Lapsi kipeänä, äiti kipeänä, anoppi kipeänä

Onko koko maailma flunssassa? Siltä tuntuu. Viimeiset kaksi päivää on mennyt kamalassa kuumehoureessa. Ravinnoksi olen nauttinut vettä, mehua ja särkylääkettä. Kaikki muu mikä menee vatsaan, tulee heti ylös.

Lapsi on kuudetta päivää kuumeessa. Olemme käyttäneet sen lääkärillä jo kahdesti. Jälkimmäisellä kerralla lääkäritäti totesi, että tämä on vain ihan tavallista kuumetta. Ei siellä korvissa eikä nielussa edelleenkään näy mitään, eli ottakaa nyt vaan ihan rauhassa ja pysykää kotona (ja poissa täältä vastaanotolta).

En tiedä, kokevatko lapset kuumeen eri tavalla. Kun minulla on 38,9 tuntuu, että kuolen. Jos lapsella on samanlainen olo kuusi päivää putkeen, niin en ihmettele, että vituttaa.

Ainoa terve ihminen lähipiirissä on tällä hetkellä mies, joka yrittää ehtiä hoitaa lasta, käydä töissä, ostaa ruokaa, tehdä ruokaa ja viihdyttää meitä kotona sairastavia. Ei mitenkään kadehdittava rooli hänelläkään. Anoppikin on kipeä, joten mies hoitaa myös hänen ruokahuollon ja apteekissa käynnit.

Asuntoomme ei mahdu enää yhtäkään niistettyä räkäpaperia. Olen hikoillut kaikki lakanat pyykkäyskuntoon. Särkylääkepakkauksia lojuu pöydillä epäilyttävä määrä. Työt kasaantuu.

Niin, että tämä perkeleen flunssa voisi jo helpottaa. Alamme liikkua sietokyvyn äärirajoilla.

Täydet sympatiani kaikille samasta taudista kärsiville. Tsemppiä!

Tunnisteet: ,