Olen usein kuullut sanottavan, että yhtäjaksoinen hiljaisuus merkitsee pahantekoa. Että jotain epäilyttävää on tekeillä. Olisi pitänyt kuunn...

Stop töhryille

18.2.11 Satu Kommentteja: 17

Olen usein kuullut sanottavan, että yhtäjaksoinen hiljaisuus merkitsee pahantekoa. Että jotain epäilyttävää on tekeillä. Olisi pitänyt kuunnella ja uskoa. Voi saamarin saamari.

Pelasin Angry Birdsiä. Taistelin 20. kertaa samaa saamarin possulaumaa vastaan  - paksupäinen viiksekäs sika ei kuole! Sillä välin kun yritän räjäyttää tiilenkappaleilla porsaita kuoliaaksi, lapsi puhisee sohvan parissa.

Se oli löytänyt kuulakärkikynän (kaivanut mun penaalista kai) ja testasi sitä sohvanpääliseen. Tästä on söpöys aika kaukana.

Missä on Securitas silloin kun sitä tarvitaan? Kysyy nimimerkki Mielensä pahoittanut.

[caption id="attachment_1244" align="aligncenter" width="300" caption="Olisi piirtänyt edes jotain hienoa."][/caption]

17 kommenttia:

 1. Meillä on valkoinen nahkasohva. Nyt voidaan kai jo laskea kuukausissa, kuinka kauan se on valkoinen... Sohvaa ostaessa oltiin keskellä lapsettomuushoitoja ja ties kuinka monta pettymystä takana. Ostettiin kapistus vähän sillä meiningillä, että "ostetaan nyt, kun meidänhän ei tarvitse mitään lapsiystävällistä rumilusta hankkia".

  No, edellisen nahkasohvan onnistuin ihan itse pilaamaan. Pyyhin vahingossa samalla rätillä, johon olin aiemmin kaatanut kloriittia. Ei tykännyt nahka siitä, ei...

  VastaaPoista
 2. Hah hah haa! En oo vahingoniloinen, en ollenkaan! :D

  Kummitätini sohvassa oli tosi hienot autopiirrustukset, kun 2-vuotias poika oli löytänyt mustekynän. (Ne oli siis oikeesti ihan hienoja.) Ostatte uuden sohvan sit kymmenen vuoden päästä. :)

  VastaaPoista
 3. salamatkustaja2/18/2011 10:45 ip.

  Mimmi, noin siinä just käy :)
  Elina, mutta onneksi tuo on Ikean Klippan-klappan, eli siihen voisi hankkia myös uuden päälisen. Vaikka se taitaa tosiaan maksaa saman verran kuin itse sohva.. Haaveilen sellaisesta isosta kulmasohvasta, mutta ei ole tilaa... Pitäisi kai roudata osa kirjoista pois nurkista. Mutta siihen en pysty kyllä, heh.

  VastaaPoista
 4. Kyllä siitä vuosien mittaan tulee ihan hieno nykytaidesohva, kunhan piiroksia tulee lisää.

  VastaaPoista
 5. "nimimerkki mielensä pahoittanut" :D hahah

  Meilläkin hiljaisuus tarkoittaa jotain kavalaa ja kun bebe huomaa että äiti tulee niin konttaa ja menee karhujuoksua niin lujaa kun pääsee! Piirtämistä ei vielä ole ollut, mutta roskiksen tutkimista ja putkimiehen hommia allaskaapissa.

  Olen itse leikannut hiukseni tarhakuvausta edeltävänä iltana. Salaa saksien kanssa ihan hiljaa komerossa. Äitistä varmaan tuntui silloin samalta kuin susta nyt.

  VastaaPoista
 6. Eräs pikkuveljeni auttoi kerran isää pesemään autoa. ....kivellä. Koko toisen kyljen verran. Noin viiden minuutin aikana, kun isä kävi hakemassa lasin vettä sisältä.

  Hiljaisuuden jälkeen ehkä pahin vastaus kysymykseen "Mitä teet?" on ".....en mitään."

  VastaaPoista
 7. tata, joo niin varmasti. ja sittenhän voin kehystää tuon sohvanpäälysen ja myydä parinkymmenen vuoden kuluttua kovaan hintaan. tulee vaipparahat korkoineen takaisin - sitä odotellessa :)

  Heidi, haha. mahtoi äitisi kiitellä... putkihommat muuten kiinnostaa meilläkin. koitan kannustaa häntä valitsemaan putkimiehen ammatin ja perustmaan oman firman. tienaisi heti enemmän rahaa kuin tällaisena toimistorottaekonomina.

  auRa, voi helvetti. mahtoi tulla puhdas auto. voi eiii.... no, vauhtiraidoista tuli varmasti hienot!

  VastaaPoista
 8. No siitä ne lapsen kepposet alkavat. Yksi pikkupoika veteli kerran kuulakärkikynällä valkoisen nahkanojatuolin kuvioita täyteen ja kertoili sitten äidilleen ylpeänä, että siinä on juna ja ilmapallo.....

  VastaaPoista
 9. Mä, veli ja naapurin tytöt kaikessa hiljaisuudessa kerran vahaliidutettiin naapurin lastenhuoneen kaikki huonekalut ja tapetit. Itse olin joukon vanhin ja täten luultavasti myös pääsyyllinen.

  VastaaPoista
 10. kahdessa kulttuurissa2/21/2011 2:39 ip.

  Au pairina ollessani perheeseen kyläilemään tullut skidi piirteli punaisella permanent markerilla mahtavat kuviot valkoiseen kokolattiamattoon. Huokasin helpotuksesta, kun 1) ei ollut oma asunto ja 2) lapsi ei ollut mun vahdittava. Ihan jumalattoman kuvion se kyllä sai aikaiseksi parissa minuutissa. Keskelle lattiaa. Mun oli pakko mennä nauramaan omaan huoneeseen, koska se perheen äiti oli niin vihainen sille skidin äipälle.

  VastaaPoista
 11. Angry Birdsistä sen verran, että pelin käyttöliittymä on optimaalinen silloin, kun 4-vuotias oppii pelaamaan sitä itsenäisesti. Lapsi on muuten isäänsä noin 35 tasoa edellä...

  VastaaPoista
 12. salamatkustaja2/21/2011 4:35 ip.

  Hehee, kommenteista päätellen meno siis vain paranee.
  Suosittelen joko
  a. kertakäyttöistä sohvanpäälistä tai
  b. sohvan sähköaitaamista. (Sähköaita on asennettava sen verran matalalle, että sen yli pääsee helposti astumaan popkornkulhon ja kirjan kanssa. Kiitos.)

  VastaaPoista
 13. Ei muuta kuin ohjaamaan pikku taiteilijaa suuntaamaan luovuuttaan oikein.

  Päivän keskustelu:

  "Älä piirrä lattiaan!"
  "ÄÄÄÄ!"
  "Älä piirrä lattiaan!"
  "ÄÄÄÄ!"
  "Älä piirrä lattiaan!"
  "ÄÄÄÄ!"
  "Piirtäisitkö paperille?"
  "Joo!"

  Olisin tietty voinut tarjota sitä paperia heti, kun lapsi piirsi lattiaan enkä vasta pitkänpuoleisen tappelun ja useamman lattiapiirroksen jälkeen.

  VastaaPoista
 14. Heh... :D "Securitaksesta hyvää päivää, kuinka voimme auttaa?" ;)

  Mulla oli pienenä tapana mennä meidän äidin kirjoituspöydän taakse, syödä suolaa(???) ja piirtää seinään. Äiti oli tosi iloinen kun se vihdoinkin löysi tän mun piilopaikan ja jäin kiinni rysän päältä... :D D:

  VastaaPoista
 15. salamatkustaja2/24/2011 11:32 ip.

  Riitta, repesin! Lapsesi halusi järkevää keskustelua ;)
  Prinsessa Paskavarvas (sulla on muuten ihan mahtava nimi), securitakselta voisi hankkia myös liikkeentunnistimet. Niille olisi käyttöä nyt kun nääpiö vetää tuhatta sataa pitkin lattioita. Suola ja seinäänpiirtäminen - tottakai!

  VastaaPoista
 16. Myöhäista vertaistukea, löysin lueskellessa ja tulit mieleen!

  http://kaksihuonettajakeittio.com/2010/08/17/paiva-on-pilalla/

  VastaaPoista
 17. salamatkustaja3/18/2011 7:45 ip.

  Kiitos Heidi - tuo on jo aika hurjaa... Onneksi meillä tosiaan on _vain_ yksi lapsi :)

  VastaaPoista

Mitä tuumaat?