Kohta meillä on ministerinä henkilö, jonka mielestä naisilla ei tulisi olla oikeutta tehdä aborttia. Ei edes silloin, jos raskaus on saanut...

Voi apinan pylly

18.4.11 Satu Kommentteja: 17

Kohta meillä on ministerinä henkilö, jonka mielestä naisilla ei tulisi olla oikeutta tehdä aborttia. Ei edes silloin, jos raskaus on saanut alkunsa raiskauksesta.

Kulttuuriministeriehdokkaaksi on ilmoittautunut entinen bodari.

Halla-ahosta taitaa tulla maan historian ensimmäinen maastamuuttoministeri.

Ja satatuhatta muuta syytä, miksi mua todella korpeaa eilinen vaalitulos.

Anteeksi nyt kaikki Suomessa asuvat ei-persujen tukijat, tämä on varmasti suolaa teidän haavoihinne: mutta olen niin iloinen että voin seuraavat neljä vuotta olla onnellinen ULKOsuomalainen.

Happy Monday!

17 kommenttia:

 1. Kyllä on kiva että Suomen väestöstä viidesosa osoittautuu lukutaidottomiksi idiooteiksi. Perseiden mielestä nuorten naisten pitäisi keskittyä opiskelun sijaan lastentekoon, onhan peruskoulu yleissivistävä oppilaitos. Luontoa tulisi suojella luonnonsuojelijoilta ja eläimiä eläintensuojelijoilta. Joo ja näin muusikkona erityisesti arvostan "postmodernin tekotaiteen" vastustamista ja sitä, että ainoastaan Sibelius lasketaan hyväksi musiikiksi. Kike Elomaasta kulttuuriministeri! Vittu saatana. Perheessämme on keskusteltu ulkomaille jäämisestä.

  VastaaPoista
 2. Niinpä. No tällä vaalikaudella on kai turha odotella edistystä mihinkään. Jos Kike Elomaasta tulee kulttuuriministeri, mä hankin uuden tutkinnon.

  VastaaPoista
 3. Mun mielestä on sama tunkeeko sinne mäelle persut tai vaikka piraattipuolue. On erittäin tervetullutta että status quota päästään vähän hämmentämään ja mylläämään. Mielenkiinnolla seuraan mitä tuleman pitää. Toivottavasti muutoksia tulee, sillä nykyisen suunnan jatkuessa joutuisin harkitsemaan ulkomaille muuttamista sillä en pärjää Suomessa eliitin ehdoilla. ...tai sitten täytyisi yrittää kaikin voimin pyrkiä siihen eliittiin. Tällä hetkellä ihan oikeasti pelkään, että meidän kahden pienituloisen (molemmat sos.terv. alalla) perhe ei pärjää, ellei toinen hankkiudu suurituloisempaan työhön.

  VastaaPoista
 4. Onneksi minäkin asun jo ulkomailla, niin ei tarvii muuttaa.

  VastaaPoista
 5. salamatkustaja4/18/2011 10:54 ip.

  Elina, joo tuo puolueen "kulttuuriohjelma" on kerrassaan kummallista luettavaa. Mä luulin ensin, että se oli vitsi...

  oi mutsi mutsi, joo siinähän meillä hyvä kultsis. Tulee jo melkein Karpelaa ikävä :)

  Mä, oon samaa mieltä siinä, että tasapainoa on hyvä heilutella silloin tällöin. Mä vaan en ymmärrä, miksi ne persuja äänestäneet eivät äänestäneet ennemmin vaikka Vasemmistoliittoa. (Moni persu on käsittääkseni todella armeijahenkinen. Vasurit, etenkin nuoremman väen näkemykset, ovat kai myös liian liberaaleja persuja äänestäneille.) Olen muuten sun kanssa täysin samaa mieltä siitä, että pienituloiset tienaa aivan liian vähän. Mua todella riepoo sellainen oikeistohölötys, että rikkaita tarvitaan lisää, koska siitä hyötyvät myös köyhät. Kyllä mä nyt sen verran lapsuudestani muistan, että tuo potaska ei päde. 1980-luvulla rikkaita ei ollut yhtä paljoa Suomessa kuin nyt eivätkä tuloerot olleet yhtä rajuja. Ja silloin pienituloisilla - kuten esim. meidän perheellä ja monilla luokkakavereitteni perheillä - meni paljon paremmin kun nykyajan pienituloisilla.

  Peikko, goodgood :)

  VastaaPoista
 6. Katsoin jo työpaikkoja Ruotsista. Yksi oli, missä pärjäis suomella ja englannilla, mun ruotsintaidot vaatii raakaa petraamista. Kyllähän se nyt tiedetty on, että suomalaiset on juntteja, mutta että NÄIN juntteja! Muhun sattuu niin ettei tosikaan. Tekis vaan mieli pyydellä anteeksi koko maailmalta, ja sanoa etten totta totisesti äänestänyt persuja.

  Minunkin mielestä on hyvä että tasapainoa heilutetaan ja muutosta epäilemättä tarvittiin, mutta sitä olen minäkin miettinyt, että mikä hiton vika vaikka niissä vasureissa nyt sitten muka oli, ettei niitä voinut äänestää?

  Pelottaa, sattuu, huolestuttaa, ahdistaa. Ei ole hyvä olla.

  VastaaPoista
 7. Jatketaan vielä: Mun nähdäkseni ainoastaan tässä uutisessa piilevä toivon kipinä voi meidät enää pelastaa:
  http://yle.fi/uutiset/teemat/vaalit_2011/2011/04/lisaydinvoima_ja_paivahoito-oikeus_jakavat_perussuomalaisten_rivit_2526961.html

  Jos ei ne pääse sopuun keskenäänkään, eivät taatusti pääse sopuun muiden kanssa, eivätkä siis voi tehdä oikein mitään. Houkan toivo, mutta toivo kuitenkin (tässä hävityksessä pitää tarttua jokaiseen oljenkorteen mitä tarjolla on)...

  VastaaPoista
 8. Kahdessa kulttuurissa4/19/2011 7:27 ap.

  Mua on naurattanut näissä vaaleissa ainoastaan se järjetön kohu, mikä nousi, kun persut sai 39 paikkaa. Facebookin news feed alkoi suoltamaan ohjeita maastamuuttoon ja heti perustettiin antisoinilaisia ryhmiä. Ihmiset kokee persuja kohden ihan järkyttävää vihaa. Mä ihmettelen hieman. Suomessa on kuitenkin vapaat vaalit, joissa jokainen saa äänestää ketä tahtoo. Kansa valitsee omat edustajansa.

  Jos on niin tyytymätön vaalitulokseen, että suunnittelee muuttoa ulkomaille, niin kannattaa ehkä katsoa omaan napaan ja miettiä, mitä itse voisi tehdä toisin. Olla kenties mukana aktiivisemmin ajamassa sen puolueen asemaa, jota kannattaa. (Tästä mä tunnen henk.koht. huonoa omaatuntoa. Nämä oli miesmuistiin ensimmäiset vaalit, kun en riehunut kentällä tekemässä vaalityötä. Olisi vissiin pitänyt.) Jokaisen täytyy muistaa myös se, että itse voi ja pitää tehdä töitä avoimen ja suvaitsevaisen Suomen hyväksi joka päivä, ei vaan vaaleissa. Täytyy myös muistaa, että n. 80% äänesti muita kuin persuja, ei ne saaneet 100 % kannatusta. :) Ja täytyy myös muistaa vielä sekin, että politiikka on kompromisseja. Kaikkien puolueiden on yhtä vaikeaa toteuttaa omaa ohjelmaansa, myös persujen.

  Mun mielestä on huonoa ja typerää käytöstä mollata persuja tai niiden kannattajia tyhmiksi. Eikä mitään hyötyä ole siitä, että syyttää persujen kannattajia siitä, että ne äänesti väärin. Se antaa meistä muista äänestäjistä tyhmän ja huonon häviäjän kuvan.

  Toiseksi parhaat naurut tarjosi Lehti: Kansa äänesti väärin. http://lehtilehti.fi/2011/04/kansa-aanesti-vaarin/ :D

  VastaaPoista
 9. http://www.facebook.com/notes/anna-backholm/koostetta-perussuomalaisten-vaaliohjelmasta/10150275864996521

  =)

  VastaaPoista
 10. En ollutkaan palaamassa Suomeen, paitsi kesälomailemaan, mutta vaalitulos ei ainakaan saanut pyörtämään tuota päätöstä. Hlökohtaisesti vaalituloksessa ärsyttää, että se vahvisti käsitystäni olemattomasta suomalaisesta poliittisesta diskurssista - ei puhuta aiheesta, vaan aiheesta puhumisesta. Maahan/maastamuuttokeskustelu tuntuu junnaavan kysymyksessä millä poliittisesti korrektilla nimellä uussuomalaisia voi kutsua.

  Ensimmäistä kertaa en tunne perverssiä tyydytystä aiheesta "Suomi on sittenkin maailmankartalla, vaikkakin sen laidalla", kun porukat kyselee Suomen vaalituloksesta. Ja niitä kyselyitä tuli eilen enemmän kuin kuuden edellisen vuoden aikan yhteensä...

  VastaaPoista
 11. Jaah, eikös se ole vähän huolestuttavaa jos tasa-arvoa vastustavat rasistit eivät olekaan tyhmiä?

  VastaaPoista
 12. Kateeksi käy!

  Enkä oikein tiedä toivoisiko persujen olevan hallituksessa tekemässä typeriä päätöksiä, vaiko sitten oppositiossa mollaamassa hallitusta ja pääsemässä kuin koira veräjästä...

  VastaaPoista
 13. salamatkustaja4/19/2011 10:40 ip.

  Henna, ymmärrän sun ahdistuksen hyvin. Ei hyvältä näytä ei... On todella jännittävää nähdä, millainen hallitus tulee. Siihen asti jännitetään.

  Kahdessa kulttuurissa, mä luulen että tuosta 20 % kaikki eivät ole niitä jotka ansaitsevat mollaamista (eli rasisteja, homovihaajia, jne.). Iso osa äänesti persuja varmaankin siksi, että niiden puheesta tajusi eniten. Jossain uutisanalyysissä - en tosin harmikseni enää muista missä mediassa - pohdittiin sitä, että monet äänesti persuja juurikin siksi, että se on ainut puolue, jonka puhettaa ymmärtää kertakuuleman perusteella. He puhuvat ns. "kansan kielellä", ilman vaikeita ja liian pitkiä sanoja. Siinä olen samaa mieltä - monet persut on hyviä puhujia ja se mitä ne sanoo, tulee yleensä ulos ymmärrettävässä muodossa. Mä vaan en ole yhtään heidän ideologiansa kannalla, enkä voi siksi kestää että niitä on valittu eduskuntaan niin iso joukkue. Sitä paitsi mä en esim. usko että jollain Kike Elomaalla on kovin kattavaa näkemystä esim. valtionvelan hoidosta, valtion valtarakenteiden toiminnasta jne. Mutta välillähän se on niin, että julkkikset saa tuhosti ääniä, oli puolue mikä vaan Vastikäänhän tehtiin joku kyselytutkimus, jonka mukaan hämmästyttävän usea vastaaja ei tiennyt Suomen hallituspuolueita. Se on kyllä jo tyhmyyttä. Tai jos ei tyhmyyttä, niin laiskuutta ja välinpitämättömyyttä.

  BerlinBat, naulan kantaan! Kiteytit erittäin hyvin.

  Elina, minusta tasa-arvoa vastustavia rasisteja voi musta ihan hyvällä omatunnolla kutsua tyhmiksi. Tai miksei vaikka pahiksiksi :)

  puolitie, totta tuokin. Kun ne nyt pääsee hallitukseen, jengi toivottavasti näkee, mitä ne saa aikaan / ei saa aikaan. Eikuhei. Eihän silloin 4 vuoden kuluttua kuitenkaan osata luetella niitä hallituspuolueita :D

  VastaaPoista
 14. Kahdessa kulttuurissa4/20/2011 7:03 ap.

  Elina: Kommentissani totesin, että on huonoa ja typerää käytöstä mollata persuja ja heidän äänestäjiä. Rasismi taas on tyhmää eikä sitä ei tarvitse eikä pidä suvaita, mutta sitä vastaan pitää käydä muilla keinoilla kuin haukkumalla.

  Salamatkustaja: Mun mielestä se on tyhmyyttä, jos ei tiedä hallituspuolueita. Tai kuten sanoit, laiskuutta ja välinpitämättömyyttä.

  Sanottakoon nyt vielä uudelleen, jos joku jotain muuta luulee. En kannata persujen vaaliohjelmaa, ideologiaa tai mitään muutakaan. En ole äänestänyt persuja, enkä tule äänestämään. Kommentillani halusin kuitenki tuoda esiin sen, että on hirveän lapsellista lähteä haukkumaan äänestäjiä tai ehdokkaita tyhmiksi, aivottomiksi, idiooteiksi, lukutaidottomiksi tms. Parempi on omalla toiminnallaan osoittaa se, että ei hyväksy suvaitsemattomuutta, rasismia jne.

  VastaaPoista
 15. Mä olen aivan sanaton:

  http://www.kaleva.fi/vaalit/uutiset/immonen-sananvapautta-rajoitetaan-liikaa/896576

  Hävettää, nolotta, ketuttaa.. Ja tämä ihminen on vielä kaiken kukkuraksi turvallisuusalan-ammattilainen! UGH.

  VastaaPoista
 16. ministereiksi kike, halla-aho ja veltto.....................................
  Kyllä kai sitä persuja saa äänestää ken parhaimmaksi niin katsoo, mutta........

  VastaaPoista
 17. Tuo Prinsessa Paskavarpaan linkittämä on kyllä aika pysäyttävää. Tälle taas en tiennyt olisiko pitänyt itkeä vai nauraa: http://www.iltalehti.fi/vaalit/2011042013584579_vl.shtml

  VastaaPoista

Mitä tuumaat?