Työmatka on kohta ohi ja pääsen kotiin. Jibbee! Reykjavíkissa on 5 lämpöastetta ja vesisadetta, mutta ei se haittaa. Ei ainakaan nääpiötä. P...

Me hankittiin tällainen pyörävaunu

8.4.11 Satu Kommentteja: 7

Työmatka on kohta ohi ja pääsen kotiin. Jibbee! Reykjavíkissa on 5 lämpöastetta ja vesisadetta, mutta ei se haittaa. Ei ainakaan nääpiötä. Plusasteet ovat kevään merkki: napajää on väistynyt. Vesisade taas ei haittaa kuin pyörää polkevaa miestä. Lapsi pysyy kuivana kasvihuoneessaan. Toivottavasti tämä oli hyvä ostos. Nyt tarvitaan enää pyörätiet Reykjavíkiin. Pikkujuttu!

[caption id="attachment_1384" align="aligncenter" width="300" caption="Soon moroo!"][/caption]

7 kommenttia:

 1. Ihan tosi hieno! Mekin ostetaan! Oon aina luullut että noita on vaan kaksille lapsille, mut tuohan näyttää tosi hyvältä ja kätevältä.

  VastaaPoista
 2. Just pari päivää sitten kattelin jostain lehtimainoksesta tuollasta, että näinköhän olis kätevä vai ei. Kerrotko käyttäjäkokemuksia myöhemmin, että kannattaako tuollasen hankinta vai ei?

  VastaaPoista
 3. salamatkustaja4/09/2011 10:27 ap.

  Elina, joo tämä on kahdelle lapselle (yksilapsisia ei löytynyt), mutta nuo piuhat pystyy säätämään siten, että homma toimii yhdelläkin ipanalla. Nääpiö on avaan aika pienikokoinen, eli paremmin tuo toimii varmaan vasta kesällä. Ehkä joku koroketyyny tms. olisi paikallaan.

  st, ilman muuta kerron! Me ollaan nyt kokeiltu tuota pari kertaa (tai siis mies on kokeillut sillä välin kun mä olen hummaillut muualla ü), ja se tuntuu vielä skidisti liian isolta. Me just katsotaan, josko löytyisi sellaista tyynyä, jonka voisi laittaa penkin ja ipanan väliin tuomaan tukevuutta. Mutta kerron heti lisää kun pääsemme käyttämään tätä lisää.

  VastaaPoista
 4. Me hommattiin myös tuollainen, mutta pleksimuovista tehty "muna". On tukevampi ja turvallisempi kuin kankaiset versiot. Meillä oli neitsytmatka viikonloppuna ja kaveri nukahti tyytyväisenä. Tuli samalla myös koeponnistettua myös aurinkolasit ja pyöräilykypärä - hyvin kolmen uuden asian kombinaatio toimi. Mä kyllä liputan näiden puolesta - lasta ei haittaa viima eikä sade ja pyöräilijänkin kannalta paketti on tukevampi kuin jos kuljettaisi lasta tarakalla.

  VastaaPoista
 5. salamatkustaja4/12/2011 11:49 ip.

  pilami, mukava kuulla! mä en törmännyt täällä tuollaiseen munamalliin, mutta täytyykin tarkkailla ympäristöä. täällä tosin harmittavan harva pyöräilee, koska pyöräteitä on niin surkean vähän ja kaikilla on auto tai parikin...

  VastaaPoista
 6. Ville Savolainen8/01/2011 7:31 ap.

  Minkäs ikäistä/kokoista vauvaa/lasta voi ajatella laittavansa tuollaiseen tai johonkin muuhun pyörävaunuun?

  VastaaPoista
 7. salamatkustaja8/02/2011 2:28 ip.

  Moi Ville; kiitos viestistä. Me aloimme käyttää tätä vaunua noin 1 v 2 kk iässä, kun ipana istui jo kunnolla eikä ollut enää heiveröinen. Tähän pyörävaunuun mahtuu kaksi lasta, joten vaati vähän mielikuvitusta muokata turvavyöt jne. yhden käyttöön. Muitakin malleja on tarjolla käsittääkseni aika laajalla skaalalla, mutta mulla on kokemuksia vain tästä mallista. On toiminut hyvin, suosittelen!

  VastaaPoista

Mitä tuumaat?