Onko koko maailma flunssassa? Siltä tuntuu. Viimeiset kaksi päivää on mennyt kamalassa kuumehoureessa. Ravinnoksi olen nauttinut vettä, mehu...

Lapsi kipeänä, äiti kipeänä, anoppi kipeänä

23.3.11 Satu Kommentteja: 7

Onko koko maailma flunssassa? Siltä tuntuu. Viimeiset kaksi päivää on mennyt kamalassa kuumehoureessa. Ravinnoksi olen nauttinut vettä, mehua ja särkylääkettä. Kaikki muu mikä menee vatsaan, tulee heti ylös.

Lapsi on kuudetta päivää kuumeessa. Olemme käyttäneet sen lääkärillä jo kahdesti. Jälkimmäisellä kerralla lääkäritäti totesi, että tämä on vain ihan tavallista kuumetta. Ei siellä korvissa eikä nielussa edelleenkään näy mitään, eli ottakaa nyt vaan ihan rauhassa ja pysykää kotona (ja poissa täältä vastaanotolta).

En tiedä, kokevatko lapset kuumeen eri tavalla. Kun minulla on 38,9 tuntuu, että kuolen. Jos lapsella on samanlainen olo kuusi päivää putkeen, niin en ihmettele, että vituttaa.

Ainoa terve ihminen lähipiirissä on tällä hetkellä mies, joka yrittää ehtiä hoitaa lasta, käydä töissä, ostaa ruokaa, tehdä ruokaa ja viihdyttää meitä kotona sairastavia. Ei mitenkään kadehdittava rooli hänelläkään. Anoppikin on kipeä, joten mies hoitaa myös hänen ruokahuollon ja apteekissa käynnit.

Asuntoomme ei mahdu enää yhtäkään niistettyä räkäpaperia. Olen hikoillut kaikki lakanat pyykkäyskuntoon. Särkylääkepakkauksia lojuu pöydillä epäilyttävä määrä. Työt kasaantuu.

Niin, että tämä perkeleen flunssa voisi jo helpottaa. Alamme liikkua sietokyvyn äärirajoilla.

Täydet sympatiani kaikille samasta taudista kärsiville. Tsemppiä!

7 kommenttia:

 1. Fak. Koittakaa kestää. Mun blogissa on muuten tunnustus sulle. http://sinaoletratti.blogspot.com/2011/03/kissa-kiitoksella-elaa-ja-tytto.html

  VastaaPoista
 2. VOi ei! Pikaista paranemista. Tiedän tunteen, meillä on nyt viikon päivät kärsitty tätä vesirokkoa ja vaikka itse olen terveenä, alkaa hieman tulla tämä eristys korvista ulos...

  VastaaPoista
 3. Auh, koettakaa jaksaa! (Vaikka eipä taida vaihtoehtojakaan olla...)

  VastaaPoista
 4. Pikaista paranemista teille kaikille! Meillä oli kaikilla norovirus viime viikolla, ja nyt taas arvostaa tavallista arkea terveen lapsen aika paljon ü

  VastaaPoista
 5. Itsekin saikutin juuri viikon (tai siis parhaillaan saikutan) sitkeän jonkun-flunssa-tahi-muun-pöpön-ei-näistä-nyt-tiedä kourissa, oireina mm. kuume/alilämpö/kuume/alilämpö/kuume-kierre, räkä, kokovartalolihassärky, vellova paha olo vatsassa ja totaalinen energianpuute. Eilen kävin työterveyslääkärillä ja sen jälkeen lounaalla Bambussa; sen jälkeen tulin kotiin ja makasin neljä tuntia sängyssä kykenemättä liikkumaan. Mikä veto veke? Olen laulanut hiljaisia ylistyslauluja sille, että sentään asun yksin eikä tässä kuviossa ole ketään tai mitään muuta hoidettavaa. Koirankin vieminen lenkille olisi tuntunut täysin ylivoimaiselta ajatukselta - en edes osaa kuvitella, mitä olisin tehnyt, jos asunnossa olisi kanssani ollut vielä lapsi. Luultavasti ryöminyt aika paljon lattialla ja sammuillut pitkin kämppää.

  VastaaPoista
 6. Päiväkodin alkamisen jälkeen meillä oli neljä viikkoa terveyttä, ja sitten on alettu tyypata näitä lastentauteja yksi kerrallaan. Viikkojen laskemisen olen jo lopettanut. Tällä hetkellä ei voi valittaa, kun on vain nuhaa ja yskää - tuntuu melkein kuin olisi terve (jos vielä muistetaan, millaista se oli). Yhtäaikainen vatsatauti koko perheellä oli kyllä melkoista horroria. Tutkimuksen mukaan päiväkotilapset ovat sitten terveempiä kouluiässä, sitä odotellessa :-)

  Voimia sinne sairastelun keskelle!

  VastaaPoista
 7. salamatkustaja3/26/2011 9:26 ap.

  Kiitos kaikille, olette ihania. Kyllä tämä tästä - joskus. Mä lupaan ja vannon, että en enää ikinä valita mistään, jos tästä vaan paranen.... :)

  VastaaPoista

Mitä tuumaat?