Kaikki ovat raskaana

Tuskin oli jälkeiset (istukka ja muu mössö) tulleet ulos, kun miehen sukulaiset alkoivat udella "versio kakkosen" arvioitua saapumisaikaa. Pitäähän nääpiölle saada kaveri.

Mietin suunnilleen kerran päivässä, että kuka tätä sirkusta pystyy pyörittämään, jos lapsia on kaksi. Sillä välin kun toinen on sormet pistorasiassa toinen kaivaa kakkaa vaipastaan. Mulla jää jo nyt yöunet liian lyhyiksi.

Blogisfäärissä ja kaveripiirissä joka toinen on raskaana. Aika monella navan alla paisuu taikina 2.0. Kun tajusin olevani raskaana, menin tietysti - minnekäs muualle - kuin nettiin. Löysin Hupsin ja Project Maman blogit, joita luin paskat housussa, mutta lievää helpotusta tuntien. Tästä voi näköjään epäileväkin selvitä hengissä. Mutta nyt ne ovat molemmat jo toista kertaa raskaana, siis ovat olleet jo jonkun aikaa. Katsokaa vaikka.

Myös pari vanhaa kauppiskaveria kypsyttelee kuvun alla toista lastaan. Miehen siskoilla on molemmilla kaksi lasta. Yksi vanha lukiokaveri adoptoi juuri kolmannen lapsen Kiinasta. Niin, ja minullakin on kaksi siskoa. Että kiitti kaverit :)

Mä niin kyllä en pysty.

Onko lukijoissa ainoita lapsia? Haluaisitteko kertoa, miltä se teistä tuntuu, onko teistä ikävää, kun ei ole siskoja tai veljiä? Mä yritän tässä vaan pohtia, että selviääkö Ms. Nääpiö, jos se ei saa sisaruksia. Toivottavasti se saa sitten edes kavereita joskus (mielellään ei kovaäänisiä ja/tai sotkuisia).

*Kirjavinkki*

Tätä hauskempaa kirjaa niin ei kyllä ole. Mutta ei makeaa mahan täydeltä, sanoi karkkikaupan täti sekoittaessaan ruokasuolaa suklaarusinoihin.  Mielensäpahoittaja toimii, siis naurattaa, parhaiten, kun siitä lukee pari lukua illassa. Jos kirjan ahmisi yhdeltä istumalta, se saattaisi alkaa puuduttaa.

Varoituksen sana: kirjan kieli tarttuu. Huomaan, että olen alkanut apinoida Kyrön kieltä Facebook-statuksissani, sähköposteissa ja puhuessani itsekseni ääneen. Anteeksi, Tuomas. Mutta kun ei tälle voi mitään! Älä sinä kuitenkaan mieltäsi pahoita. Kirjoitit nimittäin ihan saamarin hauskan kirjan!

[caption id="attachment_1336" align="aligncenter" width="212" caption="Kyllä minä sitten niin mieleni pahoitan, kun tämä kirja joku ilta loppuu kesken."][/caption]

Tunnisteet: