet oikeassa, rajasin liian tarkkaan. Tavallaan mäkin olen kotiäiti, koska eihän mulla ole yhtäkään vakituista työnantajaa. Oho! Enkä tulisi toimeen ilman kyseistä palvelua.

  Mutta siis joo, juuri sellaista seesteistä bulabulaa ei pysty lukemaan. Ja voi sitä itsetietoisuuden määrää, kun jengi listaa urheiluharrastuksiaan (tänään 150 km uintia, yksi puolimaratoni ja huomenna joogaan kello viideltä. Heiaheiahei.) Itsehän en tietenkään sorru moiseen koskaan.

  VastaaPoista
 4. Itseäni tuossa aikuishotelliasiassa pöyristyttää lähinnä se, että noissa hotelleissa alaikäraja on vain 16 vuotta. Sen ikäinen ei ole likimainkaan aikuinen eikä välttämättä edes käyttäydy rauhallisesti saati ole hiljaa (ainakaan väh. 2 hengen seurueessa), mutta linkittämässäsi Taloussanomien jutussa kerrotaan hotellien panostavan rauhallisuuteen ja hiljaisuuteen. Jos itse joskus asuisin aikuisille tarkoitetussa hotellissa, toivoisin sen alaikärajaksi balttiarallaa 25 vuotta. Herääkin kysymys, miksi ikäraja on juurikin 16 vuotta eli seksin suojaikäraja, eikä esim. 18 vuotta eli juridisen täysi-ikäisyyden ja alkoholin anniskelun alaikäraja...

  VastaaPoista
 5. No, tietysti tuo hotelli-ikäraja on vähän niin ja näin. Saisihan se tietysti olla 18 vuottakin, kuten kuuluisi, mutta oli se mikä tahansa, ei voi taata sitä rauhaa ja hiljaisuutta... Esimerkiksi viiskymppisetkin osaa joskus olla vallan riivatun metelöiviä ja huonosti käyttäytyviä (eikä tartte olla edes väh. 2 hengen seurue...) :D

  Mutta hieno konsepti yhtä kaikki. Jos on lapsiystävällisiä hotelleja, on oltava myös aikuisystävällisiä hotelleja.

  Naamakirjaan taas sanoisin, että onni ja autuus etten ole moiseen hapatukseen lähtenyt lainkaan. Tulis verenpainetauti ja hermovika kaikkien niiden ihmisten kanssa :D Mutta Tytön idea oli kyllä hyvä. Loistava suorastaan.

  VastaaPoista
 6. Salamatkustaja, oikeastaanhan ongelma on siinä, että statustaan saavat päivittää kaikki sellaisetkin, joilla ei ole meidän älyämme, viiltävää huumorintajuamme ja terävää sanansäiläämme. Siis esim. allekirjoittaneen lapsijutut ja vastaavat ovat luonnollisesti huomattavasti keskitason yläpuolella ja kiinnostavat kaikkia. ;)

  VastaaPoista
 7. Järkytyn aina siitä kun äidit vaihtavat lapsensa kuvan facebookin profiilikuvakseen. Näyttää nimittäin aika perverssiltä, kun huomaa että joku tuttu mies on naimisissa jonkun aurinkolasipäisen kolmivuotiaan kanssa.

  Ps. Mäkin haluaisin liittyä Tytön ryhmään mutta mielestäni ryhmä on autonomiansa ansainnut.

  VastaaPoista
 8. Hupsille pointsit (eiks sun pitäsi olla synnyttämässä just ny??!), minähän muka olen myös korkeasti koulutettu ja pirun älykäs ;) Ja oma laps on ihana, vaikkakin siitä lapsivapaasta hotellista haaveilen, joka päivä. Tai siis ihan sama, mihin luolaan sitä menis :D

  Kauheaa myöntää, että vaikka on se oma rakas lapsi, niin eipä mua edelleenkään kiinnosta juurikaan muiden vastaavat. Ehkä jonain päivänä opin. Töihin olis kova hinku ja haku on päällä. Salamatkustajalle erityisterkut, me ollaan täällä LPR:n suunnilla, jossa taisit viime kesän aikana vierailla :)

  VastaaPoista
 9. salamatkustaja6/08/2011 8:16 ip.

  Sandra, tuo on niin totta. Islannissa on muuten muutamia leirintäalueita, jonne on pääsy kielletty alle 20-vuotiailta. Sinne ei haluta kakaroita meluamaan. (Mutta onneksi keski-ikäiset miehet sitten painaa atv-mopoillaan senkin edestä, höh.)

  Henna, näinpä. Mieleeni tulee aina ensimmäisenä nuo moottoriurheilevat aikuiset.

  Hups, just näin; taattua Pulitzer-laatua!

  Katja, hehe, oi kyllä näin on.

  tiiuli, mä voisin lähteä myös sellaiselle luolaretkelle mielelläni! Joo, viime kesään oltiin tosiaan Lappeenrannassa, mutta tänä kesänä mennään muuton takia Kouvolaan... (Huomaan muuten tulleeni pysyvästi aikuiseksi, koska oma äitini muuttaa useammin kuin minä itse.)

  VastaaPoista
 10. Tarkastaja Rämänen6/08/2011 10:04 ip.

  Tuosta Facebookista sen verran, että feedistä voi helposti poistaa koko henkilön kokonaan. Ainakin omalla kohdallani pannaan joutuu erittäin helposti. Minua tietysti ei kukaan piilota, kun juttuni naurattavat vielä joulunakin.

  VastaaPoista
 11. Kannatettava oli tuon yhdistyksen asialista, vaikka aina en jaksa ymmärtää tätä(kään) vastakkainasettelua ja jakolinjaa. Se on keinotekoinen, ja menee väärässä kohtaa :D Itse voisin perustaa yhdistyksen nimellä "mean people sucks - ilkeät ihmiset on syvältä hanurista" ja tuonkin yhdistyksen asialista kävisi tämän kattojärjestön (?) toimialaan. Tosin _ihan kaikki_ kotiäidit ei ole vittumaisia.

  FB pulmat ratkaisin pari vuotta sitten ottamalla ritolat. Uskottelen itselleni, että se on uusi trendi. Yksinäinen trendi, mutta kuitenkin.

  Musta lapsivapaat hotellit ovat erityismainio keksintö, koska se edistää myös sitä, että matkustellessa lapsen kanssa ei tarvitse pelätä lapsista ärsyyntyviä hotellivieraita, kun niille on oma hotelli.

  VastaaPoista
 12. Mä olen piilottanut ehkä 90% "kavereistani" facebookissa. Kun vielä vois editoida ne kakaroiden kuvat (samoin myös ällöt äiti-lapsipotretit)...Vaikka musta nyt juuri tulikin äiti - ja heittämällä kahdelle tytölle yhdellä kertaa - niin en todellakaan aio tehdä yhtä ainoaa kakkastatuspäivitystä. Ja ei, yöheräilyt ja nukkuvien parikiloisten syöttäminen ei ole tosi siistiä ja ihanaa.

  VastaaPoista
 13. salamatkustaja6/09/2011 8:02 ap.

  Tarkastaja Rämänen, ja vielä uuden vuoden puolellakin! Muutamia olen piilotellutkin, mutta sitten sieltä aina putkahtaa joku yllätys ruudulle...

  tata, mitä/mikä on ritolat? Välillä mun tietämyksessä näyttäisi olevan täydentämisen varaa :)

  mimmi, hihhei ja onneksi olkoon!! milloin ne syntyivät? tosi ihanaa ja siistiä tietysti ;)

  VastaaPoista
 14. tiiuli, mä kyllä todella toivoisin, että mä olisin synnyttämässä enkä täällä länkyttämässä toisten kommenttilaatikoissa, mut obviously tää pökäle on mun kans eri mieltä. kohta mun on varmaan pakko antaa periksi ja ryhtyä siivoamaan, vaikka yritän kyllä vältellä sitä viimeiseen asti. :)

  VastaaPoista
 15. salamatkustaja6/09/2011 11:08 ap.

  Hehe, tsemppiä sinne! Imurointi vai synnytys... Onneksi kumpaakaan ei tarvitse tehdä kovin usein.

  VastaaPoista
 16. Tervetuloa Kouvostoliittoon kesällä, Suomen rumin kaupunki top kympissä heittämällä. :D (Asutaan Tirpan kans 20km landelle päin, täällä on jopa puita ja vettä! :D)

  Ja mitä lapsivapaisiin hotelleihin tulee, huippu keksintö! Itse en osaa vielä kuvitella lomaa ilman ipanaa, mutta loma ipanoidin kanssa hotellissa olisi vähemmän hermoja raastavaa, kun vois toivottaa kaikille vauvan itkusta sähiseville hyvää lomaa viereisessä lapsivapaassa hotellissa. :)

  VastaaPoista
 17. http://urbaanisanakirja.com/word/ottaa-ritolat/

  VastaaPoista
 18. salamatkustaja6/09/2011 5:13 ip.

  Joo näin olen kuullut :) Mutta onhan siellä tykkimäki. Ja joku puisto jossa on Suomen korkein (?) kalliokiipeilyreitti. Sinne pitäisi kuulemma päästä käymään, mies totesi.

  VastaaPoista
 19. salamatkustaja6/09/2011 5:13 ip.

  Kiitos tata! Nyt tiedän.

  VastaaPoista
 20. Voipi olla ettei täkäiläisistä maisemista ole hirveästi iloa jos on tottunut Islannin vastaaviin, mutta vinkkaan teidät Repoveden kansallispuistoon. :) Saattaapi olla että se kalliokiipeilyjuttukin löytyy juurikin sieltä.

  VastaaPoista
 21. salamatkustaja6/10/2011 10:25 ap.

  Repovesi, joo se se oli! Mun mies luulee varmaan olevansa hämähäkkimies, koska sen on pakko päästä joka lomalla kiipeilemään. Jumaleissön, yhtäkään reissua me ei voida tehdä ellei sillä ole kalkkipussia ja kiipeilykenkiä repussa/matkalaukussa/salkussa/muovikassissa. Doh. Onneksi voin ottaa aina mukaan kirjan. Ja muutaman vuoden päästä lapsemme on sen verran iso, että ne kaksi voivat mennä kiipeilemään kahdestaan. Mä luen sillä välin dekkareita ja juon ginger alea lepotuolissa...

  VastaaPoista
 22. Huomauttaisin kuitenkin ettei Repovesi oo Kouvolaa nähnytkään. Virallisesti siis sijaitsee suur-kouvolan alueella, mut keskustasta on himppasen matkaa. Ei kannata patikoida sinne, vaan vasta paikan päällä. :D

  VastaaPoista

Mitä tuumaat?