Kolme lusikkaa, yksi ruokailija. Olisipa se kolmikätinen koiranpentu. Olen varma, että sellainen sotkisi vähemmän kuin tohkeissaan oleva lap...

Kuva-arvoitus

25.4.11 Satu Kommentteja: 11Kolme lusikkaa, yksi ruokailija. Olisipa se kolmikätinen koiranpentu. Olen varma, että sellainen sotkisi vähemmän kuin tohkeissaan oleva lapsi, joka suostuu syömään vain, jos saa yrittää itse.


Lapsi syö itse omalla lusikalla samalla kun huoltaja tunkee puuroa suuhun toisella. Kolmas lusikka otetaan käyttöön, kun jompi kumpi edellä mainituista kelluu puuron seassa.


Varoituksen sana kaikille lapsia suunnitteleville: talouspaperin kulutus tulee kasvamaan taloudessanne ekspontentiaalisesti. Eikä sekään riitä. Kun raskaustesti näyttää positiivista, älä hanki ensimmäisenä lastensänkyä. Osta metsäpalsta.

11 kommenttia:

 1. Meillä kuopus 1v4kk syö lusikka molemmissa käsissä ja ottaapa äidin tai isän syöttölusikankin vielä kolmanneksi, jos vaan saa kiinni.
  Ennen lasten syntymää meillä ei edes ikinä ollut talouspaperia kotona, nyt sitä ostetaan jättipakkauksia kerrallaan..

  VastaaPoista
 2. talouspaperi on kyllä parasta! meinas jo mennä hermot ja tulla itku kun vietnamissa (asutaan täällä tällä hetkellä) ei meinannut mokomaa löytyä! onneks löyty (sikakallis) länsimaalaisten supermarketti ja siellä on talkkaria, mutta kahen rullan pakkauksissa! herätetään kummastusta kun kannetaan sitä pakettitolkulla kotiin. meillä kans poitsu (1v 2kk) haluaa syödä aina itse, tuo vähän haastetta kun asutaan tällä hetkellä hotellissa, jossa sänky on ainoa paikka missä voi syödä...... pyyhe alle niin auttaa edes vähän, mutta yleensä on lakanatkin sotkussa, jes.

  VastaaPoista
 3. Hei, mäkin järkytyin tuota talouspaperin kulunkia! Sitten nappasin keittiön puolelle harsot käyttöön. Kyllä helpotti! Nythän ne myy nettikaupoissakin kaikenmoisia kivoja bambirättejä ja naamapyyhkeitä, mitkä on mainioita tuohon puuhaan. Suosittelen :)

  VastaaPoista
 4. salamatkustaja4/26/2011 11:28 ip.

  siis puolite=puolitie, anteeksi kirjoitusvirhe, väsymyys kostautuu, ehheeh.

  VastaaPoista
 5. salamatkustaja4/26/2011 11:28 ip.

  Myrkytär, tuttua menoa... Meiltä loppuuu kohta lusikat.
  Shandy, pitkää pinnaa teille. Toivottavasti talouspaperia tilataan markettiin lisää sen loputtua :) Kivoja kuvia, siellä näyttää niin ihanan lämpimältä (kävin katsomassa blogiasi), tekee taas mieli aurinkoon...
  Puolite, yritin, mutta ei onnistunut. Mä olen yrittänyt käyttää kestovaippoja, se on ollut ok. Mutta talouspaperia multa ei viedä :) Mikään pyykkikone ei pysty pesemään kestokäsipyyhkeitä sitä samaa tahtia, mitä puuronaama syöttää niillä pyykkikoria.

  VastaaPoista
 6. Talouspaperille on oma käyttönsä ja harsolle omansa. Lattialle kaatuneen maidon otan mieluummin harsolla, mutta pikkujutut talouspaperilal.

  Tavallisia keittiörättejä meillä ei enää juuri käytetä: eiväthän ne ime mitään...!

  VastaaPoista
 7. O-ou, meillä ei oo talouspaperia! Ilmankos mulla on nykyisin aina niin paskaiset vaatteet. :D

  VastaaPoista
 8. Hieman pitää mainostaa tuota nelikirjaimista ruotsalaista huonekalujättiä. Sieltä ostettu nippu pesurättejä pelastaa meidän ruokailut: ruokailun aikana pyyhitään nassua ja käsiä, ruokailun jälkeen pöytä ja lattia. Itse olen sen verran pihi, etten talouspaperilla pyyhi kuin hätätilanteessa.

  VastaaPoista
 9. Ennen lasta en ikinä ostanut talouspaperia ja pidin sitä käyttäviä ihmisiä omituisina ja uusavuttomina. Noh, en ajattele enää niin.

  Ennen lasta pidin äitejä, jotka juottavat pennuille pillimehuja uusavuttomina ja ajattelemattomina. No, en enää. Pillimehu hiljentää välillä varsin tehokkaasti.

  t. uusavuton, omituinen ja ajattelematon äiti ;)

  VastaaPoista
 10. salamatkustaja4/27/2011 4:48 ip.

  Riitta, joo se on totta, ne ovat ihan turhia - siis tavalliset keittiörätit.
  Elina, joo se voi olla :)
  Maija, mä en ole vielä kokeillut noita pillimehuja. Mutta olen varma, että niidenkin aika vielä koittaa...

  VastaaPoista
 11. salamatkustaja4/27/2011 4:50 ip.

  Mie, mäkin liputan niiden Ikea-rättien puolesta, meillä on niitä kestovaippoina.

  VastaaPoista

Mitä tuumaat?