Neljän vaimon dilemma

Toinen lapsi on dilemma (lisää täällä). Mutta kelatkaa, jos kotona hengailisi  kolme muuta vaimoa - JA NIIDEN KAIKKIEN LAPSET.

Olen parhaillaan työmatkalla Dubaissa ja Abu Dhabissa ja seurannut tätä menoa ja kuunnellut paikallisten tuttujen juttuja. Osalla emiraattimiehistä on useampi kuin yksi vaimo. Tuttavani kertoi eräästäkin perheestä, jossa on neljä vaimoa ja jokaisella "perheyksiköllä" viisi tyttölasta. Himassa siis pyörii jaloissa 20 ipanaa! Siihen päälle isovanhemmat, tädit ja sedät. Voi jeesus mikä päiväkerho.

En ole nähnyt missään yhtä paljoa luksuskäsilaukkuja kuin täällä. Tai hienoja autoja. Tai jalokiviä. Tai muskeliveneitä. Tai luksushotelleja. Luksusravintoloita. Pankkiautomaattia, josta voi nosta kultaa. Enkä ihmettele. Johonkin tuo suurperheahdistus täytyy päästä purkamaan.

[caption id="attachment_1378" align="aligncenter" width="300" caption="Juorut kertovat, että kallein dubailainen kustomoitu rekisterikilpi maksoi autonomistajalle 800 000 euroa. Nääh, pikkurahoja."][/caption]

Tunnisteet: , ,